Další články

Taková Sparta se dala porazit, řekl boleslavský gólman Vejmola

Do branky Mladé Boleslavi se poprvé v letošní sezoně postavil gólman Luděk Vejmola, a i když předvedl hned několik dobrých zákroků, porážku 0:1 se Spartou neodvrátil. Nestačil totiž na hlavičku hostujícího kapitána Davida Lafaty.

Vejmola litoval prvního poločasu i svého podílu na gólu Slavie

Brankář Mladé Boleslavi Luděk Vejmola po domácí ligové porážce 1:2 se Slavií litoval hlavně špatného prvního poločasu. Dvaadvacetiletý fotbalista na sebe v rozhovoru s novináři vzal první inkasovaný gól, který po centru Jaromíra Zmrhala vstřelil záložník Michael Ngadeu.

Vejmola zachránil Mladé Boleslavi bod, ale jako hrdina se necítil

Jen díky výbornému výkonu brankáře Luďka Vejmoly získali Mladoboleslavští v duelu 24. ligového kola proti Bohemians 1905 aspoň bod za remízu 1:1. Dvaadvacetiletý gólman chytil několik velkých šancí a v předposlední minutě vyrazil penaltu hostujícího Josefa Jindřiška.

Debutanta Vejmolu mrzela ztráta bodů za remízu s Jabloncem

V národním týmu do 21 let už sice brankář Luděk Vejmola odchytal dva zápasy, ale v lize paradoxně na svou šanci stále čekal marně. Dočkal se až v páteční předehrávce 22. kola, kdy dostal šanci v brance Mladé Boleslavi proti Jablonci. A hned se mu podařilo vychytat čisté konto. Ani jeho spoluhráči ale gól nevstřelili a tak utkání skončilo remízou 0:0.

Mladá Boleslav získala jihlavského gólmana Vejmolu

Třetí letní posilou Mladé Boleslavi se stal brankář Luděk Vejmola. Jedenadvacetiletý juniorský reprezentant přestoupil z Jihlavy a ve čtvrtém celku uplynulé sezony se upsal na tři roky.

Nominaci jednadvacítky rozšíří Vraštil, Chorý a Vejmola

Trenér české jednadvacítky Vítězslav Lavička se rozhodl rozšířit nominaci na kvalifikační duel s Černou Horou o tři hráče. Z Mladé Boleslavi povolal stopera Lukáše Vraštila, z Olomouce útočníka Tomáše Chorého a z Jihlavy brankáře Luďka Vejmolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele