Další články

Obránce Svozil prodloužil smlouvu s Ostravou

Baník Ostrava podepsal novou smlouvu s obráncem Jaroslavem Svozilem. Devětadvacetiletý střední obránce prodloužil kontrakt na Bazalech o jeden rok. Klub o tom informoval na svém webu.

Svozil si utrhl zkřížený vaz a bude Ostravě chybět měsíce

Ostravský Jaroslav Svozil utrpěl v nedělním ligovém utkání proti Hradci Králové vážné zranění kolena. Osmadvacetiletý stoper si utrhl přední zkřížený vaz a čeká ho operace a několikaměsíční rekonvalescence.

Baník Ostrava posílil stoper Svozil z Opavy

Ostravští přivedli z Opavy Jaroslava Svozila. Šestadvacetiletý stoper, který je první zimní posilou Baníku, podepsal se Slezany podle klubového webu víceletou smlouvu.

V Brně jsme si už zvykli, ale doma je doma, řekl opavský Svozil

Po pěti "domácích" zápasech se hráči Opavy prohrou 0:1 s Bohemians 1905 definitivně rozloučili s brněnským azylem. Zbytek ligového ročníku už dohrají na svém zrekonstruovaném stadionu. Bilance Slezanů po jejich působení v jihomoravské metropoli je na nováčka celkem solidní. V pěti zápasech získali sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. Kromě duelu s Bohemians nebodovali ještě se Zlínem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele