Jedno z nejšťastnějších vítězství, řekl kapitán Liberce Fleišman

Liberečtí si vezou z Košic po úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy výhru 1:0, ale nový kapitán Jiří Fleišman byl z výkonu týmu rozladěný a triumf po gólu z penalty označil za velmi šťastný. V soutěžní premiéře podle něj Slovan doplácel na malou sehranost a Košice jej ve všech směrech přehrály.

Fleišman byl dlouho zraněný, o reprezentaci vůbec nepřemýšlel

Liberecký Jiří Fleišman si v únoru v Evropské lize v Alkmaaru poranil koleno a bál se, aby pro něj neskončilo jaro. V posledních třech ligových zápasech se ale vrátil na trávník a na závěr sezony se od kouče Pavla Vrby dočkal premiérové pozvánky do národního týmu.

Liberec přišel na čtyři týdny o zraněného Fleišmana

Slovan Liberec se musí zhruba čtyři týdny obejít bez obránce Jiřího Fleišmana. Devětadvacetiletý fotbalista, který si minulý týden v odvetném utkání 2. kola Evropské ligy v Alkmaaru poranil koleno, má natržený postranní vaz.

Fleišmana mrzelo, že Liberec podruhé za sebou přišel o výhru

Jen tři minuty chyběly k tomu, aby se liberecký obránce Jiří Fleišman pyšnil autorstvím vítězné branky ve šlágru fotbalové ligy se Spartou. Levý bek nakonec smutnil, když Spartu v 87. minutě spasil vyrovnávací gól. Pro Fleišmana bylo zklamání o to větší, že Severočeši stejným způsobem přišli o výhru ve čtvrtečním zápase se Sevillou.

Fleišman dlouho věřil v obrat, teď doufá v postup do skupiny EL

Obránce Jiří Fleišman věřil, že pokud by se Libereckým povedlo v odvetě třetího předkola Ligy mistrů s Kluží vstřelit druhý gól, přidali by i "postupovou" třetí trefu. Severočeši ale tlak z druhé půle nevyužili a po prohře 1:2 jsou vyřazeni. Fleišman doufá, že si zklamání aspoň částečně vynahradí postupem do základní skupiny Evropské ligy.

Fleišman si hned v prvním utkání sezony splnil svůj cíl dát gól

První ligový duel sezony a hned splněný osobní cíl. Tím se může pyšnit liberecký fotbalista Jiří Fleišman, který se zařekl, že dá v sezoně alespoň jeden gól. To se mu povedlo už dnes v souboji s Příbramí, kdy v 1. kole pomohl k výhře 4:0 a dobrému startu za obhajobou titulu. Navíc se prosadil svou slabší pravačkou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele