Baník Ostrava získal záložníka Filla z Teplic

Baník Ostrava získal pro jarní boje o udržení v první lize jednatřicetiletého záložníka Martina Filla. Předposlední tým ligové tabulky vykoupil bývalého reprezentanta ze smlouvy, jež měla vypršet na konci této sezony.

Baník získal do útoku Diopa, blízko je i Fillův příchod

Fotbalisty Baníku Ostrava posílí senegalský útočník Dame Diop, který přestupuje ze Zlína, kde mu na konci roku končila smlouva. Autor devíti ligových gólů dnes podepsal s Baníkem dlouhodobý kontrakt. Blízko přestupu do ostravského klubu je také bývalý reprezentant Martin Fillo z Teplic. Jeden z nejproduktivnějších hráčů české soutěže je domluvený na podmínkách, podle teplického klubu bude přestup během vánočních svátků dotažen.

Fillo byl vyhlášen nejlepším hráčem fotbalové ligy za srpen

Prvním držitelem ocenění pro nejlepšího hráče měsíce v nové sezoně se stal teplický záložník Martin Fillo. Mezi trenéry získal nejvíc hlasů od médií v anketě Ligové fotbalové asociace kouč olomouckého nováčka Václav Jílek.

Fillo věří, že ho Teplice nechají přestoupit do Zlína

Záložník Martin Fillo doufá, že mu Teplice umožní odejít do Zlína, se kterým by si zahrál v základní skupině Evropské ligy. Severočeský celek však zatím žádnou konkrétní nabídku na svého nejlepšího hráče z uplynulého ročníku nedostal.

V nominaci reprezentace je i Jugas, vypadli zranění Šural a Fillo

Obránci Jakub Jugas s Ondřejem Čelůstkou a záložníci Petr Mareš s Tomášem Přikrylem rozšířili nominaci reprezentace na červnový přípravný zápas v Belgii a následnou kvalifikaci mistrovství světa v Norsku. Kvůli zdravotním problémům naopak z výběru trenéra Karla Jarolíma vypadli sparťan Josef Šural a další záložník Martin Fillo z Teplic.

Nejlepším hráčem ligy bude Fillo, Hubník, nebo Škoda

Nejlepším fotbalistou této sezony první ligy se stane teplický záložník Martin Fillo, plzeňský obránce Roman Hubník, nebo útočník Milan Škoda z pražské Slavie. Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen na nedělním Galavečeru ePojisteni.cz ligy, který začne v 19:00 v přímém přenosu ČT2.

Hráčem měsíce je teplický Fillo, trenérem Trpišovský z Liberce

Nejlepším hráčem první ligy za duben se stal teplický záložník Martin Fillo. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace, v níž hlasují zástupci vybraných médií, zvítězil Jindřich Trpišovský z Liberce.

Vydřený bod v Brně teplického Filla hodně bolel

Za bolestivě vydřený bod označil teplický středopolař Martin Fillo dnešní bezbrankovou remízu v Brně. Hráčům Teplic pod vedením nového kouče Daniela Šmejkala dokonale vyšel ligový start. Po třech kolech zůstali jediným týmem, který dosud neinkasoval branku.

Fillovi kvůli faulu na Frýdka hrozí trest pro úvod příští sezony

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s teplickým záložníkem Martinem Fillem kvůli zranění sparťana Martina Frýdka v nedělním utkání 27. ligového kola. Hráč severočeského celku je předvolán na zasedání komise 19. května, které se uskuteční pět dní po konci ligové sezony.

Záložník Fillo podepsal tříletou smlouvu v Teplicích

Záložník Martin Fillo bude hrát v Teplicích. Devětadvacetiletý fotbalista přišel Na Stínadla z Viktorie Plzeň a v novém působišti podepsal tříletou smlouvu. Severočeský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Příbramský Fillo je po operaci slepého střeva, sezona mu skončila

Příbrami bude do konce sezony chybět Martin Fillo. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník, který v pátém celku ligové tabulky hostuje z Plzně, podstoupil operaci slepého střeva.

Stratil a Fillo budou hostovat z Plzně v Příbrami

Prvoligová Příbram získala krátce po začátku nového ligové sezóny dvě posily. Na půlroční hostování z Viktorie Plzeň zamířili k Litavce útočník Lukáš Stratil a záložník Martin Fillo. Západočeský klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Do Liberce by mohl zamířit záložník Fillo

Mužstvo Slovanu Liberec by mohl posílit záložník Martin Fillo. Osmadvacetiletý středopolař, který je kmenovým hráčem Plzně, se dnes zapojil do přípravy severočeského týmu v Nymburku a ve středu by se měl představit v přípravném duelu s Pardubicemi.

Fillovi fotbalové Vánoce nevadí, věří v návrat do sestavy

Fotbalové Vánoce na anglický způsob zažívá Martin Fillo poprvé, ale výraznější změna to pro něj není. Přestože musel i na Štědrý den trénovat, večer si užil po boku rodiny. Zatím netuší, zda si ho Viktoria Plzeň stáhne z hostování, proto se plně soustředí na boj o sestavu v Brentfordu.

Fillo dal v Ligovém poháru první gól za Brentford a přiznal úlevu

Český fotbalista Martin Fillo se poprvé trefil za třetiligový anglický Brentford, kde v nové sezoně hostuje z Plzně. Ofenzivní záložník přispěl k výhře 3:2 v úterním úvodním kole Ligového poháru a přiznal, že se mu po premiérové brance v novém působišti ulevilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele