Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

26.02.2018, 10:09
Aktuality
Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Anglie


Petr Čech strávil v dresu Arsenalu finále Carabao Cupu na lavičce náhradníků. Přednost dostal David Ospina. Gunners však prohráli jednoznačně 0:3.

Jiří Skalák ani Aleš Matějů za Brighton v tomto kole nenastoupili. Skalák kvůli zranění kotníku a Matějů se do nominace na zápasy bohužel nedostává pravidelně. Jejich tým v tomto kole Premier League porazil Swansea 4:1.

Derby County remizovalo v Championship na půdě Readingu 3:3. Nemocný Matěj Vydra do zápasu nezasáhl.

Fulham porazil doma Wolverhapton 2:0. Na postu stopera odehrál celé utkání Tomáš Kalas. Fulham se drží na pátém místě o bod za Derby. Obě pozice zajišťují postup do play-off o postup do Premier League.

Sheffield Wednesday prohrál na svém stadionu s Aston Villou 2:4. Dlouho přitom vedl 2:1. V poslední půlhodině však dostal tři góly. Celý zápas odehrál za domácí Daniel Pudil, v páté minutě nastavení se navíc zapsal do statistik žlutou kartou.

Už v pátek porazil Hull doma 1:0 Sheffield United. Český obránce Ondřej Mazuch kvůli svalovému zranění v nominaci domácího týmu na utkání chyběl.

Německo


Brankář Jiří Pavlenka pomohl Werderu Brémy k dalšímu důležitému vítězství. Werder vyhrál nad Hamburkem 1:0, posunul se na 14. místo tabulky a na přímý sestup už má náskok 9 bodů. Celý zápas odehrál také Theo Gebre Selassie.

Vladimír Darida odehrál celých 90 minut za Herthu Berlín na hřišti Bayernu Mnichov. Svým výkonem přispěl k nečekané remíze 0:0.

Pavel Kadeřábek nastoupil v základní sestavě Hoffenheimu proti Freiburgu a při remíze 1:1 odehrál plnou porci devadesáti minut.

Ondřej Petrák zůstal celý zápas na lavičce Norimberka při zápase druhé bundesligy s Bochumí. Duel skončil nerozhodně 0:0.

Itálie


Antonín Barák i Jakub Jankto nastoupili v základní sestavě Udine na hřišti Sampdorie Janov. Oba reprezentanti odehráli celý zápas, ovšem porážce 1:2 nezabránili.

Brankář Lukáš Zima strávil na lavičce Janova celý zápas v Bologni. Na opačné straně proseděl celý duel mezi náhradník Ladislav Krejčí. Bologna porazila Janov 2:0.

Patrik Schick nastoupil poprvé od konce minulého roku v základní sestavě AS Řím. Jeho tým však prohrál doma s AC Milán 0:2. Schick měl jednu nadějnou akci v prvním poločase, kdy si poradil se dvěma soupeři, ale jeho snahu vzápětí skluzem utnul Bonucci.



Stefan Simič chyběl v nominaci Crotone pro zápas se Spal Ferrara. Simičův tým ho doma prohrál 2:3.

V Serii B odehrál celé utkání za Bari na půdě Ternany útočník Libor Kozák. Hosté vyhráli 2:1.

Roman Macek zůstal na lavičce Cremonese po celý duel v Pescaře, který skončil bezbrankovou remízou.

Francie


Tomáš Koubek vychytal svou sedmou nulu v sezóně a přispěl k vítězství Rennes nad Troyes 2:0. V zápase si podle statistiky připsal čtyři úspěšné zákroky.

Záložník Jaroslav Plašil nastoupil v dresu Bordeaux v základní sestavě proti Nice a odehrál celých 90 minut. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Turecko


Celé utkání proti Osmanlisporu odehrál v turecké lize za Antalyaspor obránce Ondřej Čelůstka. Přispěl k remíze 0:0, která znamená, že Antalya zůstává na 14. místě tabulky se čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo.

Kasimpasa v sestavě s Davidem Pavelkou prohrála na hřišti Kayserisporu 2:3. Český fotbalista odehrál kompletní porci minut, v 77. minutě dostal žlutou kartu.

Filip Novák odehrál celých 90 minut za Trabzonspor ve vítězném zápase na hřišti Alanyasporu (2:1). Novákův klub je v tabulce na šestém místě.

Rakousko


Patrizio Stronati zůstal celý zápas na lavičce Austrie Vídeň v duelu na hřišti Admiry. Jeho klub prohrál 1:2.

Polsko


Útočník Jakub Mareš ani žádný z jeho spoluhráčů ze Zaglebie Lubin nedokázal skórovat v utkání s Arkou Gdyně. Mareš odehrál 63 minut.

Záložník Martin Pospíšil se střelecky prosadil už ve třetím zápase za sebou! V sobotu přispěl brankou k vítězství Jagiellonie Bialystok 4:1 nad Lechií Gdaňsk. V zápase odehrál 87 minut. Po ztrátě Legie Varšava se "Jaga" posunula o skóre do čela polské Ekstraklasy.

Obránce Adam Hloušek odehrál první poločas za Legii Varšava na půdě Cracovie Krakow. Stihl dostat žlutou kartu a o přestávce přepustil místo útočníkovi Eduardovi. Duel však skončil nerozhodně 0:0 a Legia přišla o první místo v tabulce.

Michal Papadopulos hrál od 62. minuty za Piast Gliwice proti Wisle Krakow. Zápas skončil nerozhodně 0:0.

Záložník Kamil Vacek odehrál 83 minut v dresu Slasku Wroclaw v utkání proti Górniku Zabrze. Slask pouze remizoval 1:1.

Obránce Radek Dejmek pomohl Koroně Kielce k vítězství 1:0 nad Lechem Poznaň. Dejmek odehrál celé utkání. Korona v tabulce drží pěkné páté místo.

Nizozemsko


Ondřej Mihálik si radost z přestupu do Nizozemska dlouho neužíval. Zprávy z Alkmaaru potvrdily, že jeho zranění kolena je vážnější. Konkrétně jde o přetržený zkřížený vaz, což znamená předčasný konec sezóny. Mihálik tak logicky chyběl u vítězství Alkmaaru 2:1 nad Spartou Rotterdam.

Z dlouhodobého zranění se zotavuje také Václav Černý, zápas Ajaxu Amsterdam s Den Haagem (0:0) se tak netýkal.

Jaroslav Navrátil zůstal na lavičce Heraclesu Almelo po celé utkání se Zwolle (2:1).

Belgie


Lukáš Mareček přihrál ve svém druhém utkání za Lokeren na hřišti Eupenu na vedoucí gól Huppertsovi. Lokeren však vedení ztratil a nakonec prohrál 2:3. V tabulce zůstává na 14. místě o čtyři body před svým sobotním soupeřem.

Jakub Brabec znovu nebyl ani na lavičce Genku při vítězství 4:0 nad Antverpami.

Izrael


Tomáš Pekhart odehrál 80 minut za Hapoel Beer Ševa proti Beitaru Jeruzalém. Střelecky se neprosadil a jeho tým nakonec remizoval 1:1.

Skotsko


Partick Thistle s Tomášem Černým v brance prohrál s Hamiltonem 1:2. Černého tým vedl 1:0 díky penaltě, v 90. minutě ale nakonec přišel i o bod, který by se v boji o záchranu náramně hodil.

Bulharsko


David Jablonský odehrál za Levski Sofia celý zápas na hřišti Septemvri Sofia. Hosté si odvezli vysoké vítězství 4:1.

Dánsko


Bröndby Kodaň vyhrála nad Helsingorem vysoko 6:1. Český útočník Jan Kliment se dostal na hřiště v 55. minutě, když už domácí vedli 5:0.

Obránce Michael Lüftner odehrál celé utkání za FC Kodaň proti Odense a pomohl k vítězství svého týmu 1:0.

Slovensko


Brankář Patrik Macej odchytal vítězný zápas za Dunajskou Stredu nad Michalovcemi. Připsal si čisté konto a pomohl k výhře 2:0. Na lavici náhradníků kryl Macejovi záda druhý český gólman Martin Jedlička.

Útočník Ondřej Šašinka odehrál celé utkání za Zlaté Moravce na půdě Podbrezové. Moc se ale neprosadil. Zlaté Moravce prohrály 0:3.

U debaklu Žiliny 0:6 na hřišti Slovanu Bratislava byl celých 90 minut obránce Filip Kaša. Na lavičce zůstal celých 90 minut brankář Aleš Mandous.

Útočník Petr Hošek odehrál za Prešov posledních 12 minut na hřišti Trenčína. S porážkou 0:2 už nic udělat nedokázal.

Na poslední čtvrthodinu nastoupil za stavu 0:0 za Senicu český záložník Jan Suchan na půdě Trnavy. Senica si nakonec bohužel body neodvezla. Gólem ze druhé minuty nastaveného času prohrála 0:1.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (206)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neni to spis Michal Pospisil?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Martin...je to záložník, co dříve hrával v Jablonci...Pleteš si Pospíšila, co nyní hraje nižší soutěže na postu útočník, dříve i mládežnické ČR repre

Reagovat
mayday

I mistr Evropy U21.

Reagovat
TheMally11

Opora Grindavíku

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak ten Mihálik mě docela mrzí. To je pro něj v Alkmaaru asi konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Victor Ospina je kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

A Tomas Celustka?

Reagovat
Erialdur

Hraje v Opavě.

Stala se chyba no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ospinu máš kde ?

Jinak u Čelůstky je chyba, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech strávil v dresu Arsenalu finále Carabao Cupu na lavičce náhradníků. Přednost dostal Victor Ospina. Gunners však prohráli jednoznačně 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, máš pravdu, tomu jsem nevěnoval pozornost no ještě to chce trošku vychytat, ....taky nemám moc rád, když se dělá něco na půl, ale...

Reagovat
hyper01

Za Zlaté Moravce hrál taky od 67. minuty Robert Bartolomeu

Reagovat
Neyjrayx

To je celkem známý hráč, hrál za norimberk a půl sezóny byl i v sundrlandu v premier ligue, taky býval chvíli v reprezentaci, ještě hrál za slavii praha, stačí to takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Ondreje Celustku?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Erialdur

Podle mě teda má za sebou v minulosti jiné velkokluby. Vidím tam Tescomu Zlín, Graffin Vlašim, FC Hlučín a hvězdné angažma v Roudnici.

Reagovat
smazaný uživatel

si to spletli s Obinnou

Reagovat
Neyjrayx

Kde to vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

V clanku.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Matějů a Skalák jsou v hajzlu by měli odejít

Reagovat
mayday

Už delší dobu no, hlavně Skaláka je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, ale já to tušil když Brigthon postoupil do PL že nebude tolik hrát jako v druhé lize, ale nechápu že si vzali Matějů, když nehraje vůbec a postaví ho když hrají jenom domací pohár. Pro tyhle dva je repre uzavřená, pokud nepřestoupí někam jinam kde by stabilně hrály základ

Reagovat
VP85

Taky nechápu, proč kupují hráče jako Matějů... Šanci nedostanou a celou sezónu prosedí na lavce, nebo na tribuně. Nedává mi to moc smysl. To jsou pak vyhozené peníze a dost možná totálně zazdí hráče, který se pak třeba už ani nechytne.

Reagovat
mayday

I kluby jako Brighton mají moře peněz a za Matějů jsou to pro ně pravděpodobně drobný. A buď ho koupi s tím, že se třeba prosadí a chytne, což se třeba nestalo, nebo ho možná j rovnou přivedli s tím, že holt bude jen jako záskok, kdyby se zranili dva tři hráči, co jsou před ním. Pro něj samozřejmě špatně obě varianty.

Reagovat
dontcallmeandre

jj, oni tyhle mladé hráče kupují jako stírací losy. Stačí když vyjdejeden z mnoha. Navíc, pokud se chytne alespoň trochu, tak naněm neprodělají. Jsou schopni ho se ziskem prodat i do druhé ligy. Pokud Brighton sestoupí, hodí se mít aklimatizovanou náhradu, která se začne velice rychle zhodnocovat. Kromě posledního zápasu docela hraje za juniorku, tak si myslím, že ještě dostane příležitost. Myslím, že příští rok půjde hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Mateju je stal, myslim, 2 mega liber..To uz je i na klub z PL hodne. Kdyby se takhle netrefovali vickrat a vic prestupovych oken po sobe, tak je to bude taky bolet. Kor s takovym skautingem, toho Mateju znali evidentne jen z nejakych grafu, protoze to byl prestrel jak prase

Reagovat
dontcallmeandre

To je pro klub z Premier League přijatelná suma. A hlavně, on je tak mladý, že pokud se to úplně neposere, tak na něm neprodělají. Klidně bych se vsadil, že za pár let přestoupí za víc.

Reagovat
VP85

Pak by nebyl od věci nápad předsedy FIFA. 25 hráčů na soupisce a pak by se tyhle "stírací losy" nekupovaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno, Skalák měl povedený půlrok, ani minulá sezóna v champu se mu nepovedla. Ten má tak akorát na nějaké Polsko.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Skalák je guma, má co chtěl..

Reagovat
dave30

Myslíš asi tak 30 tisíc liber týdně. Dobře mu tak.

Reagovat
Posledni Kovboj

podle sportracu ma 20, ale i tak . Mateju udajne 16 http://www.spotrac.com/epl/brighton-hove-albion/payroll/

Reagovat
smazaný uživatel

To ma I Vydrak v druhe vic

Reagovat
dave30

Takže Skalák tře bídu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem moc rád, že se český bombardér vrátil do sestavy.

Reagovat
fejfi24

Viktor Ospina?

Reagovat
fejfi24

a co třeba začít zminovat naše brankáře v League One a League Two?

Štěch i Holý chytají skvěle a táhnou svoje týmy

Reagovat
Puskas

Plno hráčů hraje v nižších soutěžích, nejde zmiňovat všecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

když vynechaj vyhypovanýho Schicka tak to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Nepřijdeš už si trapnej?

Reagovat
hyper01

Reagovat
Pony Slaystation

To měl Schick jen tuhle jednu "příležitost" ?

Reagovat
dextroza_m

Z voleje měl střelu při centru Kolarova, nějaká hlavička mimo, ale prostě mu nějak nenahrávají.

Reagovat
bobis21

včerejší zápas jsem teda neviděl, ale většinu zápasů AS co jsem letos viděl měli problém dostat míč do 16ky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick nedostal za celej zápas ani jeden!!!

Reagovat
didosh

Reagovat
Josifek

Že by Schickana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

protože můžou jít hned bránit když mu nahrají

Reagovat
TheMally11

Ten může být rád že vůbec nastoupil od trenéra AS prokoučovaný zápas, ale já mu děkuji

Reagovat
GabrielBatistuta

Ty chodíš na tréninky AS?

Reagovat
Mustang™

Klidně bych se nebál přidat Štěcha v brance Lutonu, kde míří za postupem do League One. V League One také chytá Tomáš Holý.

V Itálii hraje pravidelně i Jan Polák.

V druhé nizozemské Pepa Kvída a Paul Quasten.

Nezapomínat v Polsku na Dejmka. Nebo na Bartolomea v Moravcích.

V Maďarsku hraje Beneš a Rabušic, kterého trénuje Čech Hipp. A ve druhé lize bojuje o postup Střeštík.

Jinak paráda

Reagovat
Puskas

Hipp je Slovák.

Reagovat
Mustang™

Aha, tak to mají na livesportu špatnou vlaječku

Reagovat
Puskas

To asi jo Hrával za Nitru ještě s Moravčíkem, dokonce i párkrát reprezentoval.

Reagovat
vladino10

..a trénoval našu repre

Reagovat
jany kozak

to bolo temne obdobie

Reagovat
smazaný uživatel

to trenoval nejak napul s dalsi trenerskou legendou, Stanem Grigou, ne?

Reagovat
vladino10

Tuším bol asistentom Vlada Weissa, potom po jeho konci odtrenoval (2?) zápasy a následne sa k nemu pridal Griga a mali sme dvoch hlavných trénerov..i keď sa v kuloároch dost hovorilo, že hlavné slovo má práve Griga..

Reagovat
jany kozak

ano ked odisiel vsetci kricali hipp hipp hura

Reagovat
BílíAndelDrcKo

A tak aby sa mu nekrivdilo bol z dvojice grigga hipp ten lepší

Reagovat
skat

Lepší jak Hipp, Happ, Hopp

Reagovat
hyper01

Reagovat
Nebelung

Proč přestal Petrák hrát v tom Norimberku?

Reagovat
Blasphemer

On to tam pravidelně střídá. Jednu sezonu hraje pravidelně a tu další sedí, pak zase hraje a následující opět sedí.

Třeba jsem měl smůlu, ale když jsem občas koukal na Norimberk, tak patřil vždy k těm nejslabším na hřišti. Ale nesleduju každej jejich zápas, takže tady nemůžu tvrdit, že by hrál pořád hovno. Asi bude problém spíš v nevyrovnanosti těch jeho výkonů, protože tomu odpovídají i ty výkyvy, kdy rok hraje a další ne.

Reagovat
Nebelung

Díky. Já jsem právě doufal, že bychom konečně mohli mít kvalitní DM pro repre a on se za poslední roky nikam neposunul.

Reagovat
Blasphemer

Hráč, co si za těch pár let nedokázal vybudovat stálou pozici ani v druhé německé, do reprezentace bohužel nepatří a už asi ani patřit nebude.

Reagovat
Nebelung

No právě. Touto dobou už měl být fotbalově jinde. Škoda ho.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

takých je vela, len vám sa výrazne zúžil výber hráčov a čím menej tak tým sa viac sledujú ich príbehy. Kedysi by sa v článku o vašich hráčoch v zahraničí druhé ligy ani nespomínali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzpomínali. Dřív jsme měli o něco víc hráčů v top ligách ale ne o moc. Země naší velikosti nikdy nemůže mít hafo hráčů v top ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemohla? Je to jen o práci s hráči, viz Balkán.

Reagovat
smazaný uživatel

!

Reagovat
Andis

Schick zasekl balon....jako dalsich stovky hracu tento hraci vikend. Jen tak dal

Reagovat
Mustang™

Pomalu ale jistě se posouvá v hierarchii klubu

Reagovat
Josifek

Tak udělal to pěkně, navíc proti dvěma hráčům. Ale je fakt, že to uvolnění vyplývalo z dementního bránění hráčů AC, když dva hráči z AC dost netakticky běželi Schickovi bok po boku každý z jedné strany, místo toho, aby mu jeden šel do těla a druhý to jistil zezadu směrem k bráně..

Reagovat
BílíAndelDrcKo

si zanalyzoval

Reagovat
Josifek

Reagovat
Eldarion

Reagovat
skat

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tieto súhrny mi pripomínajú naše z NHL. "Pánik zaznamenal 2 bodyčeky, Tatar s prehrou" ...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo další tento víkend udělal to co Schick? Alespoň 10 videí sem dej.

Reagovat
Pony Slaystation

Myslím, že ani Ronaldo neukázal takovou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

No, to zas ne ale jen tak někdo si tohle nedovolí.

Reagovat
tnt03

Sleduje někdo Belgickou ligu? Proč ten Brabec sedí?

Reagovat
Spalovač šancí

Kvůli krádeži v sámošce

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rebel.

Reagovat
smazaný uživatel

Není spolehlivej, občas dal gól ale pod větším tlakem to vždycky v zadu hořelo, je nepředvídatelnej, měl super zápasy ale pak zápasy kdy se každej bál co se stane až kolem něj něco nebo někdo poletí..

Reagovat
tnt03

Reagovat
mayday

Už jsem ho tak viděl i ve Spartě. Pokud jsem se díval, tak snad nebyl zápas, kdy by nevymyslel nějakej kiks. Přitom ho lidí velebili, jak je skvělej. V tomhle mi ho připomíná Souček. Ale nevím, třeba mám jen na oba smůlu na zápasy, který sleduji a v ostatních hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na tom byl líp technicky a uměl rozdávat balony, tak by mu mohl sedět CDM , ale na stopera číslo jedna to ve velkým klubu nebude, musí u sebe mít někdo kdo ho bude jebat a bude schopnej ho usměrnit..

Reagovat
Uwe háže buly

Součka nesnášim, ale čeká ho lepší kariéra..

Reagovat
mayday

Nemyslím si. Do zahraničí asi půjde, ale nic valnýho to nebude.

Reagovat
skat

Lepší Brabec na střídačce, než Radim Holub v kanclu

Reagovat
ttopi

Schicka se musím trochu zastat. AS je teď opravdu v takovém útlumu, že se jim nedaří dostat dopředu jedinej kloudnej balón. Včera nedostal opravdu vůbec nic. A z ničeho se něco udělat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy by si pro ten balon měl přijít klidně ke stoperům a nějakou akci tam začít/udělat sám.. ale chápu, zasekávačka byla, gif a video na twitter z toho uděláme, tak se pojďme soustředit na další zápas a další 5 vteřinovej záblesk "geniality"

Reagovat
ttopi

Od toho hrotovej útočník není, aby si chodil pro balón ke stoperům. Těžko by s ním prošel celé hřiště (to se od něj nečeká a ani nikdo netvrdil, že toho je schopen). Je to hráč do zakončení, musí mu to někdo připravit. Perotti včera mrtvej, Under taky. A standardky taky nic, všechno lítalo mimo jeho prostor. Opravdu neměl Schick moc co ukázat. Jednou se do zakončení dostal, byť z ofsajdu.

Reagovat
Josifek

(za to první souvětí)

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ahahaha co jako

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
skat

FC Slovan Liberec nesouhlasí ... OM-FCSL 0:1, Udinese - FCSL 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Super, vidím že se to už rozrostlo i o hráče, kteří nehrajou.

Jen tak dál.

Reagovat
Puskas

příště čeští hráči v české lize

Reagovat
REPLIKATOR

Slovenskou ligu bych tady snad ani nedával

Reagovat
popltak

Důvod, Maďare?

Reagovat
Vasil

Kvalita? Tenhle souhrn je super nápad, ale vztahoval bych to jen ja hráče, kteří mají aspoň minimální šanci se objevit v české repre. Což nevím jestli se někdy někomu ze slovenské ligy povedlo. Naopak bych klidně do výběru zařadil i slovenský hráče z lepších lig.

Reagovat
popltak

Bulharsko, Skotsko, Izrael jsou stejné díry..

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Puskas

Nene, je dobré mít přehled o českých hráčích.v prvních ligách, lhostejno, zda jde o italskou nebo slovenskou.

Reagovat
Vasil

Jako jo, to je pravda, bylo by dobrý mít ten přehled. Ale já to nesleduju tak důkladně (třeba ani nevím kdo je poslední mistr slovenské, dánské nebo bulharské ligy) a některý ty hráče ze slabších lig neznám ani jménem. Mimochodem dlouho nebyl žadnej "Puskas" článek.

Reagovat
Mastný Chobot

ef klasika - pičovanie na to, že máš jednoduchý prístup k príliš veľa informáciám to zbožňujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je vazbě tak těžký to přeskočit? Já si to třeba přečtu rád.

A že bys to vztahoval jen na hráče, kteří mají šanci objevit se v český repre, ale dal bys tam i Slováky je pekna tresinka na dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas tam hracov z minulorocnej 21-tky Kasu a Maceja ci napr. aj mlade talenty ako Suchan ci Sasinka. Mal by si byt este rad...

Reagovat
salami

Jednak tam máš oddelovniky podle státu, není takovej problém vynechat ty, ktery se ti zdaj irelevantni. A pak je skvělý, jak si protirecis, nechceš tam český hráče že Slovenska, protože by to měl bejt jako takovéj výběr hráčů s potenciálem na repre, ale dal bys tam dobrý Slovaky. Nevím, nemám o slovensky lize nějaký přehnaný mínění, ale tipnul bych si, že do naší repre bude mít asi stejně blíž Čech hrající na Slovensku, než Slovák ze španělský ligy.

Reagovat
Vasil

Já už fotbal skoro nesleduju. Zůstala mi ta Zbrojovka, na kterou si rád zajdu, ale víc nic. Jen přečtu právě nějakej souhrn, statistiky. Prostě mě víc zajímá, jak se daří Lobotkovi nebo Dúbravkovi než nějakýmu českýmu mlaďochovi v DACu. A nikde nepíšu, že by měl odstavec ze SK ligy zmizet, jen jsem přidal svůj názor pod něčí dotaz.

Reagovat
Y.N.W.A
Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál, clověk potom má přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Schick. Znovu potvrdil, že je to nevybroušený mega diamant. Ale někdy by potřeboval dostat přesný míč.

Reagovat
oli9

Ten Brabec co ? Proc nehraje ?

Reagovat
cetto

Takto, když vidím ten soupis, to je fakt hrozná bída. Z těch hráčů dobrá polovina vůbec nehraje a z toho zbytku je většina v zahraničí vlastně jen proto, že neměli ani na čr. A i z těch, co hrajou, se drží akorát Pavlenka. I ti Jankto s Barákem už přestali hrát tak skvěle, Koubek taky měl pár slabších zápasů, Vydra je v druhý lize...

Reagovat
Andis

Není to tak hrozné, základní sestava repre se poskládá celkem dobře. Itálie, Německo, druhá Anglická má svou úroveň....snad si ale nikdo nemyslí, že Jakto Barák a další když dají pár golů půjdou do Realu a tak dále. I když chápu, naivků je tady dost a kvůli nedostatku informací a přehledů o hře daných hráčů se mylně domnívají přes mediální články, které dělají z českých hráčů mega hvězdy, že jimi opravdu jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Barák výbornej hráč. Nemine ho špička Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom Janov tak blbě že má na Lavičce Zimu? docela risk kdyby se zranil brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Itálii se na lavičku dostane každej. Ani bych se nedivil, kdyby tam byli dva brankáři. A kdyby přišlo na věc, tak tam dle mě radši dají vysokého útočníka či stopera, protože vědí, že fanoušci tam přišli na fotbal a ne na komedii.

Reagovat
Tigerinho

V Itálii maj na lavičce dva gólmany

Reagovat
GabrielBatistuta

Co maj asi dělat v únoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson pred zapasem:

“We do our team talk about Tottenham and discuss their players but we certainly don’t discuss Dele Alli and diving, because I don’t think he does. Simple as that. He runs with the ball and gets knocked over.

”In the time I was working with him, I saw no aspects to his play or to his character that suggested cheating in any way whatsoever.

“Yes, he will get knocked over in the penalty area, he’ll get fouled. Some will be given as penalties and some won’t be, and when the penalty isn’t given, people will say he dived, that’s the nature of football today.

”But he’s no cheat and he doesn’t dive, that’s for sure.”

Wow skoda ze Friend nepiskl ten “zakrok” Heneseyho, celkem by me zajimalo Royovo vyjadreni po zapase...

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

mindgames^2

Reagovat
db18

Jedlička teda dopadl...

Reagovat
Busby babes

OT: dam to i sem, treba nekdo prispeje:

https://www.noclezenka.cz/

Za kilo nekomu koupite na jednu noc teplou postel, sprchu a jidlo. V tehle mrazech neocenitelna pomoc.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, jsem si před pár dny ze zvědavosti založil profil na amateri.cz a hned mi napsali akorát nějací dva gayové, jestli bych si nešel zapíchat. To co jsem si od toho sliboval?

Reagovat
smazaný uživatel

osud ťa volá...

Reagovat
Swarley

a nebyli to náhodou blade a svatej? ti se tu se mnou snažili poslední dva dny taky pěkně vyj-bat...

Reagovat
kiwwi

alebo pol servra cukotkarov a scouserov...ti chceli tiez niekoho vyfakovat

Reagovat
blade115

Automat na vtipy

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Ze zvědavosti, to určitě.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Jak se chtěl pochlubit, že si založil profil na české fanklubové stránce Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsi tam sdilet, jak si u webky honis pero nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takova klasicka reakce na zapas Tottenhamu

Reagovat
Mastný Chobot

a čo si im odpísal?

Reagovat
Taiger

Vidíš to, kdo potřebuje Tinder, když máš amateri.cz.

Reagovat
Kenneth

Ty uz si na tom hodne spatne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ty ses autista omg

Neboj, vsude po netu slidej nadrzeny dvacetilety ludry, ktery jsou hrozne neukojeny a kazdej vecer sedej u pc a zurive shanej pero. Staci vydrzet.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
nani92

tak sorry

Reagovat
C-M@ster

Nebyli tvůj typ?

Reagovat
R.Meireles

Není se co divit, jestli máš na profilovce kohouta

Reagovat
Shevchenko

Jdi do toho, lepší nabídka už třeba nepřijde.

Reagovat
kopajda

V Belgii hraje ještě Rozehnal když už....

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/bbc5live/status/968396980908109826

Vypada to, ze za dva roky bude 2 tydny pauza v zime.

Reagovat
Busby babes

kazdopadne uz se tesim na ty turnaje v Dubaji a USA.

Reagovat
Miguel19

To by vycházelo akorát volno před LM..

Reagovat
blade115

Hlavně že nám nevzali vánoční program.

Reagovat
bobis21

což povede pouze ke zhuštění programu po zbytek roku bez snížení počtu zápasů je to nesmysl ...

Reagovat
Busby babes

tys to necetl, ze jo? odpada jeden zapas fa cupu.

Reagovat
bobis21

to není pravda. Pouze se nebude hrát ten opakovaný zápas v případě remízy, který hrály jen některé týmy. A dojde ke zhuštění programu, protože se FA Cup přesune z víkendu na středu, takže budou 3 zápasy v týdnu kde dosud nebyly.

Reagovat
Busby babes

jo, mas pravdu, sorry. Ale stejne, posune se jeden zapas. A misto toho budou mit tymu 13 dni pauzu. To mi prijde jako dobrej kompromis.

Reagovat
bobis21

tak je otázka jestli je lepší mít 3 zápasy během týdne a pak jeden volný víkend, nebo prostě normální víkendové zápasy bez vložených středečních ... podle mě teda to druhé

Reagovat
Busby babes

jednoznacne to prvni. mas delsi odpocinek v kuse a to je hrozne dulezity.

Reagovat
bobis21

a 3 zápasy během třeba 6 dnů jsou pro tělo jako skvělé?

Reagovat
Busby babes

a jaka bude zmena oproti dnesnimu stavu?

Reagovat
bobis21

v současném stavu nejsou ve zmiňovaném období středeční zápasy takže hrají pouze sobota - sobota - sobota (středu hrají pouze ty týmy, které remizovaly v FA cupu). Změna je v tom, že místo tohoto volného programu budou hrát sobota-středa-sobota a pak jeden volný víkend. Prostě zápasy za 3 víkendy narvou do 1 týdne.

Reagovat
Busby babes

ani to neni pravda, uz ted kluby maji v unoru LM nebo EL v tydnu. coz se samozrejme nebude tykat vsech klubu. Stejne tak se nebude 5. kolo FA cupu tykat vsech klubu. A ano, porad je lepsi tech 13 dni volna v kuse nez 6 dni a znova 6 dni. I za cenu toho, ze jeden tyden se odehraje sobota-streda-sobota.

Reagovat
bobis21

což je ovšem jen teorie. Předpokládám že nemáš žádné studie potvrzující to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolenou si v praci beres tydenni, nebo kazdy den ctvrt hodiny?

Reagovat
bobis21

ani jedno ... vždy pár dní. Téměř nikdy celý týden

Reagovat
dave30

Když hrají v Anglii pouze sobota-sobota, tak mívají neděli a pondělí volno. To delší volno je opravdu potřebné (a to je jasné, že nedostanou volno celých 13 dní, ale max. 5-6).

Reagovat
Busby babes

tak to delas velkou chybu. studie potvrzuji, ze si clovek poradne odpocine az pri dvou a vicetydennim oddechu od prace.

Ad ti sportovci. Studie jsou, ale reserse internetu za tebe delat nebudu.

Reagovat
bobis21

jenže jsou studie které mluví o obou. Riziko zranění je zvýšené v obou případech, pouze z jiných důvodů. Hrát si tady na to že jedna varianta je 100% dokonalá a druhá 100% špatná je hrozně mimo

Reagovat
Busby babes

no ja si tu na to nehraju. ja rikam, ze ta 13 denni pauza hracum prospeje.

Reagovat
bobis21

já nejsem proti pauze. Jsem proti tomu aby se kvůli tomu zhušťoval zbytek sezony. Snížit počet zápasů a budu 100% pro. Stačí zrušit ligový pohár a tyhle pauzy se stihnou klidně 2 a ještě bude program méně nahuštěný.

Reagovat
Busby babes

ligovej pohar se nezrusi. to zas zpatky do reality.

Reagovat
bobis21

což je přesně to s čím já mám problém. Pokud zůstane stejný počet zápasů, tak přidání pauzy pouze znamená, že se jinde v sezoně zhustí program. Tedy vyměníme jednu nevhodnou věc jinou ...

Reagovat
Busby babes

mze se koncit pozdeji.

Reagovat
Busby babes

btw to zkusteni znamena o jeden tyden typu Sobota-streda-sobota.... to myslim, ze za tech 14 dni volna stoji.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, a po nemastném neslaném výkonu se dá předpokládat, že se Páťa vrátí opět na lavičku/tribunu

I když se přiznám, že jsem zápas neviděl, dovedu si představit.

Reagovat
Busby babes

a z toho mas radost?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele