Další články

Brno posílí obránce Slavie Kaufman

Zbrojovku Brno posílí na půlroční hostování obránce Slavie Praha Josef Kaufman. Vedení brněnského klubu dolaďuje také hostování Milana Jurdíka ze Sparty a ve stadiu závěrečného jednání jsou i příchody dalších posil obránce Martina Husára, brankáře Radka Petra a Alosie Hyčky.

Kaufman míří ze Slavie na hostování do Brna

Obránce Josef Kaufman míří ze Slavie Praha do týmu prvoligového nováčka Brna. Do Zbrojovky by měl osmadvacetiletý fotbalista přijít na hostování s opcí.

Naumov a Kaufman uspěli na testech v Trnavě

Trenéři Spartaku Trvana v čele s Pavlem Hoftychem zužovali před začátkem jarní části slovenské ligy kádr, který už museli opustit tři fotbalisté. Šanci naopak dostanou bývalí hráči pražské Slavie, tedy Riste Naumov a Josef Kaufman.

Kaufman by mohl zakotvit v Trnavě u kouče Hoftycha

Josef Kaufman, který na konci minulého roku skončil v pražské Slavii, by mohl odejít do Trnavy, kam jej láká český trenér Pavel Hoftych. Sedmadvacetiletý obránce se už ke třetímu týmu slovenské ligy připojil na jeho herním soustředění v tureckém Beleku. Kaufman by mohl v trnavské obraně zacelit mezeru po krajanovi Jiřím Koubském.

Kaufmana čeká operace, nestihne začátek ligy

Zimní posila obrany Slavie Praha Josef Kaufman nestihne kvůli zranění kolena začátek jarní části ligy. V příštím týdnu jej čeká operace menisku. Kouč mistrovského celku a vedoucího týmu soutěže Karel Jarolím tak přišel těsně před startem ligy o hráče, s nímž počítal do základní sestavy na pravý kraj obrany.

Kaufman se nedohodl se Stavangerem, místo toho jde do Slavie

Aktualizováno. Obránce Josef Kaufman přestupuje z Teplic do pražské Slavie. Čtyřiadvacetiletý hráč tak dlouho váhal s přestupem do norského Stavangeru, až mu přišla nabídka z Prahy, kterou se rozhodl využít.

Kaufman jde hostovat do Norska

Někdejší obránce reprezentační jednadvacítky Josef Kaufman, který dosud oblékal teplický dres, odchází na první zahraniční angažmá do norského klubu Viking Stavanger. Tam bude spoluhráčem českého záložníka Martina Filla. Dnes se jeho nový i bývalý zaměstnavatel domluvili na půlročním hostování s opcí na případný přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele