Sionko má po návratu do Sparty jasné cíle: titul a reprezentaci

Získat další mistrovský titul a udržet si stálé místo v národním mužstvu. To jsou cíle, které si dal Libor Sionko po přestupu z FC Kodaň do Sparty Praha. Hráč, který získal mistrovské tituly již ve třech zemích, se rozhodl strávit zbytek kariéry ve vlasti a nedokázal si prý představit, že by oblékl v české lize jiný než rudý dres.

Libor Sionko ve Spartě podepsal smlouvu na 2,5 roku

Libor Sionko se stal na dva a půl roku hráčem pražské Sparty. Dvaatřicetiletý reprezentační záložník dnes podepsal na Letné smlouvu den poté, co ukončil angažmá v Kodani. Klub to oznámil na tiskové konferenci. Do Sparty se Sionko vrací po šesti letech, v rudém dresu působil od roku 1999 do prosince 2003.

Sionko se těší, že zase bude bojovat o reprezentační dres

Rychlý rozchod s dosavadním zaměstnavatelem má za sebou dvaatřicetiletý fotbalista Libor Sionko, který se domluvil na ukončení angažmá v FC Kodaň. Na poslední měsíce kariéry nebude vzhledem k častému vysedávání na lavičce rád vzpomínat, ale nyní už má nové plány.

Sionko skončil v Kodani, čeká se jeho návrat do Sparty

Libor Sionko ukončil své působení v FC Kodaň. S vedením dánského klubu se dnes domluvil na okamžitém rozvázání smlouvy, která byla platná až do léta 2011. Záložník, který 1. února oslaví třiatřicáté narozeniny, se chystá na návrat do vlasti. Dánský klub to dnes oznámil na svém webu.

Sparta získala Lačného, láká Sionka a Jarošíka

Sparta Praha na startu zimní přípravy potvrdila, že jedná o příchodu s Jiřím Jarošíkem a Liborem Sionkem. Stvrzen byl přestup slovenského útočníka Miloše Lačného z Ružomberku. Druhý tým ligové tabulky naopak přišel o Patrika Bergra, který ukončil kvůli zdravotním potížím kariéru.

Sionko s Pospěchem přijedou postoupit a zůstanou už na Vánoce

Stejně jako sparťanské fotbalisty také hráče jejich středečního soupeře čekají poslední pracovní dny v tomto roce. I fotbalistům FC Kodaň totiž začíná po posledním hvizdu utkání Evropské ligy zimní dovolená. Čeští legionáři Libor Sionko a Zdeněk Pospěch budou mít také cestu na Vánoce jednodušší než obvykle.

Sionko je zpět v reprezentaci a přemýšlí o trvalém návratu

Šťastný týden zažívá reprezentant Libor Sionko. Při výhře svého týmu FC Kodaň nad Spartou v Evropské lize se sice před týdnem ještě do zahajovací jedenáctky nedostal, ale v sobotu se poprvé na podzim objevil v základní sestavě proti Esbjergu v dánské lize a ve středu ráno už byl povolán do národního týmu.

Svěrkoš je zraněný, Hašek na kvalifikaci povolal Sionka

Václav Svěrkoš je zraněný, trenér Ivan Hašek proto dodatečně povolal na kvalifikační zápasy s Polskem a Severním Irskem záložníka Libora Sionka. Kouč to oznámil na dnešním setkání s novináři ve Štiříně.

Sionko by se Spartou hrál rád, ale možná skončí na tribuně

Ještě před nedávnem byl miláčkem fanoušků, v Dánsku oslavoval mistrovský titul ve třetí zemi, s FC Kodaň slavil double. Jenže od nové sezony se Libor Sionko stal v klubu nečekaným přívažkem, zřejmě i kvůli solidní smlouvě, kterou s ním funkcionáři podepsali loni v prosinci až do roku 2011.

Sběratel titulů Sionko tentokrát slavil u televize

V počtu titulů marně nahání svého někdejšího spoluhráče Jiřího Jarošíka, přesto se z českého záložníka Libora Sionka stává už vyhlášený sběratel trofejí. Jeho tým FC Kodaň včera získal mistrovský titul, ve čtvrtek vyhrál Dánský pohár, a tak Sionka i jeho parťáka Zdeňka Pospěcha čekala dlouhá noc při bujarých oslavách "double".

Sionko s Pospěchem slaví s Kodaní dánský titul

FC Kodaň se posedmé v historii stal mistrem dánské ligy. Z titulu se radují i čeští reprezentanti Libor Sionko a Zdeněk Pospěch, kteří patřili k oporám v cestě za prvenstvím. Ve čtvrtek jejich tým vybojoval i Dánský pohár a má "double".

Podle Sionka se hra zlepší, jen když se zvýší pohyb

Zvýšit pohyb, nebýt líní na krok a otevírat tak prostory pro spoluhráče. Jen takový způsob hry povede podle záložníka Libora Sionka k tomu, aby čeští fotbalisté ve středu porazili Slovensko. Právě malá aktivita podle dvaatřicetiletého fotbalisty vedla k sobotní herní šedi a bezbrankovému výsledku ve Slovinsku.

Sionko prodloužil v Kodani do roku 2011

Záložník fotbalové reprezentace Libor Sionko prodloužil v FC Kodaň smlouvu do 30. června 2011. ČTK o tom dnes informoval Pavel Zíka z agentury Sport Invest International, která hráče zastupuje. Někdejší opora Sparty Praha možná stráví v Dánsku zbytek kariéry.

Bývalé ostravské hvězdy zažily gólové hody v Poháru UEFA

Všechny tři vychoval pro velký fotbal ostravský Baník, všichni tři patří k základním pilířům fotbalové reprezentace a všem třem teď jejich kluby můžou děkovat za to, že po jejich přičinění mají o hodně blíž k postupu do základních skupin v Poháru UEFA.

Trenér má o čem přemýšlet, usmíval se Sionko

Jeden z nejvydařenějších zápasů v národním dresu má za sebou Libor Sionko. Záložník kodaňského FC zařídil dvěma brankami dnešní vítězství českého týmu 3:1 nad Skotskem v posledním přípravném utkání před odletem na evropský šampionát a výrazným způsobem si řekl o základní sestavu během Eura.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele