K reprezentaci se v Rakousku připojil Plašil, čeká se na Rosického

K reprezentaci se na soustředění v rakouském Bad Waltersdorfu dnes po poledni připojil záložník Jaroslav Plašil, který na nedělním srazu chyběl kvůli klubovým povinnostem v Bordeaux. Tým, chystající se na červnové mistrovství Evropy, možná ještě dnes večer či během úterka doplní i kapitán Tomáš Rosický.

Plašil věří, že v Irsku pomůže k lepšímu výsledku než při debutu

Čeští fotbalisté dnes odletěli k přípravnému utkání do Irska, což bude speciální zápas především pro Jaroslava Plašila. Právě v Dublinu totiž v roce 2004 debutoval v národnímu týmu. Tehdy však Češi prohráli 1:2, proto by byl rád, aby tentokrát byl výsledek lepší a dodal reprezentantům sebevědomí před blížícím se mistrovství Evropy.

Plašil: V tuto chvíli hrajeme o záchranu

Ve spodní části tabulky francouzské Ligue 1 se pohybuje hned několik klubů, které mají mnohem vyšší ambice. Jenom jednou z deseti zápasů vyhrál Olympique Marseille a ještě hůře na tom je Bordeaux, které dokonce okupuje sestupovou osmnáctou příčku. Hodně nespokojen je především kapitán Jaroslav Plašil...

Plašil v Bordeaux prodloužil smlouvu do roku 2015

Český reprezentant Jaroslav Plašil zůstane v Girondins Bordeaux až do června 2015. Francouzský klub oznámil na svém webu, že s devětadvacetiletým záložníkem a současným kapitánem mužstva prodloužil stávající smlouvu o dva roky.

Plašil jedná o nové smlouvě, v Bordeaux asi zůstane i Tremoulinas

Jaroslav Plašil se ocitl v hledáčku Lyonu a zájem o něho měl i úřadující francouzský mistr z Lille, český záložník by ale měl zůstat v Bordeaux, s jehož vedením začal jednat o nové smlouvě. V kádru šampiona Ligue 1 ze sezony 2008/2009 by vedle něho měl setrvat i obránce Benoit Tremoulinas...

Smutek reprezentantů mírnil pocit, že favorita donutili k maximu

Dělali jsme co jsme mohli a stejně to na skvělého soupeře nestačilo. Jedinou dobrou zprávou je, že jsme soupeře donutili k tomu, aby si sáhnul na dno svých sil. Takové byly bezprostřední reakce českých reprezentantů, když se hodinu po půlnoci smutně trousili z kabiny stadionu v Granadě.

Plašil věří, že se Bordeaux na pohárové příčky probojuje

Podruhé za sebou přijít o účast v evropských pohárech? Takovou myšlenku si záložník Jaroslav Plašil téměř zakazuje, byť Bordeaux zatím ve vyrovnané francouzské lize zaostává a s odstupem hledí na prvních pět příček zajišťujících start v příštím ročníku Ligy mistrů či v Evropské lize. Plašil by ale nechtěl zažít zmar z loňské sezony

Sunderland má zájem o české reprezentanty Poláka a Plašila

Klub anglické Premier League Sunderland má zájem o české fotbalové reprezentanty Jana Poláka a Jaroslava Plašila. Napsal to dnes britský list Daily Mail.

Plašil hodnotí pozitivně tento týden a věří ve výhru nad Lyonem

Bordeaux a Lyonu se vůbec nepovedl start do nové sezony a oba celky po pěti kolech Ligue 1 okupují až příčky hluboko ve druhé polovině tabulky. V zítřejším vzájemném zápase se jeden z těchto týmů může odrazit k lepším zítřkům a záložník Bordeaux Jaroslav Plašil věří, že to bude právě jeho tým...

Po podzimu musíme mít devět bodů, řekl před kvalifikací Plašil

Po podzimu mít v tabulce devět bodů, tak si představuje start do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy český záložník Jaroslav Plašil, jenž se připravuje s národním týmem na první utkání proti Litvě. Úterního zápasu na vyprodaném olomouckém stadionu se prý fotbalisté už nemohou dočkat, ale největší chybou by podle něj bylo kohokoliv ze skupiny podceňovat.

Plašil strávil dovolenou v Brazílii i v USA a už mu fotbal chybí

Posledních sedm dnů letní dovolené má před sebou reprezentant Jaroslav Plašil. V uplynulých týdnech relaxoval u manželky v Brazílii, nějaký čas s ní strávil i v New Yorku a stihl také sledovat pár zápasů světového šampionátu. Fotbal mu už začíná chybět, těší se na start nové sezony ve francouzském Bordeaux.

Plašil si přijel do reprezentace vylepšit závěr jara

Reprezentant Jaroslav Plašil by si chtěl během týdenního zájezdu národního týmu do USA spravit chuť z nevydařeného konce sezony v Bordeaux. A až český tým odehraje oba poslední přípravné zápasy, ani se už nebude vracet do vlasti. Pobyt v New Yorku si protáhne o dalších deset dnů soukromé dovolené.

Plašil: Vyřazení z Ligy mistrů bolí, maličkosti hrály pro Lyon

Záložník Jaroslav Plašil ve středu večer pocítil beznaděj, když skončila odveta čtvrtfinále Ligy mistrů a jeho Bordeaux dělil jediný vstřelený gól od postupu mezi nejlepší kvarteto soutěže. Plašilův tým nezúročil velký nápor a v prestižním francouzském derby skončil na štítě Lyonu.

Plašil: S Lyonem se dobře známe, rozhodnou maličkosti a chyby

Českému fotbalistovi Jaroslavu Plašilovi a jeho týmu Bordeaux přisoudil dnešní los čtvrtfinále Ligy mistrů důvěrně známého protivníka z francouzské ligy Olympique Lyon. Reprezentační záložník očekává mimořádně vyrovnané bitvy, které mohou rozhodnout maličkosti. Důležitý prý také může být gól vstřelený na hřišti soupeře.

Plašil si v LM vychutnává postup a těší se na duel s velkoklubem

Před šesti lety dokráčel český fotbalista Jaroslav Plašil s Monakem až do finále Ligy mistrů, nyní mu s jiným celkem z francouzské nejvyšší soutěže Bordeaux chybějí už jen dva krůčky k tomu, aby mohl o nejcennější klubovou trofej v Evropě usilovat znovu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele