Další články

Brankář Bačkovský přišel do Liberce ze Sparty na hostování s opcí

Liberec posílil brankář Hugo Jan Bačkovský. Třiadvacetiletý gólman podle klubového webu přišel do Slovanu ze Sparty na hostování s opcí.

Bačkovský prodloužil smlouvu se Spartou, dál ale bude hostovat v Bohemians

Brankář Hugo Jan Bačkovský prodloužil smlouvu se Spartou, další tři sezony však bude hostovat v jiném pražském klubu Bohemians 1905, kde působí od loňského léta. Po vzájemné dohodě obou celků se může vrátit na Letnou dříve. Kluby o tom informovaly na sociálních sítích.

Bačkovský byl z ligového debutu hodně nervózní, ale užil si ho

Brankář Bohemians 1905 Hugo Jan Bačkovský prožil v dohrávce 14. kola první ligy proti Opavě debut v nejvyšší soutěži. Premiéru ozdobil několika zákroky a čistým kontem při bezbrankové remíze.

Christian Frýdek prodloužil se Spartou a jde hostovat do Hradce

Záložník Christian Frýdek podepsal s pražskou Spartou novou tříletou smlouvu a současně odešel na roční hostování do druholigového Hradce Králové. Další sezonu ve Vlašimi stráví na hostování brankář Hugo Jan Bačkovský. Letenští o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele