Další články

Černý se definitivně dohodl s Českými Budějovicemi

České Budějovice získaly výraznou posilu pro jarní boj o záchranu v první lize. Předposlednímu celku tabulky se dnes definitivně upsal záložník Jaroslav Černý, který naposledy působil ve slovenské Senici a do Dynama se vrací po pěti letech.

Černý se vrátil po zranění do kádru Senice a věří v obrat

Český záložník Jaroslav Černý po dvou měsících vyléčil svalové zranění a vrátil se do kádru Senice, ta se však nenachází právě v optimálním rozpoložení. Bývalý hráč Slavie však věří, že už v dnešním duelu Slovenského poháru jeho tým zvítězí a zlepšení přijde i v lize, kde je mužstvo zatím s šesti body třetí od konce.

Černý doufá, že v Senici naváže na povedený debut

Záložník Jaroslav Černý při své premiéře ve slovenské lize proměnil v dresu Senice dvě penalty a přispěl k sobotní výhře 3:1 nad Nitrou. Nyní dvaatřicetiletý hráč, který na Slovensko přišel na konci ledna z tureckého Ankaragücü, doufá, že povedený vstup do jarní části bude pokračovat.

Černý se po odchodu z Turecka upsal do léta Senici

Záložník Jaroslav Černý po nedávném odchodu z tureckého Ankaragücü bude hrát za FK Senica. Se čtvrtým týmem slovenské ligy podepsal dvaatřicetiletý fotbalista, který má na kontě i dva starty za českou reprezentaci, smlouvu do konce sezony.

Černý a Rajnoch dali výpověď v Ankaragücü, klub jim dluží peníze

Čeští fotbalisté Jaroslav Černý a Jan Rajnoch předčasně skončili v Ankaragücü. V posledním týmu turecké ligy dali výpověď, protože jim klub dluží peníze. Částky budou pravděpodobně vymáhat přes mezinárodní federaci FIFA. Oba hráči si nyní hledají nové angažmá.

Černý v Turecku hrát nemůže, Slavia prý jeho přestup blokuje

Záložník Jaroslav Černý, který v lednu odešel po skončení smlouvy ze Slavie Praha do Ankaragücü, zatím nemůže v Turecku hrát. Jednatřicetiletý fotbalista v rozhovoru pro deník Sport uvedl, že český klub blokuje souhlas s transferem.

Exslávista Černý má nové angažmá, domluvil se v Ankaragücü

Záložník Jaroslav Černý po ukončení angažmá ve Slavii odchází do Turecka. Jednatřicetiletý fotbalista se dnes na rok a půl upsal Ankaragücü, kam odešel po vypršení kontraktu v pražském klubu jako volný hráč. ČTK o tom informoval hráčův manažer Dalibor Lacina.

Sport: Slavii nejspíš opustí i záložník Jaroslav Černý

Ve Slavii končí i záložník Jaroslav Černý. Jednatřicetiletý středopolař sice od vedení pražského klubu dostal nabídku nové smlouvy, ale kvůli výrazně nižšímu platu ji nepodepíše. Černý to řekl v dnešním vydání deníku Sport.

Černý by rád Slavii pomohl i v jarních bojích o záchranu

Dny plné nejistoty čekají slávistu Jaroslava Černého. Jednatřicetiletý záložník patří mezi hráče, jejichž budoucnost ve vršovickém klubu je nejasná. V Edenu mu končí smlouva a vedení se stále nerozhodlo, zda na něj uplatní opci. Sám Černý by rád ve Slavii pokračoval a chtěl by Pražanům pomoci v jarních bojích o záchranu.

Černý se blýskl v poháru, další působení ve Slavii zatím neřeší

Nejasnou budoucnost má před sebou slávistický fotbalista Jaroslav Černý. Jednatřicetiletému záložníkovi vyprší na konci roku smlouva a zatím není jasné, zda bude v Edenu pokračovat. Pomoci by mu mohl včerejší výkon v odvetě osmifinále domácího poháru.

Slávista Černý: Dostáváme gól z jediné střely, to je ubíjející

Slávista Jaroslav Černý vstřelil v duelu sedmého ligového kola proti Olomouci svůj druhý gól v sezoně, přesto po zápase neskrýval velké rozladění. Naštvalo ho, že Pražané nedokázali náskok udržet a po hrubé chybě finského gólmana Jaakkoly inkasovali z jediné vážnější šance Sigmy vyrovnávací gól.

Absence v pohárové Evropě Černého mrzí, ale tragédie to prý není

Fotbalisté Slavie Praha sice v odvetném semifinále Ondrášovka Cupu zdolali Jablonec 2:1, ale po zápase se ani trochu neradovali. Do finále totiž po výhře 1:0 v prvním utkání postoupil jejich soupeř a Slavia tím ztratila poslední naději na start v příštím ročníku evropských pohárů.

Slávista Černý si představoval příjemnější návrat po zranění

Rozhodně veselejší návrat na ligové trávníky si po přestávce dlouhé šest a půl měsíce zaviněné zraněním představoval slávistický záložník Jaroslav Černý. V utkání 21. kola proti Liberci dnes nastoupil na posledních patnáct minut, ale prohře 0:2 nezabránil.

Černý návrat po zranění nechce uspěchat

Ani jarní část Gambrinus ligy s největší pravděpodobností nestihne slávistický záložník Jaroslav Černý. V šestém kole si v utkání se Slováckem poranil koleno a po následné operaci začal po třech měsících s postupnou zátěží. S mistrovským mužstvem je nyní na soustředění v Krkonoších, svůj návrat však nechce uspěchat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele