Další články

Ščuk odešel ze Slavie hostovat do turecké druhé ligy

Záložník Jasmin Ščuk po roce a třech měsících opouští pražskou Slavii. Sedmadvacetiletý bosenský středopolař zamířil do tureckého druholigového Erzurumsporu, kde bude podle webu českého šampiona rok hostovat.

Ščuk se zranil těsně před sezonou, ale teď už je naplno připraven

Smolný vstup do nového angažmá prodělala letní posila Slavie Jasmin Ščuk. Bosenský záložník se pár dní před startem sezony zranil v tréninku, nyní už je ale zcela fit a ve čtvrteční odvetě 3. předkola Evropské ligy na hřišti Ria Ave by si klidně troufl nastoupit od začátku. Pražané do utkání půjdou s bezbrankovou remízou z domácího duelu.

Slavii posílili zahraniční hráči Ščuk a Ngadeu

Slavia získala první dvě letní posily. Tým z Edenu angažoval bosenského záložníka Jasmina Ščuka, který naposledy působil v Mladé Boleslavi. Přichází také kamerunský obránce Michael Ngadeu Ngadjui z rumunského Botosani. Oba podepsali smlouvu do konce června 2019.

Ščuk kvůli zahozené penaltě vzal porážku s Lyonem na sebe

Záložník Jasmin Ščuk vzal na sebe domácí porážku Mladé Boleslavi 1:4 s Lyonem, protože v prvním poločase za stavu 0:1 neproměnil penaltu. Bosenský fotbalista věří, že pokud by vyrovnal, mohl dopadnout úvodní zápas třetího předkola Evropské ligy úplně jinak.

Na hráče měsíce dubna kandidují Krejčí, Ščuk a Zavadil

Na cenu pro nejlepšího fotbalistu první ligy za duben kandidují Ladislav Krejčí z pražské Sparty, mladoboleslavský Jasmin Ščuk a Pavel Zavadil z Brna. Mezi trenéry se o ocenění Ligové fotbalové asociace (LFA) ucházejí Vítězslav Lavička ze Sparty, brněnský Václav Kotal a Dušan Uhrin mladší z Plzně.

Hráčem měsíce října se stane Došek, Blažek, nebo Ščuk

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za říjen jsou útočník Libor Došek ze Slovácka, brankář Jihlavy Jaromír Blažek a Bosňan Jasmin Ščuk z Mladé Boleslavi. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují Vítězslav Lavička ze Sparty, Miroslav Koubek ze Slavie a znojemský Leoš Kalvoda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele