Další články

Luís Fabiano opouští Sevillu a vrací do São Paula

Luís Fabiano po šesti a půl letech znovu oblékne dres klubu, kterému od mládí fandí a jehož dres již oblékal v letech 2002 až 2004. Zkušený brazilský útočník odchází ze Sevilly a s okamžitou platností přestupuje do São Paula, které za něj do andaluského celku pošle sumu 7,6 milionů eur...

Fabiano myslí na odchod. Touží po nové výzvě

Luis Fabiano by rád v létě změnil dres. Brazilský útočník je dlouholetou oporou Sevilly, nyní však přiznal, že jeho angažmá ve španělském klubu je u konce. Fabiano mohl odejít už v létě, Sevilla ale všechny nabídky odmítala.

Dassier je rád, že Marseille přivedla Gignaca a ne Fabiana

André-Pierre Gignac se po letním příchodu do Marseille střelecky příliš neprosazuje, prezident jihofrancouzského klubu Jean-Claude Dassier mu ale vyslovil podporu. Podle něj udělal Olympique v létě dobře, když upřednostnil bývalého kanonýra Toulouse před sevillským Luísem Fabianem...

Fabiano zváží svoje možnosti. Chce víc hrát

Luis Fabiano není členem základní sestavy Sevilly a s tímto stavem není vůbec spokojen. Pokud se do zimy nic nezmění, brazilský útočník bude zvažovat možnost změny dresu. Fabiano přitom teprve v srpnu prodloužil v Seville smlouvu do léta 2013.

Marseille lanaří další posily, na jejich seznamu vede Fabiano

Marseille v úvodním utkání Ligue 1 doma překvapivě prohrála s Caen 1:2. Malá střelecká produktivita nepotěšila ani prezidenta domácích Jean-Clauda Dassiera. Ten by ještě v létě chtěl přivést útočníka světových kvalit. Seznam možných posil vede Brazilec Luis Fabiano.

Fabiano se rozhodl, chce hrát za Sevillu

Luis Fabiano dal zřejmě definitivní odpověď na otázku ohledně své budoucnosti. Brazilský útočník byl stejně jako před rokem spojován s odchodem ze Sevilly a zájem mělo několik klubů, sám hráč ale nakonec plánuje setrvat ve Španělsku...

Proti Nizozemcům musíme hrát lépe, žádá Dunga

Ani výhra 3:0 nad Chile v osmifinále mistrovství světa neuspokojila náročného trenéra brazilské reprezentace Carlose Dungu. Kapitán světových šampionů z roku 1994 očekává od svých svěřenců pro čtvrtfinále s Nizozemskem zlepšení.

Fabiano: Vyberu si AC Milán nebo Manchester United

Sevilla bude přes léto jen horko těžko držet Luise Fabiana. Brazilský útočný klenot by rád vyzkoušel nové prostředí a má jasno o tom, kde by chtěl hrát. Vybere si prý mezi Manchesterem United a AC Milán, Tottenham kategoricky odmítl.

Sevilla Fabiana uvolnit nehodlá, jedná s ním o nové smlouvě

Hodně rušno zřejmě bude v létě okolo Luise Fabiana. Brazilský útočník je znovu spojován s možným přestupem do AC Milán a sám by se angažmá v italském klubu nebránil, prezident Sevilly Jose Maria del Nido má ovšem zcela jiné úmysly a hráče uvolnit nehodlá...

Eriksson a jeho svěřenci cítili po duelu s Brazílií křivdu

S pocity křivdy opouštěli dnešní zápas s Brazílií fotbalisté Pobřeží slonoviny, kteří podlehli 1:3 a zkomplikovali si boj o postup do osmifinále MS, zatímco "Kanárci" jej už mají jisté. Afričané se hodně zlobili na francouzského rozhodčího Lannoye, jenž přehlédl ruku Fabiana před jeho trefou na 2:0.

Fabiano má jasný cíl: získat titul a stát se nejlepším střelcem

Brazilský útočník Luís Fabiano si nedává před debutem na světovém šampionátu malé cíle. Devětadvacetiletý kanonýr touží s "kanárky" vyhrát celé mistrovství a také se chce stát nejlepším střelcem turnaje. Oboje by rád věnoval svému dědečkovi, který nedávno zemřel.

Fabiano uhnul ráně

Škádlení malého chlapce před pondělním přípravným utkáním v Tanzanii se skoro vymstilo brazilskému reprezentantovi Luísi Fabianovi. Útočník Sevilly si při slavnostním nástupu málem vysloužil ránu do brady.

Fabiano se nebude bránit přestupu do Milána

Luis Fabiano měl loni v létě nakročeno k přestupu do AC Milán a nakonec jen kvůli neschopnosti klubů dohodnout se na přestupové částce zůstal v Seville. Letos se ale situace opakuje a brazilský útočník vzkazuje, že letos by byl za změnu dresu velmi rád...

Luis Fabiano nevyloučil odchod ze Sevilly

Luis Fabiano byl v létě blízko odchodu ze Sevilly, nakonec ale zůstal. Další přestupová jednání mohou přijít už brzy, nahrává jim fakt, že brazilskému útočníkovi za půldruhého roku vyprší smlouva a novou stále nepodepsal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele