Krmenčík se ve vedru trápil, i tak zápas s Libercem rozhodl

Plzeňský útočník Michael Krmenčík přiznal, že při zápase s Libercem mu dělalo problémy velké vedro, i tak v 61. minutě dohrávku druhého ligového kola rozhodl jediným gólem. Trenér úřadujícího mistra Pavel Vrba měl k výkonu reprezentačního útočníka v prvním poločase výhrady.

Krmenčík nechtěl vyhrát s 13 góly, tak ligu zakončil hattrickem

Plzeňský útočník Michael Krmenčík týden po zisku mistrovského titulu přidal také individuální úspěch a s 16 góly se poprvé v kariéře stal nejlepším kanonýrem první ligy. Pětadvacetiletého fotbalistu potěšilo, že sezonu zakončil hattrickem na hřišti pražské Dukly (5:1), protože nechtěl brát korunu pro krále střelců za 13 branek.

Zraněný útočník Krmenčík bude Plzni chybět asi tři týdny

Plzni by měl asi tři týdny chybět nejlepší střelec Michael Krmenčík. Reprezentační útočník si poranil kotník v sobotním ligovém zápase s Mladou Boleslaví (1:2). Délku absence serveru iSport.cz oznámil hráčův agent Dalibor Lacina, lídr nejvyšší soutěže ji oficiálně nepotvrdil.

Krmenčík si pochvaloval reprezentační souhru se Schickem

Michael Krmenčík si po výhře nad domácí Čínou v zápase o třetí místo na přípravném turnaji čtyř zemí v Nan-ningu pochvaloval spolupráci s Patrikem Schickem. Dvojice útočníků nastoupila na druhý poločas za nepříznivého stavu 0:1 a každý z nich pomohl jedním gólem k obratu na 4:1. Krmenčík navíc vybojoval penaltu.

Krmenčík věří, že Plzeň může v osmifinále EL vyřadit i Arsenal

Útočník Plzně Michael Krmenčík přispěl gólem k domácí výhře 2:0 nad Partizanem a postupu do osmifinále Evropské ligy. Čtyřiadvacetiletý fotbalista by v další fázi soutěže nejraději čelil londýnskému Arsenalu, který je však podle něj také k poražení.

Plzeň si na jaře dojde pro titul. Leží před ní i výzvy v podobě rekordů

O titulu pro plzeňskou Viktorii nepochybuje před startem ligového jara asi nikdo. I přesto se vedení Plzně rozhodlo vůbec nic neriskovat a třeba střelce Krmenčíka ani přes velký zájem ze zahrničí neuvolnilo. Jaké jaro tedy Viktorii vlastně čeká?

Vrba: Krmenčíkův odchod není téma, ale může se stát cokoliv

Pro trenéra Plzně Pavla Vrbu není tématem lednový odchod Michaela Krmenčíka, i když registruje velký zájem o nejlepšího ligového střelce. Pro všechny případy ale Viktoria už na začátku zimní přípravy koupila dalšího útočníka Tomáše Chorého z Olomouce.

Čech útočí na dvanáctý Zlatý míč, druhý je po podzimu Krmenčík

Brankář Petr Čech útočí na zisk už dvanáctého Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu České republiky. Gólman Arsenalu vede po podzimní části ankety vyhlašované Klubem sportovních novinářů před Michaelem Krmenčíkem z Plzně a Antonínem Barákem z Udine. Celkový vítěz 22. ročníku ankety bude znám v červnu po sečtení hlasů za podzim a jaro.

Útočník Krmenčík prodloužil v Plzni smlouvu do roku 2021

Reprezentační útočník Michael Krmenčík prodloužil kontrakt s Plzní. Čtyřiadvacetiletý kanonýr nyní bude ve Viktorii smluvně vázán do roku 2021. Lídr nejvyšší soutěže o tom informoval na svém webu.

Krmenčík: Jsem asi jen dvougólový střelec, hattrick asi nedám

Plzeňský útočník Michael Krmenčík v zápase Evropské ligy s Luganem znovu potvrdil svoji produktivitu. K výhře 4:1 přispěl úvodními dvěma brankami domácích a jednou asistencí, kterou připravil premiérový soutěžní gól v dresu Viktorie záložníkovi Aleši Čermákovi. Svoji podzimní formu ale Krmenčík nepřeceňuje.

Krmenčík a Chramosta dostali jako první pokutu za simulování

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila poprvé tresty za simulování v českém profesionálním fotbale. Útočník Plzně Michael Krmenčík a útočník Mladé Boleslavi Jan Chramosta zaplatí pokutu 40 tisíc korun. Útočník druholigové Vlašimi Pavel Vyhnal je dokonce prvním hráčem, který má kvůli simulování zastavenou činnost na jedno soutěžní utkání. Jeho počínání totiž mělo vliv na výsledek.

Krmenčík litoval, že proti San Marinu nedal v Plzni hattrick

Útočník Michael Krmenčík v závěrečném utkání kvalifikace mistrovství světa pomohl českému týmu dvěma góly k vítězství 5:0 nad outsiderem San Marinem. Čtyřiadvacetiletého fotbalistu Plzně trochu mrzelo, že na domácím hřišti nevyužil šanci na hattrick.

Hráčem měsíce v čeké lize je Krmenčík, trenérem Vrba

Vedoucí tým první ligy Viktoria Plzeň ovládla zářijovou anketu Ligové fotbalové asociace o hráče a trenéra měsíce. Nejlepším fotbalistou vybraní novináři zvolili reprezentačního útočníka Michaela Krmenčíka a mezi kouči kraloval Pavel Vrba, který se vrátil na západ Čech před sezonou.

Krmenčík vedení mezi kanonýry neřeší, raději chce s týmem titul

Útočník Michael Krmenčík dvěma góly rozhodl o výhře plzeňských fotbalistů v Mladé Boleslavi 2:0, v posledních čtyřech kolech zaznamenal pět branek a s šesti trefami je aktuálně nejlepším kanonýrem soutěže. Korunu pro krále střelců ale rád vymění za to, když s Viktorií udrží současné vedení v tabulce a získá mistrovský titul.

Krmenčík věří, že výkon s Němci Čechy nakopne na Severní Irsko

Útočník Michael Krmenčík věří, že když čeští fotbalisté v pondělním utkání kvalifikace mistrovství světa v Severním Irsku zopakují výkon z pátečního duelu s Německem, který v Edenu smolně prohráli 1:2, mělo by to stačit na výhru. Národní tým ztrácí tři kola před koncem skupiny na Ostrovany sedm bodů a jedině vítězství ho udrží ve hře o druhé místo a baráž o šampionát...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele