Další články

Nepochybuji, že dokážeme dohnat manko, vzkazoval Luis Enrique do Barcelony

Výhru ve středečním čtvrtfinálovém šlágru Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain považuje trenér Barcelony Xavi za důvod k hrdosti. Španělský velkoklub zvítězil v prvním utkání 3:2 a připravil soupeři první porážku od listopadu a po sérii 27 soutěžních zápasů. Jeho protějšek a bývalý spoluhráč z Barcelony i národního týmu Luis Enrique nicméně ujistil, že lídr francouzské ligy dokáže ve venkovní odvetě manko dohnat.

Musíme si zvyknout na to, že budeme hrát bez Kyliana, vzkazoval Luis Enrique

Poté, co trenér Paris Saint-Germain Luis Enrique vystřídal Kyliana Mbappého při nedělní domácí remíze 1:1 s Rennes, prohlásil, že superhvězda, která má v plánu na konci sezony odejít, bude hrát, jak on bude chtít.

Úžasný večer a zadostiučinění pro celý Newcastle, řekl Howe po výhře nad PSG

Podle trenéra fotbalistů Newcastlu Eddieho Howea je středeční výhra 4:1 nad Paris St. Germain odměnou a zadostiučiněním pro fanoušky i celý klub. Liga mistrů se vrátila na St. James' Park poprvé od sezony 2002/03 a po letech trápení, během kterých "Straky" dvakrát sestoupily do druhé ligy...

Jednání s Nagelsmannem nedopadla, PSG dotahuje příchod Enriqueho

PSG chystá trenérskou rošádu a na jeho lavičku neusedne Julian Nagelsmann. Francouzský mistr s mladým německým koučem několik týdnů jednal a obě strany nakonec nenašly společnou řeč, včera tak byla jednání ukončena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele