Martin Zeman Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Záložník Zeman skončil v Izraeli a vrátil se do Příbrami

Záložník Martin Zeman po půl roce skončil v izraelském klubu Hapoel Raanana a vrátil se do Příbrami, kde už působil v letech 2014 a 2015. Středočeši s bývalým hráčem Plzně či Sparty podepsali dvouletou smlouvu.

Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Češi v zahraničí: Necid si udržel střeleckou formu, exceloval Kadeřábek

Pavel Kadeřábek byl u zázračného zmrtvýchvstání Hoffenheimu na hřišti Borussie Dortmund a podílel se na něm gólem a asistencí. V nizozemské první lize se prosadil po týdnu opět Tomáš Necid. O patro níž se trefil obránce Josef Kvída za Nijmegen.

Češi v zahraničí: Necid rozhodl dvěma góly, Červenka se trefil za Linfield

Uplynulý fotbalový víkend přinesl i z hlediska českých fotbalistů působících v zahraničí mnoho zajímavého. Dvě branky Tomáše Necida v nizozemské lize a také lehce exotickou gólovou premiéru útočníka Marka Červenky v Severním Irsku si můžete prohlídnout také na videu. Skóroval také za rezervu Alkmaaru Ondřej Mihálik. Patrik Schick hrál v základu AS Řím, Zdeněk Folprecht se na Kypru těšil ze skalpu lídra tabulky a třeba v izraelské lize došlo na souboj dvou českých hráčů proti sobě.

Češi v zahraničí: Řezníčkův povedený debut

Jakub Řezníček se trefil do černého hned v premiérovém utkání za Lokeren hned po pěti minutách. Čisté konto si ve Francii připsal brankář Tomáš Koubek. Asistence u gólů zaznamenali Filip Novák v Turecku i Jaroslav Navrátil ve druhé nizozemské lize.

Řezníček z Plzně přestoupil do Lokerenu, Zeman do Ra'anany

Mistrovskou Plzeň dnes opustili dva hráči. Útočník Jakub Řezníček přestoupil do belgického Lokerenu, záložník Martin Zeman posílil izraelský celek Hapoel Ra'anana. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Zeman: Dostali jsme pořádnou facku, abychom se probrali

Poprvé v historii české nejvyšší soutěže podlehli Plzeňští na domácím stadionu Jihlavě, navíc se jim tam poprvé od srpna 2016 nepovedlo ani skórovat. V mrazivém podvečeru Západočeši prospali začátek utkání a na gól Petra Tlustého z 22. minuty nedokázali zareagovat. Záložník Martin Zeman sice poslal do vápna mnoho centrů, k vyrovnávací trefě ale nevedly.

Zeman v Lucernu přihrával na dva góly, teď tam chce uspět s Plzní

Plzeňský záložník Martin Zeman má příjemné vzpomínky na Lucern, kde Viktorii ve čtvrtek čeká třetí zápas skupiny Evropské ligy proti Luganu. Osmadvacetiletý fotbalista ve Swissporareně při svém soutěžním debutu za Sion zaznamenal dvě asistence a pomohl k remíze 2:2. S Plzní by si ze Švýcarska rád odvezl ještě lepší výsledek.

Výhra ve Vídni by Plzni hodně pomohla, míní záložník Zeman

Podle záložníka Plzně Martina Zemana nebude čtvrteční zápas skupiny Evropské ligy na hřišti Austrie Vídeň úplně klíčový. Tuší ale, že případné vítězství by fotbalistům Viktorie významně pomohlo v boji o postup.

Věřím, že jsem se změnil k lepšímu, řekla nová posila Plzně Zeman

Záložník Martin Zeman si v dnešním duelu 5. ligového kola proti Slavii připsal prvních 20 minut v plzeňském dresu po středečním návratu na západ Čech. Sedmadvacetiletý fotbalista věří, že bude hrát stále víc a víc a druhé angažmá ve Viktorii mu dopadne lépe než to v sezoně 2012/13, kdy se v dresu mistra příliš neprosadil.

Plzeňskou zálohu posílili Zeman a albánský reprezentant Kace

Plzeň den po vyřazení ve 4. předkole Ligy mistrů oznámila jména dvou posil do zálohy. Ze Sionu přestoupil bývalý hráč Viktorie Martin Zeman a z PAOK Soluň přišel albánský reprezentant Ergys Kace na roční hostování s opcí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele