Další články

Brno reaguje na bídný start a z Olomouce získalo Hudce

Brněnské vedení zareagovalo na bídný vstup Zbrojovky do nové sezony a z Olomouce získalo na půlroční hostování stopera Martina Hudce, který byl od pondělka v klubu na zkoušce. Informoval o tom oficiální web jihomoravského klubu.

Hudec půjde z Olomouce na rok do Koblenze

Budoucnost olomouckého obránce Martin Hudce je zřejmě vyřešena. Sedmadvacetiletý stoper se dohodl na smlouvě v druholigovém německém Koblenzi, který by měl po brazilském záložníkovi Melinhovi získat i dalšího hráče Sigmy na roční hostování.

Melinho jde z Olomouce na hostování do Koblenze

Brazilec Melinho jde z Olomouce do německého klubu TUS Koblenz. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník se v týmu druhé bundesligy dohodl na podmínkách kontraktu a Sigma ho dnes uvolnila na roční hostování s opcí.

Melinho, Hudec a Hubník se přiblížili k odchodu z Olomouce

Odchod Melinha a Martina Hudce z Olomouce je znovu reálnější. Klub dnes oznámil, že oba hráči se už 22. června neukážou na startu společné letní přípravy a mohli by zamířit do jednoho z celků druhé německé ligy. Odejít může i Michal Hubník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele