Lloris řídil pod vlivem alkoholu

Kapitánovi francouzských mistrů světa brankáři Hugovi Llorisovi hrozí trest za řízení pod vlivem alkoholu. Jednatřicetiletý fotbalista Tottenhamu byl obviněn poté, co dnes v noci při kontrole v centru Londýna překročil povolený limit.

Mistrovství světa v kostce - čtvrtfinále

Francie, Belgie, Anglie, nebo Chorvatsko. Nový mistr světa bude už jistojistě pocházet z této čtveřice, která si ve čtvrtfinálových zápasech zasloužila postup nejvíce. Kromě Francouzů slaví všechny nároďáky semifinálovou účast po dlouhé době - Chorvati čekali 20 let, Angličani ještě o osm let déle, no a Belgie dokonce 32 roků.

Premier League v kostce (22. kolo)

Rok 2017 není přelomový jen co do počtu exkluzivních gólů (nejen v Premier League). Nezapomene se na něj i proto, že se v něm píše historie. Nejúspěšnější klub Anglie Manchester United má totiž nového nejlepšího střelce a není jím nikdo menší než Wayne Rooney. Stále teprve jednatřicetiletý, přesto už legendární útočník posunul Sira Bobbyho Charltona na druhé místo svou brankou č. 250.

Lloris i nadále za Tottenham, smlouvu prodloužil do léta 2022

Oporou Tottenhamu bude i v následujících sezonách Hugo Lloris. Francouzský brankář měl s londýnským klubem kontrakt do června 2019 a v uplynulých týdnech jednal o podmínkách nového, dnes pak byla oznámena dohoda ohledně prodloužení spolupráce...

Euro v kostce (shrnutí turnaje a All-Stars)

Svátek fotbalu po výživných jednatřiceti dnech skončil, a fotbaloví nadšenci tak mohou konečně trávit čas u bazénů, moří nebo chytáním pokémonů. EuroFotbal se za celým šampionátem ohlíží v klasické kostce, která však bude trošku odlišná od článků, které vás provázely v průběhu turnaje. Co rozhodně nesmí chybět, to je All-Stars sestava nejlepších hráčů na každém postu...

Ohlasy aktérů finále mistrovství Evropy

Portugalsko po svém premiérovém triumfu na evropském šampionátu vysílá do světa svou nabitou energii, zatímco Francie po překvapivém selhání na domácím turnaji smutní. Ač odehrál pouhých pětadvacet minut, jde z výroků vítězů znát, jak moc byl Cristiano Ronaldo důležitý i mimo hrací plochu samotného finále, naopak André-Pierre Gignac nese po své zmařené šanci v závěru řádné doby břímě neúspěchu.

Sagna, Evra, Lloris a Gignac chtějí ve finále odčinit ostudu z MS

Pro čtveřici francouzských reprezentantů Patrice Evru, Bacaryho Sagnu, Huga Llorise a Andrého-Pierra Gignaca má nedělní finále mistrovství Evropy s Portugalskem o trochu větší význam než pro zbytek týmu. Všichni čtyři doufají, že triumfem dají definitivně zapomenout na ostudné vystoupení na světovém šampionátu v roce 2010.

Nenápadný kapitán Francie Lloris překoná Deschampsův rekord

Francouzský brankář Hugo Lloris nekřičí jako kapitán na své obránce, negestikuluje při sporném verdiktu sudích ani bouřlivě neslaví každý povedený zákrok. Je totiž klidným typem vůdce, jeho autorita je však neoddiskutovatelná. V nedělním osmifinále mistrovství Evropy s Irskem navlékne kapitánskou pásku v 55. utkání.

Jsme experti na góly v závěru, radovali se Francouzi po Albánii

Francouzští hráči v zahajovacím zápase mistrovství Evropy s Rumunskem rozhodli o své výhře 2:1 až v 89. minutě, ve středečním dramatickém souboji skupiny A s Albánií (2:0) ještě později. Hostitelé šampionátu, kteří si jako první zajistili účast v osmifinále, se považují za specialisty na góly v závěru.

Prosincová Premier League v kostce

Prosinec v Premier League zvládl nejlépe Arsenal, který vyhrál čtyři z pěti utkání a posunul se do čela tabulky. V jeho blízkosti zůstává i Leicester, jenž získal pouze o dva body méně. Na desítce se zastavil i Tottenham, Watford, Stoke a překvapivě Bournemouth. Naopak úplně bez bodu zůstal v prosinci Sunderland. Druhým nejhorším celkem byl dvoubodový Manchester United.

Premier League v kostce (20. kolo)

Na každého přijde dobrý den! Chelsea včera konečně předvedla dobrý výkon i proti silnému soupeři; na hřišti Crystal Palace především ve druhém dějství dominovala a nakonec zvítězila 3:0. Velkou zásluhu na tom mělo "brazilské trio" Diego Costa, Willian, Oscar - všichni tři totiž měli prsty ve dvou brankách. Na čelo, které okupuje Arsenal s dvoubodovým náskokem na Leicester, je to však stále daleko.

Premier League v kostce (17. kolo)

Deset zápasů, osm vítězství, dvě remízy. Nezastavitelný Leicester v honbě za šokujícím umístěním v letošní sezóně Premier League přejel i Everton, Lišky tak zůstávají v čele o dva body před Arsenalem. Z boje o prvenství na čas odpadl Manchester City, jenž právě s Kanonýry včera prohrál. V závěsu čeká na jakékoli zaváhání početná londýnská ekipa spolu s uhasínajícími Rudými ďábly.

Premier League v kostce (15. kolo)

Letošní sezóna nepřestává překvapovat. Leicester i po patnácti kolech neustoupil ze svého sveřepého ataku nejvyšších příček, aktuálně je dokonce první s dvoubodovým náskokem na druhý Arsenal. Kanonýři jsou zároveň jediným týmem z papírově elitních celků, který zvítězil. Ztratily totiž oba celky z Manchesteru, Tottenham, Liverpool i Chelsea.

Říjnová Premier League v kostce

První tři měsíce Premier League utekly jako voda. Říjnem nejpřesvědčivěji "proplaval" Arsenal, který dokázal vyhrát všechny zápasy a dohnal Manchester City na čele tabulky. Senzační výkony i výsledky má také Leicester, jenž pod vedením dua Mahrez - Vardy dvojici na špičce zdatně sekunduje. V mizerných výkonech naopak pokračuje obhájce titulu.

Premier League v kostce (8. kolo)

Premier League se překlenula do svého třetího měsíce. Osmé kolo nabídlo několik mimořádných událostí, dvě manažerské popravy, a dokonce i jeden rekord. Útočník Manchesteru City Sergio Agüero nastřílel Newcastlu během neuvěřitelných 21 minut hned pět gólů. Zatímco Citizens se vrátili do čela tabulky, Mapgies se propadli na samé dno. Jejich manažer však zatím o práci nepřišel...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele