Další články

Mišůn odehrál prvoligový zápas po více než třech letech

Dlouhých 40 měsíců čekání na další prvoligové utkání skončilo v pátek pro Milana Mišůna. Bývalý velký talent, který českou ligu začal hrát pravidelně už v 18 letech, strávil uplynulé tři roky v zahraničí, kde se však kvůli zdravotním problémům neprosadil. Nyní za rodnou Příbram poprvé od konce listopadu 2008 hrál...

Mišůn zamířil do Plzně, na jaře bude hostovat v Příbrami

Milan Mišůn se po třech letech strávených na Britských ostrovech vrací do Čech. Jednadvacetiletý obránce se upsal Plzni, na jaře ale bude hostovat v Příbrami, jejímž je odchovancem. Informoval o tom web středočeského klubu.

Příbram začala bez Huni, ale s Mišůnem

Fotbalisté Příbrami dnes zahájili přípravu na novou sezonu bez svého bývalého kapitána Daniela Huni. Druhý nejlepší střelec sezony 2008/09 jde na hostování do druholigového celku Bohemians Praha. Naopak v jednání je návrat Milana Mišůna, který předloni v zimě odešel do Celtiku Glasgow a naposledy působil v třetí anglické lize.

Obránce Mišůn po odchodu ze Celtiku bude hrát třetí ligu v Anglii

Český fotbalista Milan Mišůn bude hrát třetí anglickou ligu. Po skončení smlouvy se slavným Celtikem se dvacetiletý obránce podle serveru BBC dohodl na dvouapůlročním kontraktu s celkem Swindon Town.

Mišůn nakonec možná zůstane v glasgowském Celticu

Milan Mišůn nakonec možná zůstane v Celticu. Vedoucí tým skotské ligy sice na začátku minulého týdne avizoval, že zřejmě využije klauzuli ve smlouvě s Příbramí a za hráče nedoplatí stanovenou smluvní částku, ale nyní podle všeho změnil názor a dvacetiletého obránce by rád udržel.

Celtic zřejmě nedoplatí přestup Mišůna a vrátí ho Příbrami

Milan Mišůn po dvou letech možná skončí v glasgowském Celtiku. Lídr skotské ligy se rozhodl využít klauzuli ve smlouvě s Příbramí a nehodlá doplatit stanovenou smluvní částku. Člen širšího kádru reprezentace do 21 let by tak znovu patřil Příbrami, jejímž je odchovancem.

Obránce Mišůn bude měsíc hostovat ve druhé skotské lize

Český obránce Milan Mišůn se zatím neprosadil do sestavy Celtiku, a tak ho manažer Neil Lennon poslal na měsíční hostování do druholigového FC Dundee. Odchovanec Příbrami by mohl nastoupit už v dnešním zápase s Raith Rovers. Informoval o tom hráčům agent Ondřej Chovanec.

Mišůn chce s Celtikem získat titul, rád by pomohl i na hřišti

Dnes startuje skotská liga i s dvojnásobnou českou účastí. Za Hamilton nastupuje brankář Tomáš Černý, šance na titul má však spíše Milan Mišůn, který má blízko k tomu, aby se probojoval do sestavy Celtiku Glasgow.

Mišůn se propracovává do sestavy Celtiku, v přípravě je v základu

Český obránce Milan Mišůn má blízko k tomu, aby se prosadil do sestavy slavného skotského klubu Celtic. Na turné týmu po Spojených státech nastoupil ve dvou ze tří přípravných zápasů v základní sestavě na postu stopera, v posledním utkání se Seattlem navíc pomohl asistencí k výhře 2:1.

Mišůn je v Celtiku spokojený, i když hraje jen za rezervu

Výhradně pozitivní pocity vyvolává u českého talentu Milana Mišůna dosavadní angažmá v předním skotském celku Celtic Glasgow. A to přesto, že od svého lednového příchodu z Příbrami stále čeká na premiérový start za první tým. Pravidelně však nastupuje za béčko, se kterým vyhrál ligu rezervních celků.

Příbramský Mišůn půjde do Celtiku už v lednu

Osmnáctiletý Milan Mišůn podle informací skotského deníku Daily Record opustí v lednu 1. FK Příbram a vydá se na zahraniční angažmá do Skotska. Jeho novým působištěm bude Glasgow, konkrétně mistrovský Celtic FC.

Fantiš s Mišůnem v Celtiku uspěli, začala jednání

Příbramští fotbalisté Milan Mišůn a Antonín Fantiš uspěli na testech v Celtiku a v současnosti se začalo jednat ohledně jejich možného přestupu do předního skotského celku. Uvedl to jejich agent Ondřej Chovanec na stránkách své agentury.

O mladíky z Příbrami stojí velkokluby

O Antonína Fantiše a Milana Mišuna z Příbrami se zajímají skotský Celtic a italský AC Milán. V rozhovoru pro skotské noviny Daily Record to uvedl jejich manažer Ondrej Chovanec.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele