Sparta si z Manchesteru United vypůjčila gólmana Kováře

Spartu posílil brankář české reprezentační jednadvacítky Matěj Kovář. Dvaadvacetiletý gólman zamířil do pražského týmu na hostování bez opce z Manchesteru United. Letenský prvoligový klub o tom informoval na svých internetových stránkách, dohodu potvrdila i agentura Sport Invest, která hráče zastupuje.

Kovář se vrátí hostovat do třetí anglické ligy, získá ho Cheltenham

Matěj Kovář se podle všeho za týden v pondělí 25. července připojí k Cheltenhamu Town, naposledy 15. týmu anglické League One, a zahájí tak už své třetí hostování v třetí nejvyšší anglické soutěži. Ve věhlasném Manchesteru United má smlouvu do příštího léta s opcí na další rok...

Brankář Kovář prodloužil smlouvu a jde hostovat do Burtonu

Brankář Matěj Kovář prodloužil smlouvu s Manchesterem United do června 2023 s opcí na další rok. Jarní část sezony ale reprezentant do 21 let stráví na hostování v třetiligovém Burtonu Albion. Informovaly o tom oba kluby.

Na Ronalda se mě pořád ptají, jsem za to rád, řekl gólman Kovář

Brankář Matěj Kovář je rád, že se ho spoluhráči z české reprezentace do 21 let stále ptají na portugalského útočníka Cristiana Ronalda, s nímž v Manchesteru United trénuje. Přestože se "Rudým ďáblům" v současnosti nedaří, Kovář bere jako skvělou zkušenost, když vidí, jak se hvězdy týmu v nepříznivém období chovají. Po působení v rezervě United by si rád našel angažmá v "dospělém" fotbale.

Kovářovi pomáhá v Manchesteru i Ronaldo: Trénovat s ním je škola, řekl

Velkou školu, kterou si dřív nedokázal představit, prožívá v týmu Manchesteru United talentovaný český brankář Matěj Kovář. Jednadvacetiletý odchovanec Slovácka, který má za sebou i první pozvání do reprezentačního A-týmu, může nyní v mužstvu "Rudých ďáblů" trénovat i s hvězdným Cristianem Ronaldem. Sám doufá, že se v této sezoně zase herně posune.

Českou reprezentaci před Ukrajinou doplnil brankář Kovář

Českou reprezentaci před středečním přípravným utkáním s Ukrajinou v Plzni doplnil brankář Matěj Kovář, který se k "áčku" přesunul po dvou zápasech kvalifikace mistrovství Evropy za jednadvacítku. Jednadvacetiletý gólman Manchesteru United nahradil v nominaci Tomáše Vaclíka, jenž se zranil v nedělním duelu světové kvalifikace v Belgii.

Mladý gólman Kovář bude hostovat v třetiligovém Swindonu

Dvacetiletý brankář Matěj Kovář odešel z Manchesteru United na roční hostování do třetiligového Swindonu Town. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Kovář touží po dospělém fotbale, v Manchesteru šanci nevidí

Dvacetiletý brankář Matěj Kovář touží začít chytat v seniorských soutěžích. Mládežnický reprezentant působí v Manchesteru United, za který dosud nastupoval pouze v juniorech. Rád by odešel na hostování, neboť tuší, že v A-týmu "Rudých ďáblů" by teď příležitost nedostal.

Manchester United vzal na Evropskou ligu i mladíka Kováře

S Manchesterem United vyrazil na zápas Evropské ligy na hřiště Partizanu Bělehrad i devatenáctiletý brankář Matěj Kovář. Český talent bude ve čtvrtečním utkání 3. kola krýt záda Argentinci Sergiu Romerovi, který zaskočí za španělského reprezentanta Davida De Geu.

Brankář Kovář prodloužil smlouvu s Manchesterem United

Český brankář Matěj Kovář podepsal novou smlouvu s Manchesterem United. Devatenáctiletý mládežnický reprezentant, který zatím působí v akademii dvacetinásobného anglického mistra a chytá za tým do 23 let, se slavnému klubu upsal na čtyři roky.

Osmnáctiletý brankář Kovář si po roce na Manchester už zvykl

Osmnáctiletý Matěj Kovář si po necelém roce pobytu v akademii Manchesteru United vybudoval pozici brankářské jedničky v juniorském týmu. Navíc se třikrát týdně připravuje s prvním mužstvem a jako třetí brankář už cestoval i k několika zápasům Premier League. V tomto týdnu bude odchovanec Slovácka hájit branku reprezentační devatenáctky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele