Milan Nitrianský Články

Další články

České Budějovice vstoupí do jara i s Nitrianským

Dynamo České Budějovice vstoupí do jarní části soutěže i s obráncem Milanem Nitrianským, který se do klubu vrací po sedmi letech. Odchovanec Jihočechů přichází ze skotského týmu Partick Thistle. Stane se tak jedním ze sedmi nových hráčů, které čtvrtý tým druholigové tabulky v zimní přestávce získal.

Nitrianský uspěl na testech v Bohemians 1905 a podepsal smlouvu

Bohemians 1905 angažovali obránce či záložníka Milana Nitrianského. Šestadvacetiletý fotbalista, který na podzim hrál za Liberec a v pražském klubu byl od začátku přípravy na testech, podepsal smlouvu na rok a půl.

Bohemians 1905 zahájili zimní přípravu i s obráncem Nitrianským

Hráči Bohemians 1905 dnes zahájili zimní přípravu i s obráncem Milanem Nitrianským, který do pražského klubu přišel na testy. "Klokany" opustilo šest hráčů z podzimního kádru.

Liberec opustí Hadaščok či Nitrianský, vrátit by se mohl Bosančič

Ve Slovanu Liberec už pro jarní část sezony nepočítají s útočníky Miroslavem Markovičem, Vojtěchem Hadaščokem a obráncem Milanem Nitrianským. Všichni tři mají s klubem nadále platné smlouvy, ale vedení jim oznámilo, že si mají hledat angažmá jinde. Na klubovém webu to uvedl sportovní ředitel Jan Nezmar.

Nitrianský musel ve Florencii nečekaně naskočit na nezvyklý post

Obránce Milan Nitrianský odehrál za poslední měsíc a půl za Liberec jediný zápas, ve čtvrtečním duelu Evropské ligy na půdě Fiorentiny ale musel v 17. minutě nečekaně naskočit místo zraněného Davida Hovorky. Návrat byl pro něj o to těžší, že poprvé hrál na stoperu. Se spoluhráči favorita nezaskočili a Slovan prohrál 0:3.

Liberec angažoval Slováka Lesniaka a Nitrianského

Slovan Liberec angažoval další dvě posily pro nadcházející sezonu. Severočeši získali na půlroční hostování s opcí z Tottenhamu dvacetiletého záložníka Filipa Lesniaka, který je vnukem trenéra slovenské reprezentace Jána Kozáka. Roční smlouvu pak s Libercem podepsal obránce Milan Nitrianský.

Liberec by mohl posílit obránce Nitrianský

Liberecké by mohl posílit Milan Nitrianský. Pětadvacetiletý obránce, který naposledy působil v italském druholigovém Avellinu, se v červnu zapojí do letní přípravy severočeského týmu na novou sezonu.

Obránce Nitrianský v létě zamíří do italského Avellina

Milan Nitrianský bude od léta působit v druholigovém italském celku AS Avellino. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce pražské Slavie stráví jaro na hostování v Příbrami a po sezoně a vypršení smlouvy odejde na Apeninský poloostrov jako volný hráč.

Nitrianský míří ze Slavie do Příbrami, kde by měl hostovat

Milan Nitrianský po nečekaném konci v pražské Slavii míří do Příbrami. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce nebo záložník dnes v novém působišti poprvé trénoval a měl by u Litavky hostovat do konce sezony. Na začátku příštího týdne by podle internetových stránek Slavie měly být dokončeny formality hráčova přesunu.

Nitrianský se nevešel do kádru Slavie a trénuje s juniorkou

Pražská Slavia po návratu ze soustředění v Turecku zúžila kádr. V A-týmu končí krajní obránce či záložník Milan Nitrianský, který se připravuje s juniorkou. Středopolař Josef Bazal se vrací na půlroční hostování do druholigového Žižkova.

Nitrianský byl rád, že zahnal smutek po baráži jednadvacítek

V minulých dnech prožil Milan Nitrianský s reprezentační jednadvacítkou zklamání po neúspěšné baráži o účast na Euru proti Rusku, v pátečním ligovém duelu Slavie s Příbramí si ale zvedl náladu. Na konci prvního poločasu svým pátým gólem v nejvyšší soutěži otevřel skóre a přispěl k výhře Pražanů 2:1.

Nitrianský se těší na duel v Budějovicích, kde fotbalově vyrostl

V Českých Budějovicích působil od třinácti let, postupně se dostal až do A-týmu a v dresu Dynama otevřel ligovou kariéru. V pátek se Milan Nitrianský poprvé od srpnového odchodu do Slavie představí na Střeleckém ostrově v hostujících barvách.

Nitrianský chce ve Slavii nahradit Čelůstku, má i jeho číslo

Český reprezentant do 21 let Milan Nitrianský by rád ve Slavii šel ve šlépějích Ondřeje Čelůstky, který v létě odešel do tureckého Trabzonsporu. Dokonce po něm převzal dres s číslem pět. Slavii dal přednost před nabídkami ze zahraničí, protože nechtěl udělat v kariéře velký skok.

Nitrianský odchází z Českých Budějovic do Slavie

Obránce Milan Nitrianský přestupuje z Českých Budějovic do pražské Slavie. Kluby se na transferu hráče reprezentační jednadvacítky dohodly dnes, což oznámil výkonný ředitel českobudějovického klubu Radim Šupka. Kluby po vzájemné dohodě nezveřejnily detaily přestupu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele