Slovácko začalo přípravu bez Sadílka, který má svolení trénovat se Spartou

Už bez nejlepšího střelce týmu Václava Jurečky, který přestoupil do Slavie, a také bez Lukáše Sadílka, jenž dostal svolení trénovat se Spartou, zahájili přípravu na novou sezonu fotbalisté Slovácka. Tým z Uherského Hradiště čeká náročný podzim, jako vítěz domácího poháru MOL Cupu si zahraje třetí předkolo Evropské ligy, v případě vyřazení pak play off Konferenční ligy.

Zklamaný Sadílek věří, že je v silách Slovácka vývoj s Plovdivem otočit

S velkým zklamáním opouštěl trávník plovdivského stadionu záložník Slovácka Lukáš Sadílek. Jeho tým prohrál v úvodním zápase Evropské konferenční ligy s tamním Lokomotivem 0:1 po gólu inkasovaném v úplném závěru. Přesto si opora týmu z Uherského Hradiště myslí, že šance na postup do třetího předkola stále žije.

Sadílek po čtvrtém místě Slovácka: Zatím to nedokážeme ani docenit

Výrazný podíl na čtvrtém místě Slovácka v konečné tabulce ligového ročníku měl záložník Lukáš Sadílek. S devíti asistencemi se stal druhým nejlepším nahrávačem celé soutěže a svůj přínos pro klub z Uherského Hradiště dnes umocnil šestou brankou, která týmu zajistila vítězství v derby se Zlínem.

Rodiče si přáli remízu, ale ze souboje bratrů Sadílků vzešel jako vítěz Lukáš

Poprvé se na půdě svého mateřského klubu Slovácka utkali v zápase nejvyšší soutěže bratři Sadílkové. Šťastnější byl čtyřiadvacetiletý Lukáš, jehož tým z Uherského Hradiště v duelu 26. ligového kola porazil doma Liberec 1:0, za který hraje o tři roky mladší ze sourozenecké dvojice Michal. Zápas asi společně rozeberou v neděli u rodičů, jimž nevyšlo přání na nerozhodný výsledek.

Sadílek vzal porážku Slovácka s Opavou na sebe

Záložník Lukáš Sadílek vzal dnešní porážku fotbalistů Slovácka v 10. kole první ligy s Opavou 0:2 na sebe. Stejně jako někteří další spoluhráči neproměnil velkou šanci a tým z Uherského Hradišti i kvůli tomu prohrál v nejvyšší soutěži už popáté po sobě, takže se propadl na čtrnácté místo tabulky.

Nejlepšími českými dorostenci roku jsou Černý a Sadílek

Nejlepším českým dorostencem roku 2014 byl zvolen Václav Černý. Útočník juniorky Ajaxu tak potřetí v kariéře vyhrál anketu Grassroots, kterou FAČR oceňuje nejlepší hráče a trenéry mládežnického, ženského a neprofesionálního fotbalu a futsalu. Předchozí dva ročníky vyhrál mezi mladšími dorostenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele