Další články

Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce

V čele soutěže se po 10. kole nic nezměnilo. Nejlepších pět celků totiž ustálo roli favoritů a zapsalo další vítězství. O to více se na Ostrovech honorovali jednotlivci - konkrétně Eddie Nketiah a Erling Haaland. Čtyřiadvacetiletý snajpr Arsenalu zazářil prvním hattrickem mezi anglickou elitou v duelu se Sheffieldem United, norský "goleador" rozhodl bilancí 2+1 prestižní manchesterské derby.

Hattrick za 13 minut a "školáček" Nwaneri: 8. kolo Premier League v kostce

Střelecké trápení ukončil Son Hung-min ve stylu hodném nejlepšího kanonýra loňského ročníku Premier League. Do uplynulého víkendu ani jednou neskóroval a čelil nemalému tlaku, ale všem kritikům poslal v utkání proti Leicesteru ráznou odpověď. Z pozice střídajícího "žolíka" zazářil hattrickem a výraznou měrou se podepsal pod jednoznačné vítězství 6:2.

Palhinha opouští Sporting, stal se posilou Fulhamu

Fulham po návratu do Premier League získal první výraznou posilu v podobě Joãa Palhinhy ze Sportingu. Cottagers zaplatí 20 milionů eur, další dva jsou ve hře na bonusech...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele