Další články

Švec svou Slavii málem v dresu Bohemians připravil o body

Přestože záložník Michal Švec na jaře hostuje v Bohemians 1905 ze Slavie, v dnešním vršovickém derby (0:0) mohl podle smlouvy nastoupit proti svému mateřskému celku, což v české lize nebývá běžné. Devětadvacetiletý fotbalista navíc málem připravil hosty o všechny body, ale brankář Jiří Pavlenka ho výborně vychytal.

Slávistický obránce Švec bude na jaře hostovat v Bohemians 1905

Bohemians Praha 1905 získali na půlroční hostování obránce konkurenční Slavie Michala Švece. Osmadvacetiletý defenzivní univerzál se od začátku ledna s "Klokany" připravoval a zasáhl do dvou zápasů.

Švecovi je líto, že není ve Slavii, ale chce hrát

Michal Švec dnes v Tipsport lize poprvé nastoupil za Bohemians 1905, kam by měl pro jaro zamířit ze Slavie. Odchovance červenobílých sice mrzí, že není u toho, když klub z Edenu po příchodu nových majitelů buduje posílený tým, na druhou stranu chce ale hrát. Věří, že angažmá v Ďolíčku je pro něj po podzimních zdravotních problémech lepší.

Do přípravy Bohemians 1905 se zapojil slávistický obránce Švec

Bohemians Praha 1905 by mohl posílit obránce konkurenční Slavie Michal Švec. Osmadvacetiletý defenzivní univerzál se dnes zapojil do zimní přípravy "Klokanů".

Slavii posílil navrátilec Švec

Slávisté získali těsně před startem jarní části první ligy výraznou posilu. Do Edenu se po sedmi letech vrací defenzivní univerzál Michal Švec, který naposledy působil v maďarském Györu. Sedmadvacetiletý slávistický odchovanec podepsal s klubem smlouvu na rok a půl.

Švec nakonec Slovan Bratislava neposílí

Záložník Michal Švec nakonec za Slovan Bratislava hrát nebude. Trenérovi Vladimíru Weissovi se prý někdejší účastník mistrovství Evropy fotbalistů do 19 a do 21 let nehodil do koncepce.

Švec v Heerenveenu skončil, bude hrát za Slovan Bratislava

Záložník Michal Švec, kterému po čtyřech a půl letech vypršela smlouva v Heerenveenu, bude hrát za Slovan Bratislava. Třetí tým minulého ročníku slovenské ligy dnes o angažování pětadvacetiletého fotbalisty informoval na svém webu.

Švec nečekal, že se z Heerenveenu vyšvihne až do reprezentace

Když před devatenácti měsíci mířil z pražské Slavie do Heerenveenu, nenapadlo Michala Švece, že se z občas přehlížené nizozemské ligy v dohledné době dostane až do české reprezentace. Dvaadvacetiletý záložník se ale při svých úvahách o vlastní budoucnosti rád zmýlil: minulý pátek k němu přilétla pozvánka kouče Ivana Haška do národního týmu.

Záložník jednadvacítky Švec nemá nohu zlomenou

Alespoň jedna dobrá zpráva potkala českou fotbalovou reprezentaci do 21 let při dnešním odletu z Turecka, kde v sobotu večer nezvládla důležitý zápas kvalifikace mistrovství Evropy a prohrála 0:2. Pozitivem je zdravotní stav záložníka Michala Švece, u kterého vyšetření v nemocnici nepotvrdilo podezření na zlomeninu pravé nohy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele