Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Martin Pospíšil útočí s Bialystokem na polský titul: Celé město žije fotbalem. Jaga je tady číslo jedna!

Když v létě měnil Jablonec za polský Bialystok, někdo si možná zlehka zaťukal na čelo. Jenže záložník Martin Pospíšil je po půl roce ve městě, které se nachází nedaleko běloruských hranic, maximálně spokojený. Na hřišti to Jagiellonii náramně šlape a na jaře hodlá útočit na titul z Ekstraklasy!

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Záložník Pospíšil přestoupil z Jablonce do Bialystoku

Záložník Martin Pospíšil přestoupil z Jablonce do Bialystoku. Šestadvacetiletého hráče čeká první zahraniční angažmá, s polským vicemistrem podepsal čtyřletou smlouvu. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Pospíšil přes nabídku ze zahraničí prodloužil smlouvu v Jablonci

Přestože se o něj v zimě podle polských médií zajímal aktuálně druhý celek tamní ligy Jagellonia Bialystok, záložník Martin Pospíšil nakonec prodloužil do konce června 2019 smlouvu s Jabloncem. Původní kontrakt se severočeským klubem měl pětadvacetiletému fotbalistovi vypršet letos v létě.

Pospíšila mrzelo, že Jablonec přiživil spekulace

Záložníka Martina Pospíšila mrzelo, že fotbalisté Jablonce dnešní remízou 0:0 v posledním 30. ligovém kole s Příbramí nahráli předzápasovým spekulacím. Hostům stačil k záchraně v soutěži bod a právě ten na severu Čech uhráli. Pospíšil byl z výsledku zklamaný o to víc, že přispěl k sestupu Olomouce, jejímž je odchovancem.

Pospíšilovi chyběla produktivita, Plzeň prý byla k poražení

Jablonečtí mají nejvíce střel i útoků ze všech týmů první ligy, přesto dali během úvodních 15 kol v průměru jen 1,6 branky na utkání. A na malou gólovou potenci doplatili podle záložníka Martina Pospíšila i v duelu 15. kola s Plzní, s níž prohráli 0:1, i když byli aktivnějším celkem.

Vrba povolal do reprezentace Krejčího, Procházku a Pospíšila

Trenér české reprezentace Pavel Vrba doplnil nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a Polskem o Ladislava Krejčího ze Sparty, Václava Procházku z Plzně a Martina Pospíšila. Jablonecký záložník se vrací do národního týmu po sedmi měsících.

Jablonecký Pospíšil překonal zranění oka a věří v postup

Jablonecký Martin Pospíšil dostal před týdnem v úvodním zápase 3. předkola Evropské ligy s Kodaní míčem přímo do oka a kvůli zhoršenému vidění musel vynechat nedělní ligový duel s Bohemians 1905. Čtyřiadvacetiletého záložníka už ale nepříjemné zranění opouští a je připravený na čtvrteční odvetu v Dánsku.

Pospíšil se těší na pikantní souboj proti spoluhráči Šabalovi

Pro záložníka Martina Pospíšila bude mít sobotní zápas evropské kvalifikace proti Lotyšsku speciální příchuť, protože za soupeře by měl nastoupit jeho spoluhráč z Jablonce Valerijs Šabala. Jednadvacetiletý útočník je klíčovým mužem ofenzivy reprezentace pobaltské země.

Na hráče měsíce kandidují Dočkal, Pospíšil a Vůch

Na cenu pro nejlepšího ligového fotbalistu měsíce za říjen kandidují záložníci Bořek Dočkal (Sparta), Martin Pospíšil (Jablonec) a Egon Vůch (Teplice). Mezi trenéry dostali od osmičlenné komise nejvíce hlasů Roman Kučera (Jihlava), Jaroslav Šilhavý (Jablonec) a Pavel Tobiáš (Příbram).

Pospíšila motivuje, že ho zmínil reprezentační trenér Vrba

Jablonecký Martin Pospíšil prožívá nejlepší střelecké období kariéry. Jednou brankou přispěl k dnešní výhře 4:2 nad Teplicemi a přestože je odehráno teprve dvanáct ligových kol, má na kontě poprvé v životě už čtyři vstřelené góly za sezonu. K výbornému výkonu ho motivoval i Pavel Vrba.

Jablonec dotáhl příchod záložníka Pospíšila z Olomouce

Jablonec dotáhl příchod záložníka Martina Pospíšila z čerstvě druholigové Sigmy Olomouc. Severočeský klub podle svého oficiálního webu s dvaadvacetiletým fotbalistou podepsal smlouvu na tři roky. Pospíšil je pátou letní posilou Jablonce.

Pospíšil je blízko přestupu z Olomouce do Jablonce

Vedení Jablonce je blízko dohodě se Sigmou Olomouc na přestupu záložníka Martina Pospíšila. Podle sportovního ředitele Petra Flodrmana by transfer měl být dotažen v nejbližší době. Už ve středu by měl Pospíšil nastoupit v Jablonci do přípravy.

Plzeň se rozhodla vrátit záložníka Pospíšila do Olomouce

Talentovaný záložník Martin Pospíšil se vrací z Plzně do Olomouce. Právě ze Sigmy v září přišel jako náhrada za Vladimíra Daridu, ale výrazněji se neprosadil. Viktoria proto nevyužila opci v dohodě o hostování a umožnila mu zapojit se do kádru Sigmy už od startu zimní přípravy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele