Jonathan Woodgate Články

Další články

Keane a Woodgate jsou na odchodu z Tottenhamu

Irský útočník Robbie Keane je na odchodu z Tottenhamu. Londýnský klub podle trenéra Harryho Redknappa opustí i anglický obránce Jonathan Woodgate, který se teprve nedávno vrátil po více než roční pauze k tréninku.

Woodgate byl na operaci, sezona pro něho skončila

Jonathan Woodgate toho v letošní sezoně příliš neodehrál a ve zbytku ligového ročníku se na tom již nic nezmění. Obránce Tottenhamu dlouhodobě laboruje s poraněnými třísly a včera se v Austrálii podrobil operaci, která pro něho znamená konec sezony...

Woodgateovi hrozí, že si do konce sezony nezahraje

Pro Jonathana Woodgatea podle agentury Reuters nejspíš předčasně skončila sezona. Obránce londýnského Tottenhamu má stále potíže s třísly a už měsíc se léčí u specialistů v Americe.

Nikdo z nás nemá místo jisté, ví moc dobře Woodgate

Tottenham v létě čeká příchod několika posil, jimž místo v kádru udělají současní fotbalisté Spurs. Těm se letos v Premier League vůbec nedaří a i obránce Jonathan Woodgate ví, že on a všichni jeho spoluhráči ve zbytku sezony bojují o angažmá pro příští sezonu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele