Michael Lüftner Články

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Lüftner po San Marinu: Šancí byly mraky, mohli jsme vyhrát 10:0

Obránce Michael Lüftner si premiérovým startem za seniorskou reprezentaci splnil dětský sen. Po závěrečném kvalifikačním zápase se San Marinem však přiznal, že vzhledem k počtu šancí českých fotbalistů mohlo být domácí vítězství mnohem výraznější než 5:0.

Debut s Němci je nejlepší, projdete si peklem, smál se Lüftner

Když vloni začínal sezonu v Teplicích, ani v nejmenším by ho nenapadlo, že za rok se dostane do nominace na utkání kvalifikace mistrovství světa proti obhájcům trofeje Němcům. Obránce Michael Lüftner ale následně zažil životní půlrok...

Lüftnerovi se při losu splnilo přání a těší se na známé ze Zlína

Český fotbalista Michael Lüftner z FC Kodaň si moc přál, aby jeho tým dostal při dnešním losování Evropské ligy českého soupeře a to se mu splnilo. Dánský celek byl nalosován do skupiny F k Lokomotivu Moskva, Šeriffu Tiraspol a Zlínu. Kodaň by podle něj měla postoupit, ale spoluhráče bude před Zlínem varovat.

Obránce Lüftner dal životní gól, ale kvůli pádu na zem ho neviděl

Obránce Michael Lüftner životním gólem z necelých 30 metrů pojistil výhru české jednadvacítky 3:1 nad Itálií, svou trefu ale neviděl, protože při střele upadl. Věří, že když "Lvíčata" v sobotním závěrečném utkání skupiny evropského šampionátu v Polsku porazí Dánsko, mohlo by to stačit k vysněnému postupu.

Obránce Lüftner po sezoně zamíří ze Slavie do Kodaně

Michael Lüftner po sezoně po půl roce opustí pražskou Slavii a zamíří do FC Kodaň. Dánský mistr uplatnil výstupní klauzuli ve smlouvě třiadvacetiletého stopera a podepsal s ním pětiletou smlouvu s platností od 1. července.

Lüftner je na odchodu ze Slavie, má namířeno do Kodaně

Obránce Michael Lüftner je na odchodu z pražské Slavie. Předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík potvrdil, že na reprezentanta do 21 let byla uplatněna výstupní klauzule ve smlouvě ve výši 1,5 milionu eur (asi 39,8 milionu korun). Podle serveru iDNES.cz by měl Lüftner zamířit do FC Kodaň.

Lüftnerovi schválil přesun do Slavie i kouč jednadvacítky Lavička

Michael Lüftner by rád v červnu startoval na mistrovství Evropy jednadvacítek, přesto se půl roku před šampionátem rozhodl zariskovat a z Teplic, kde by měl jistější místo v sestavě, přestoupil do Slavie. I když současné stopery červenobílých Simona Deliho s Jiřím Bílkem považuje za jedny z nejlepších v lize, chce si vybojovat pozici v základní jedenáctce.

První zimní posilou Slavie se stal stoper Lüftner

První zimní posilou pražské Slavie se stal dvaadvacetiletý střední obránce Michael Lüftner, který do Edenu zamířil z Teplic. Reprezentant do 21 let podepsal s druhým týmem prvoligové tabulky smlouvu do června 2020.

Slavii by měli posílit stoper Lüftner a brankář Kovář

Stoper Michael Lüftner je podle deníku Sport na odchodu z Teplic do Slavie. Druhý tým ligové tabulky by měl příchod českého reprezentanta do 21 let oznámit na čtvrteční tiskové konferenci. Do Edenu by měl zamířit také brankář Přemysl Kovář.

Byla to nefér červená. Holenda fauloval a simuloval, řekl Lüftner

Velkou nespravedlnost, ale i zadostiučinění cítil po dnešní výhře 1:0 nad Bohemians 1905 obránce Teplic Michael Lüftner. Dvaadvacetiletý stoper byl totiž přesvědčený, že červenou kartu dostal neprávem. Proto měl také radost, že severočeský celek i v oslabení dotáhl zápas k vítězství.

Kanonýr Mahmutovič a nadějný Lüftner prodloužili v Teplicích

Útočník Aidin Mahmutovič a obránce Michael Lüftner prodloužili smlouvy v aktuálně předposledním týmu ligy Teplicích. Bosenský kanonýr zůstane hráčem Severočechů do roku 2015, osmnáctiletý talent Lüftner ještě o rok déle. O podpisu smluv informoval klub na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele