Martin Zeman Články

Přidat hráče do záložek

Lafata, Novák a Zeman kandidují na hráče měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče dubna v první lize kandidují sparťanský útočník David Lafata, jablonecký obránce Filip Novák a příbramský Martin Zeman. Mezi trenéry se o ocenění v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí Roman Pivarník z Bohemians 1905, příbramský Pavel Tobiáš a liberecký David Vavruška.

Zeman má formu na reprezentaci, tvrdí příbramský trenér Tobiáš

Martin Zeman má momentálně nejlepší formu v kariéře. Jeho výkonů v dresu Příbrami si všiml i reprezentační trenér Pavel Vrba, který ho při poslední nominaci zařadil na seznam náhradníků. Příbramský kouč Pavel Tobiáš si myslí, že při momentální výkonnosti by byl Zeman pro národní tým určitě přínosem.

Příbram by mohl posílit Zeman, už se zapojil do přípravy

Příbram by mohl pro jarní boje o záchranu posílit bývalý velký talent Martin Zeman ze Sparty, který na podzim hostoval na Slovensku v Senici. V Příbrami se dnes zapojil do přípravy, v průběhu které se rozhodne, zda ho středočeský celek angažuje.

Záložník Zeman bude hostovat rok v Senici

Novým působištěm záložníka Martina Zemana bude Senica. Slovenský vicemistr získal čtyřiadvacetiletého českého fotbalistu z pražské Sparty na roční hostování. V uplynulé sezoně hostoval někdejší talent ve Viktorii Plzeň s cílem oživit svou kariéru, ale příliš se neprosadil.

Vrba bere do Chorzówa i Bakoše, aby studoval soupeře

Plzeňský trenér Pavel Vrba se rozhodl na úvodní duel 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów vzít také útočníka Marka Bakoše. A to i přesto, že slovenský útočník stále nemůže nastoupit kvůli trestu. Chce ale, aby si nastudoval soupeře před domácí odvetou, do které už bude moci nastoupit.

Plzeňského Zemana čeká s bolavou nohou pár týdnů pauza

Nový člen plzeňské sestavy záložník Martin Zeman si v pohárovém zápase v Gruzii proti Rustavi poranil nohu a čeká ho několikatýdenní pauza. Třiadvacetiletému fotbalistovi soupeř v závěru při ostrém skluzu nalomil kůstku v nártu. Zranění odhalilo dnešní vyšetření v plzeňské Fakultní nemocnici.

Zeman vidí za ústupem ze slávy neuskutečněný přestup do PSV

Martin Zeman považuje angažmá v Plzni za šanci na znovunastartování kariéry. Posila ze Sparty ještě před dvěma lety patřila mezi největší české talenty, ale pak přišel strmý ústup ze slávy. Podle Zemana se na tom podepsalo to, že mu tehdy na poslední chvíli nevyšel přestup do slavného nizozemského celku PSV Eindhoven.

Plzeň získala ze Sparty obránce Hejdu a záložníka Zemana

Obránce české reprezentace do 21 let Lukáš Hejda přestoupil ze Sparty do Plzně, která získala z letenského klubu i záložníka Martina Zemana na roční hostování s opcí. Oba ihned vyrazili za Viktorií na soustředění do Rakouska. Další posily už prý Plzeň neplánuje.

Sparta pustila Zemana na testy do PAOK Soluň

Sparta se rozhodla zúžit kádr o dva levé záložníky. Vedle Martina Juhara, který přestoupil do Slavie, je na odchodu i Martin Zeman. Zájem o něj má PAOK Soluň, s nímž absolvuje v Nizozemsku týdenní soustředění, a poté se řecký klub rozhodne o jeho případném angažování.

Zeman jde restartovat kariéru ze Sparty do Rakouska

Martin Zeman definitivně odchází ze Sparty Praha do Admiry Wacker Mödling. Talentovaný levonohý záložník, jehož slibná kariéra se zadrhla kvůli problémovému chování, se domluvil v rakouském klubu na ročním hostování. Admira navíc od Sparty získala opci na případný pozdější přestup.

Zeman se škrábe zpět na výsluní a znovu pomáhá Spartě

Na podzim se ocitl v nemilosti vedení a jeho kariéra se zdála být nad propastí, v které mohl skončit jako mnoho velkých talentů. O záložníka Martina Zemana se před několika lety zajímaly nejslavnější evropské kluby, ale většinu podzimu strávil v druholigové letenské rezervě a často i mezi náhradníky. Jenže včas zřejmě dostal rozum.

Matějovský se konečně dostal k přímému kopu a pomohl k postupu

Sparťanským fotbalistům pomohla k postupu přes Metalurg Liepaja do 3. předkola Ligy mistrů nečekaná zbraň - přímé kopy. Především první v trefa zápasu v podání Marka Matějovského byla nečekaná, protože sám exekutor přiznal, že podobné góly nedává často. Navíc to pro něj byla první branka od příchodu do Sparty.

Světové talenty: Martin Zeman

Díky Martinu Zemanovi v tomto díle Světových talentů zamíříme opět do naší vlasti, dnešní hodnocení patří záložníkovi Sparty Praha. Zeman patří k největším českým nadějím, od patnácti let nechybí v žádném reprezentačním výběru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele