Další články

Baník by měl posílit slovenský obránce Madleňák

Další posilou Baníku by se měl stát Matej Madleňák. Čtyřiadvacetiletý levý obránce z Ružomberoku už ode dneška s Baníkem zahájil společnou přípravu a kluby dojednávají podmínky jeho přestupu.

Obránce Fleišman a záložník Tetour prodloužili o rok smlouvy s Baníkem Ostrava

Obránce Jiří Fleišman a záložník Daniel Tetour budou i příští sezonu působit v Ostravě. Oba fotbalisté s Baníkem podle klubového webu prodloužili o rok smlouvy do konce června 2024.

Fleišman prodloužil o rok smlouvu s Ostravou

Obránce Jiří Fleišman prodloužil kontrakt s Ostravou. Sedmatřicetiletý levý bek se klubu upsal i na příští sezonu. Baník oznámil prodloužení smlouvy s další zkušenou oporou den poté, co si nově zavázal i gólmana Jana Laštůvku.

Fillo a Fleišman prodloužili o rok smlouvu v Ostravě

Baník Ostrava prodloužil smlouvy s dvojicí defenzivních opor. Jiří Fleišman a Martin Fillo podepsali nové kontrakty do konce příští sezony.

Jsme odhodlaní nechat na hřišti všechno, řekl Fleišman

O třetí zisk domácího poháru v kariéře bude s Baníkem Ostrava usilovat obránce Jiří Fleišman. Slezany čeká ve středu v Olomouci pražská Slavia, která si v neděli ve Vítkovicích zajistila ligový titul. Podle Fleišmana dá Baník do zápasu všechno.

Obránci Fleišman a Šindelář prodloužili smlouvy v Ostravě

Baníku Ostrava se na další období smluvně zavázali Jiří Fleišman a Martin Šindelář. Dvojice obránců s třetím celkem podzimní části nejvyšší soutěže uzavřela na soustředění v Antalyi nové kontrakty.

Fleišman: Máme fantastický start, takhle musíme pokračovat

Ostravští si během tří měsíců vyzkoušeli oba póly prvoligové tabulky. Zatímco na jaře se v posledních kolech zachraňovali, po výhře 2:0 nad Duklou Praha byli na chvíli dokonce vedoucím týmem neúplné tabulky. Z prvního místa je sesadilo vítězství Slavie v Teplicích.

Mladá Boleslav zužovala v zimě kádr. Uloví na poslední chvíli posilu ze Sparty?

Uzdravený trenér Dušan Uhrin plánuje s Mladou Boleslaví v ligové tabulce radikální posun vzhůru. V zimě tým znovu částečně přebudoval a věří, že oproti mizernému podzimu přijde zlepšení.

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Ostrava získala z Mladé Boleslavi obránce Fleišmana

Další zimní fotbalistů Ostravy se stal zkušený levý obránce Jiří Fleišman, který přestoupil z Mladé Boleslavi. Třiatřicetiletý bek podepsal smlouvu na rok a půl s opcí. Mladoboleslavský klub ho chtěl udržet, ale nemohl konkurovat finanční nabídce Baníku.

Fleišman věří, že si Boleslav s absencí Chramosty poradí

Mladá Boleslav odletěla ke čtvrteční odvetě 3. předkola Evropské ligy se Skënderbeu Korcë bez klíčového hráče ofenzivy Jana Chramosty, kterého trápí zdravotní potíže. Levý bek a jeden z nejzkušenějších hráčů týmu Jiří Fleišman však věří, že si hosté bez autora tří ze sedmi branek v předkolech poradí a vybojují vytoužený postup.

Liberec získal z Boleslavi Bartla, opačným směrem míři Fleišman

Daniel Bartl přestoupil z Mladé Boleslavi do Liberce. Krajní obránce či záložník podepsal se Slovanem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířil bývalý liberecký kapitán Jiří Fleišman, který se se středočeským klubem dohodl na smlouvě na dva a půl roku.

Fleišman: Musíme si promluvit a hrát na 150 procent

Liberec na startu sezony po dvou výhrách přešel ve druhém předkole Evropské ligy přes Košice, od té doby se mu ale nedaří. Poslední tři soutěžní zápasy nevyhrál a výsledkový pokles potvrdila domácí ligová remíza 0:0 s Příbramí. Podle kapitána Jiřího Fleišmana si Severočeši budou muset o svých výkonech promluvit v kabině.

Fleišman: Snad nepříznivou sérii zlomíme stejně jako s Košicemi

V předchozím předkole Evropské ligy proti Košicím ukončili Liberečtí třináctileté čekání českých týmů na výhru nad slovenskými týmy a kapitán Jiří Fleišman věří, že Slovan teď dokáže proti Astře Giurgiu zlomit také nepříznivou bilanci s rumunskými kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele