Další články

Fillo trénuje individuálně, Zlín ho vyřadil z kádru

Zlínský Martin Fillo byl po dvou červených kartách za sebou vyřazen z kádru a připravuje se individuálně. Následujících pět ligových utkání vynechá kvůli čtvrtečnímu trestu od disciplinární komise, o jeho další budoucnosti v klubu se rozhodne. Poslední tým nejvyšší soutěže o tom informoval na twitteru.

Olayinka dostal za úder hlavou trest na čtyři zápasy, Fillo přijde o pět utkání

Slávista Peter Olayinka si čtyři soutěžní utkání nezahraje. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace nigerijského křídelníka potrestala za vyloučení po úderu hlavou do obličeje libereckého obránce Gigliho Ndefeho v sobotním zápase 24. kola první ligy. Disciplinární komise o tom informovala v komuniké.

Otočili jsme to díky Csaplárově pasti, řekl po obratu v Karviné zlínský Fillo

Šťastný z úspěšného obratu i branky, která ho pomohla nastartovat, byl po utkání 4. kola nejvyšší soutěže záložník Zlína Martin Fillo. Právě jeho trefa proti Karviné na 1:2 dodala v 59. minutě "Ševcům" novou energii a ti si nakonec odvezli po obratu ze Slezska výhru 3:2.

První letní posilou Zlína je bývalý reprezentant Fillo

Obránce či záložník Martin Fillo po třech a půl letech opustil Ostravu a stal se první letní posilou Zlína. Se "Ševci" podepsal dvouletou smlouvu. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Fillo a Fleišman prodloužili o rok smlouvu v Ostravě

Baník Ostrava prodloužil smlouvy s dvojicí defenzivních opor. Jiří Fleišman a Martin Fillo podepsali nové kontrakty do konce příští sezony.

Fillo si chválil, že Baník před Jabloncem nabudil i výšlap do hor

Pravý obránce Martin Fillo si pochvaloval, že Ostravu nabudila do dnešního utkání 19. kola první ligy s Jabloncem i neobvyklá týmová akce. Když jim kvůli nezpůsobilému terénu v týdnu odpadl zápas domácího poháru s Třincem, vydali se Slezané společně na výšlap na Lysou Horu. Severočeského soupeře Baník porazil 2:1 po dvou proměněných penaltách v podání Dyjana Carlose de Azeveda a u obou pokutových kopů byl i Fillo.

Fillo: Je pro mě nepochopitelné, že to rozhodčí neviděl

Hráči Ostravy s pocitem křivdy opouštěli hřiště po utkání 6. kola první ligy s mistrovskou Slavií. Jednotně byli přesvědčeni, že gólu, který jim dal v 69. minutě z pokutového kopu Nicolae Stanciu, předcházel neodpískaný roh na druhé straně. Baník proto domácí porážku 0:1 těžko kousal.

Fillo prožil hororový zápas, dal si podruhé v lize vlastní gól

Za hororový označil zápas 5. kola první ligy v Teplicích ostravský fotbalista Martin Fillo. Čtyřiatřicetiletý bývalý obránce či záložník Severočechů byl u řady nebezpečných situací před brankou svého týmu a v 75. minutě si dal vlastní gól, který rozhodl o prohře Baníku 1:2.

Fotbalisté Ostravy přišli na šest týdnů o zraněného Filla

Hráči Ostravy přišli zhruba na šest týdnů o obránce Martina Filla. Čtyřiatřicetiletý pravý bek má z pondělního utkání proti Mladé Boleslavi natržený postranní vaz v koleně.

Fillo prodloužil smlouvu s Baníkem Ostrava do června 2021

Martin Fillo prodloužil smlouvu s Ostravou. Čtyřiatřicetiletý záložník či obránce bude v Baníku podle klubového webu vázán do konce června 2021 s následnou opcí.

Fillo se takřka po roce dočkal padesáté ligové trefy

Padesát týdnů čekal na padesátý ligový gól. Střelecký půst Martin Fillo ukončil až v dnešním utkání devátého kola první ligy s Českými Budějovicemi, ve kterém Ostravě k vítězství 2:1 nad nováčkem nejvyšší soutěže přispěl přesnou hlavičkou ze 43. minuty.

Fillo po remíze s Plzní: Bod je dobrý, ale mohli jsme mít i tři

Po pěti letech vyválčili hráči Ostravy bod s Plzní a v dohrávce 19. kola nejvyšší soutěže znovu lehce oživili šance na záchranu. Ostravští měli v první půli dokonce více ze hry, zato po Chorého hlavičce v nastavení do břevna mohli přijít i o bod.

Teplice ztratily v zimě dvě opory. Přesto mohou myslet v tabulce vysoko

Bez hlavního tahouna ofenzivy Filla a pilíře zadních řad Šušnjara půjdou Teplice do ligového jara. Touha zamotat situaci v bojích o pohárovou Evropu je však neopouští.

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele