Juan Sebastián Verón Články

Veron radí Tevezovi, aby zůstal v Manchesteru

Juan Sebastian Veron, který byl nedávno zvolen nejlepším fotbalistou Jižní Ameriky za rok 2008 radí svému krajanovi Carlosi Tevezovi, aby zůstal na Old Trafford. Ironií osudu je, že Veron sám v Manchesteru United příliš šťastné období nezažil.

Lotito si Verona v Laziu nepřeje

Z návratu Juana Sebastiana Verona do Lazia zřejmě nic nebude. O této možnosti se v Itálii v posledních dnech hodně často spekuluje a sám nejlepší fotbalista Jižní Ameriky za uplynulý rok by se příliš nebránil, jeho názor ale rozhodně nesdílí prezident římského klubu Claudio Lotito...

Verón se návratu do Lazia nebrání

Juan Sebastián Verón se evropským fanouškům ztratil z dohledu, když v létě 2006 zamířil z Interu Milán do argentinského Estudiantes La Plata. Ve své domovině ale 33letý záložník válí a není vyloučeno, že se vrátí do Lazia Řím.

Verón je nejlepším fotbalistou Jižní Ameriky

Nejlepším fotbalistou Jižní Ameriky byl poprvé v kariéře vyhlášen Argentinec Juan Sebastián Verón. Bývalý záložník Chelsea, Manchesteru United či Lazia Řím získal v tradiční anketě uruguayského listu El País od novinářů z 18 zemí o tři hlasy více než Juan Román Riquelme z Boky Juniors.

Verón: Reprezentace ano, Amerika ne

Juan Sebastian Veron reprezentační kopačky na hřebík ještě nepověsil. O odchodu zkušeného argentinského záložníka z národního týmu informovala některá média, sám hráč ale vše uvedl na pravou míru...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele