Plašil: Když jsem nereprezentoval, byl jsem fanoušek číslo jedna

Záložník Jaroslav Plašil se po roce vrátil do národního týmu pro zápasy evropské kvalifikace s Tureckem a Kazachstánem. Zkušený fotbalista Bordeaux v době, kdy reprezentační pozvánky nedostával, prý nezahořkl a výběr České republiky podporoval jako skalní fanoušek.

Hráčů jako Plašil není hodně, prohlásil reprezentační kouč Vrba

Podle kouče reprezentace Pavla Vrby není na výběr moc takových hráčů, jakým je Jaroslav Plašil. Dvaatřicetiletý záložník po letním návratu z Catanie do Bordeaux výrazně ožil, patří k nejlepším hráčům klubu, a proto se po téměř roční přestávce vrací do národního celku. Pod Vrbou je v nominaci poprvé.

Plašil se z Catanie vrací do francouzského Bordeaux

Reprezentant Jaroslav Plašil se vrací z hostování v Catanii do francouzského Bordeaux, kde má ještě rok smlouvu. Na konci června se v týmu, kde před svým odchodem dělal kapitána, zapojí do přípravy. Zatím však netuší, zda v Bordeaux zůstane. Řekl to v rozhovoru pro týdeník Gól.

Plašil viděl v Catanii novou výzvu, Bordeaux prý zase peníze

Český fotbalista Jaroslav Plašil vysvětlil nečekaný pondělní odchod z Bordeaux do Catanie touhou po novém impulzu a motivaci v kariéře. Roční hostování v italském klubu podle jednatřicetiletého záložníka také finančně pomůže Girondins, kde dělal kapitána.

Záložník Plašil odchází z Bordeaux na hostování do Catanie

Český reprezentant Jaroslav Plašil odchází z Bordeaux. Jednatřicetiletý záložník bude do konce sezony hostovat v italské Catanii. Francouzský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Plašil: Chceme, aby se minulé nepovedené přípravy neopakovaly

Když loni v září Jaroslav Plašil poprvé vedl reprezentaci jako kapitán, byl u porážky v přípravném zápase s Finskem 0:1 a pak se spoluhráči schytal tvrdou kritiku. Zkušený záložník si pásku na levý rukáv znovu navlékne ve středečním testu v Budapešti a pevně doufá, že už pod žádnou další blamáží jako lídr týmu podepsaný nebude.

Plašil by podle L'Equipe mohl odejít z Bordeaux do Číny

Český záložník Jaroslav Plašil by mohl v létě odejít z Bordeaux. Podle francouzského listu L'Equipe se o něj zajímá několik čínských klubů a také Olympiakos Pireus. Působení v Asii by se prý jednatřicetiletý fotbalista nebránil.

Podle Plašila bohaté Monako zvýší kvalitu celé francouzské ligy

Kapitán Bordeaux Jaroslav Plašil se těší, jak si v příští sezoně ve francouzské lize zahraje proti svému bývalému klubu Monaku. Finalista Ligy mistrů z roku 2004 po návratu do nejvyšší soutěže začal mohutně posilovat a už přivedl například hvězdného útočníka Radamela Falcaa.

Bordeaux ve finále poháru. Je to úleva, oddechl si Plašil

Girondins Bordeaux je v tabulce francouzské ligy na osmém místě a na pohárové pozice ztrácí nyní už nedostižných osm bodů, přesto má velkou možnost zopakovat si svou účast v Evropské lize. Klub včera v semifinále národního poháru vyhrál 2:1 v Troyes a ve finále změří síly s Évianem...

První poločas proti Finům byl katastrofický, uznal kapitán Plašil

Na svůj druhý zápas s kapitánskou páskou české reprezentace záložník Jaroslav Plašil zřejmě nebude vzpomínat v dobrém. Národní tým podlehl Finům 0:1 a poprvé v historii podlehl na teplických Stínadlech.

Plašil věří, že si jako kapitán i podruhé užije vysokou výhru

Podruhé jako kapitán povede do boje reprezentaci a rád by si připomněl euforii, když si přesně před rokem s páskou na ruce vychutnával vysokou výhru 4:0 v přípravě s Ukrajinou. Záložník Jaroslav Plašil se při neúčasti zraněných lídrů Tomáše Rosického a Petra Čecha stejné pocty dočká i v úterním duelu s Finskem.

Plašil: Šampionát v Brazílii by byl tím největším, co jde zažít

Až v sobotu pro českou reprezentaci vypukne v Dánsku kvalifikace o postup na světový šampionát, záložník Jaroslav Plašil bude mít postaráno o speciální motivaci. Rád by se s týmem prodral až na závěrečný turnaj do Brazílie. Jihoamerickou zemi důkladně zná z několika osobních návštěv.

Nováček Hušbauer zastoupí v reprezentaci zraněného Plašila

Sparťanský záložník Josef Hušbauer byl poprvé nominován do seniorské reprezentace. Před přípravným zápasem na Ukrajině nahradí zraněného Jaroslav Plašila z Bordeaux. Češi se ve Lvově v generálce před startem kvalifikace o mistrovství světa představí ve středu.

Plašil věří, že po osmi letech opět zažije jízdu do semifinále ME

Před osmi lety zažil cestu evropským šampionátem až do semifinále, nyní záložník Jaroslav Plašil vzývá opakování historie. Už teď ale považuje postup ze skupiny do vyřazovacích bojů za největší úspěch kariéry, protože se na něm podílel jako hráč základní sestavy...

Plašil: Máme nůž na krku, ale s Řeky to zvládneme

Při své třetí účasti na evropském šampionátu by záložník Jaroslav Plašil nerad podruhé za sebou zažil zklamání z vyřazení ze skupiny. Nepochybuje, že Češi v úterním klíčovém utkání s Řeckem odvrátí hrozbu předčasného vyřazení, kterou by přinesla druhá porážka. Aby Češi na turnaji "žili" dál, nesmí podle něj zopakovat hrubky z pátečního debaklu s Ruskem (1:4).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele