Další články

Magera přestoupil z Mladé Boleslavi do Brna

Bývalý reprezentant Lukáš Magera po šesti letech opouští Mladou Boleslav a přestoupil do druholigového Brna, kterému má pomoct s návratem do nejvyšší soutěže. Pětatřicetiletý útočník podepsal se Zbrojovkou smlouvu na dva roky.

Nedokázali jsme se vyrovnat s presinkem Bohemky, mrzelo Mageru

Hráči Mladé Boleslavi nedokázali navázat na tři předchozí výhry a doma prohráli s Bohemians Praha 1905 1:2 i proto, že se nedokázali vyrovnat s presinkem soupeře. Lukáše Mageru mrzelo, že se spoluhráči nedokázali praktikovat svou hru a pustili se do nakopávaných míčů.

Magera na nezvyklém postu stopera dokázal eliminovat i Baroše

Lukáš Magera pomohl k výhře mladoboleslavských fotbalistů 1:0 v Ostravě z atypického postu. Ortodoxním útočníkem totiž kouč Středočechů Dušan Uhrin mladší zalepil střed obrany po vykartovaném Patriziu Stronatim a bývalý hráč Baníku dokázal gólově eliminovat i domácího kanonýra Milana Baroše.

Magera: Zápasy nezvládáme, tlak je na nás velký

Ani na třetí pokus se hráči Mladé Boleslavi nedočkali plného bodového zisku. Ambiciózní klub s nejvyššími cíli remizoval v Karviné 1:1, když o výhru přišel čtyři minuty před koncem. Po třech kolech se tak nadále choulí u dna tabulky.

Štve mě, že dřeme o poháry a pak hned vypadneme, řekl Magera

Fotbalisté Mladé Boleslavi už od roku 2007 čekají na postup do hlavní fáze evropských pohárů a ani letos se nedočkají. Brzké konce už frustrují i kapitána Lukáše Mageru, který sám nechápe, proč jeho tým není schopen si poradit s méně kvalitními soupeři.

Magera poslal spoluhráče do nemocnice, pak pomohl zdolat mistra

Dlouho to byl pro kapitána mladoboleslavských fotbalistů Lukáše Mageru smolný zápas. Nejprve způsobil vlastnímu spoluhráčovi otřes mozku, následně zahodil velkou šanci, nakonec se však vykoupil a proměněnou penaltou nasměroval svůj tým k cenné výhře 2:0 nad již jistým ligovým mistrem Plzní.

Šlágr Plzně s Boleslaví bude i soubojem dvou nejlepších střelců

Sobotní šlágr 14. kola ligy mezi Plzní a Mladou Boleslaví nebude jen duelem druhého s třetím týmem tabulky, ale také soubojem dvou nejlepších střelců soutěže. Domácí Michal Ďuriš i hostující Lukáš Magera nastříleli deset gólů a pro útočníka Viktorie bude zápas o to prestižnější, že v týmu soupeře v minulé sezoně hostoval.

Na hráče měsíce kandidují Fatai, Magera a Kovařík

Na cenu pro nejlepšího hráče první ligy za měsíc říjen kandidují sparťanský útočník Kehinde Fatai, mladoboleslavský kapitán Lukáš Magera a plzeňský záložník Jan Kovařík. Mezi trenéry se do nominace dostali Jindřich Trpišovský z Liberce, plzeňský Karel Krejčí a také Karel Jarolím z Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav prodloužila smlouvy s oporami Magerou a Kúdelou

Vedení Mladé Boleslavi prodloužilo smlouvy s oporami Ondřejem Kúdelou a Lukášem Magerou o dva roky do léta 2018. Klub o tom informoval na svém webu.

Mageru těšilo, že Mladá Boleslav Jablonec celý zápas přehrávala

Kapitána mladoboleslavských fotbalistů Lukáše Mageru potěšila nejen překvapivá výhra 2:1 v ligové předehrávce v Jablonci, ale hlavně způsob, jakým k ním jeho tým na hřišti favorita došel. Sám přispěl k nečekaným třem bodům vítězným gólem z penalty, jímž čtvrt hodiny před koncem odčinil předchozí neproměněnou šanci.

Magera dvěma góly oslavil blížící se narození potomka

Kapitán mladoboleslavských fotbalistů Lukáš Magera bude mít zřejmě během reprezentační pauzy hodně důvodů k oslavám. V páteční předehrávce 5. kola dvěma góly pomohl k výhře 5:2 nad Zlínem a navíc v nejbližších dnech očekává narození potomka. I proto gól slavil s míčem pod dresem připomínajícím těhotenství.

Třicet kol dřeme a teď jsme hned venku, mrzí Mageru

Kapitána Mladé Boleslavi Lukáše Mageru mrzí, že vyřazení ve 2. předkole Evropské ligy se Strömsgodsetem zmařilo snahu z minulé sezony. Věří však, že mladý tým si z toho vezme ponaučení a bude nyní znovu třicet kol dřít a snažit se o návrat do poháru.

Magera: Děláme hrozné chyby, ale čtvrtou pozici musíme udržet

Kapitán Mladé Boleslavi Lukáš Magera litoval, že jeho tým znovu doplatil na vlastní chyby a tentokrát jen remizoval 1:1 na hřišti pražských Bohemians 1905. Autor úvodního gólu však věří, že Středočeši v závěrečných třech ligových kolech zaberou a udrží kýžené čtvrté místo znamenající účast v předkole Evropské ligy.

Magera z Boleslavi měl prsty ve třech z pěti gólů s Jabloncem

Mladoboleslavský Lukáš Magera měl prsty ve třech z pěti gólů v sobotním ligovém duelu s Jabloncem. Nejprve asistoval při vedoucí trefě Ondřeje Zahustela, pak zavinil kvůli ruce ve vlastním vápně penaltu. Vše ale odčinil po pauze, kdy dal vítězný gól na 3:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele