Další články

Svatoštěpánská kanonáda a létající De Gea: 19. kolo Premier League v kostce

V Anglii tradičně nejsledovanější kolo ovlivnil na Boxing Day koronavirus a z plánovaného programu zmizela trojice zápasů. Devítigólové galapředstavení v Manchesteru ale fotbalové příznivce ve sváteční den bezesporu potěšilo. Vedoucí Citizens přestříleli 6:3 Leicester a odskočili Liverpoolu, jehož duel s Leedsem byl odložen, na rozdíl šesti bodů.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Z polské ligy do anglického Southamptonu míří stoper Bednarek

Jednadvacetiletý stoper Jan Bednarek se stává nejdražším exportem z polské nejvyšší soutěže, když za šest milionů eur a případně další dva na bonusech přestupuje z Lechu Poznań do Southamptonu. Tam se nicméně potká s nemalou konkurencí: jihoanglický klub dnes zároveň prodloužil spolupráci s mladým Jackem Stephensem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele