Premier League v kostce (34. kolo)

Tak že by se hon za titulem přece jen zamotal? Leicester po pěti výhrách v řadě klopýtl, když doma s West Hamem uhrál jen remízu 2:2. Tottenham naproti tomu přesvědčivě smetl Stoke City 4:0 a stáhl manko na první místo na pět bodů. Po víkendu navíc známe prvního sestupujícího - je jím Aston Villa.

Premier League v kostce (26. kolo)

Svátky lásky a fotbalu se střetly v nelítostném souboji. Ať už každý z vás strávil Valentýna jakkoli krásně se svoji lepší polovičkou, ani ten, kdo zůstal o Premier League, nemusel klopit hlavu. Super Sunday splnila očekávání, dvě bitvy o titul doplnilo "vraždění neviňátek" ve Villa Parku. Dobrý fotbal se navíc hrál i v sobotu, gólové hody byly k vidění pro změnu na Stamford Bridge.

Můžeme zabránit sestupu, věří Schmeichel

Leicester City těsně prohrál ligový duel na půdě Tottenhamu a devět kol před koncem sezóny ztrácí na pozice mimo sestupové pásmo už sedm bodů. Brankář Kasper Schmeichel však stále věří v záchranu...

Do branky proti ČR bych si věřil, tvrdí dánský gólman Schmeichel

Přestože gólman Kasper Schmeichel za Dánsko zatím nastoupil jen v poslední nepovedené přípravě v Makedonii (0:3), do pátečního utkání kvalifikace mistrovství světa s českými fotbalisty by si věřil. Syn brankářské legendy Petera Schmeichela už prý během své kariéry odehrál podobně těžké duely.

Mpenza odmítl jít na hostování

Emile Mpenza - útočník anglického Manchesteru City - odmítl jít do konce sezóny hostovat do druhé nejvyšší anglické soutěže League Championship. Místo toho se hodlá porvat o místo v sestavě Citizens.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele