Petržela je rád, že výkonem splácí důvěru trenéra

V úvodu sezony nastupoval převážně jako střídající hráč, nyní si však Milan Petržela svými výkony říká o trvalé místo v sestavě fotbalistů Plzně. V dnešním duelu 8. ligového kola s Libercem dirigoval obrat a přihrál na oba góly při výhře 2:1.

Žolík Petržela dostal za úkol dát gól a kouče po minutě poslechl

Záložník Plzně Milan Petržela zažil snové střídání. Dvaatřicetiletý fotbalista v úvodním zápase skupiny Evropské ligy s Dinamem Minsk už po minutě na hřišti předvedl krásnou individuální akcí a zvýšil na konečných 2:0. Petržela v žertu pokáral trenéry Viktorie, že mu při střídání se smíchem říkali, ať zkusí dát gól.

Petržela dostal za šlápnutí na Keniju trest na tři zápasy

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zastavila plzeňskému záložníkovi Milanu Petrželovi činnost na tři zápasy za šlápnutí na slávistu Levana Keniju. Člen širšího kádru reprezentace tak bude Viktorii chybět v ligových duelech v Ostravě a s Brnem a v úvodním utkání čtvrtfinále Poháru FAČR v Teplicích. Komise dnes zároveň zahájila disciplinární řízení se sparťanem Davidem Lafatou kvůli nafilmovanému pádu, který vedl k penaltě v utkání s Teplicemi.

Disciplinární komise zahájila řízení s Petrželou a Hanouskem

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s plzeňským Milanem Petrželou kvůli šlápnutí na nohu slávisty Levana Keniji ve středeční dohrávce 19. ligového kola. Řízení povede také s Markem Hanouskem z Dukly Praha kvůli jeho výrokům po nedělním duelu s Plzní.

Petržela hrál se zlomeným prstem a střílel jako z kulometu

Potřetí v ligové kariéře se plzeňský Milan Petržela dočkal dvou vstřelených gólů v jednom utkání. Hlavním strůjcem vysokého vítězství 6:0 nad Libercem byl i přesto, že hrál se speciální umělohmotnou dlahou, která mu chrání zlomený prsteníček na pravé ruce. Už před zápasem se spoluhráči žertoval, že se určitě trefí.

Na hráče listopadu kandidují Costa, Petržela a Tecl

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za listopad jsou obránce Costa ze Sparty a plzeňské duo Milan Petržela, Stanislav Tecl. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují loučící se Pavel Vrba z Plzně, obhájce říjnového prvenství Vítězslav Lavička ze Sparty a kouč dalšího pražského celku Dukly Luboš Kozel.

Petržela proti Jablonci odpověděl na kritiku, byl u pěti gólů

Starý dobrý Petržela. Tak hodnotil trenér plzeňských fotbalistů Pavel Vrba páteční výkon záložníka Milana Petržely při výhře 6:1 nad Jabloncem. Jeden ze strůjců skvělých výsledků Viktorie z roku 2011 předvedl nejlepší výkon od letního návratu z německého angažmá a podílel se hned na pěti brankách Plzně.

Média chválí Agüera, Citizens prý byli pro Plzeň velké sousto

Britská média po úterním triumfu Manchesteru City 3:0 nad Plzní v Ligy mistrů sice ocenila výkon domácího záložníka Milana Petržely, jinak se ale shodla, že bohatý anglický klub byl pro Západočechy zřejmě moc velkým soustem. Listy přisuzují hlavní podíl na triumfu útočníkovi Sergiu Agüerovi.

Petržela se z Augsburgu vrátil do Plzně

Milan Petržela se po ročním angažmá v bundesligovém Augsburgu vrací do Plzně, kde dnes podepsal tříletou smlouvu. Třicetiletý Záložník a člen širšího kádru reprezentace sice ještě v Augsburgu měl platný dvouletý kontrakt, ale po jeho rozvázání nyní do Plzně míří už jako volný hráč a zadarmo.

Petržela končí v Augsburgu, možná se vrátí do Plzně

Záložník Milan Petržela po roce končí v bundesligovém Augsburgu. Podle německé agentury SID se s klubem dohodl na rozvázání smlouvy, která měla původně vypršet v červnu 2015. Třicetiletý člen širšího kádru reprezentace by se mohl vrátit do Plzně, ale její zástupci zatím věc odmítají komentovat.

Augsburg už prý s Petrželou nepočítá, záložník je na odchodu

Záložník Milan Petržela je podle magazínu Kicker na odchodu z bundesligového Augsburgu. Čtrnáctinásobný reprezentant má sice smlouvu ještě na příští sezonu, ale v klubu s ním prý už nepočítají. Petrželu by prý uvítali zpátky v Plzni.

Petržela: Žádný výsledek se nedostaví sám

Milan Petržela ve včerejším přípravném utkání s Finskem naskočil po slabém prvním dějství na druhou půli a pomohl k oživení hry, ani on ale porážku 0:1 nedokázal odvrátit. Národní celek se podle něj musí z nepovedeného zápasu poučit a v říjnových zápasech světové kvalifikace podat lepší výkon.

Petržela se v Augsburgu učí trpělivosti a čeká na velkou šanci

Na své předchozí štaci v Plzni si rád přivykl na roli jednoho z tahounů, který mužstvo loni vedl za ligovým titulem i přelomovou účastí v Lize mistrů. Teď se ze záložníka Milana Petržely stal v německém Augsburgu trpělivý čekatel na šanci. Na prvním zahraničním angažmá zatím sbírá bundesligové starty jen jako střídající žolík.

Petržela přestoupil z Plzně do bundesligového Augsburgu

Milan Petržela přestoupil z Viktorie Plzeň do německého celku Augsburg. Ve čtrnáctém týmu minulé sezony bundesligy podepsal smlouvu na tři roky a stane se tak spoluhráčem jiného českého fotbalisty Jana Morávka. S novým týmem se zapojí do přípravy 9. července. O přestupu informoval Viktor Kolář.

Plzeň získala arménského záložníka Malakjana

Viktoria Plzeň angažovala arménského reprezentanta Edgara Malakjana. Jedenadvacetiletý ofenzivní záložník z Pjuniku Jerevan zaujal v týmu na testech a dnes s ním vedení podepsalo smlouvu na tři roky. Klub s ním počítá jako s náhradou za Václava Pilaře, který odešel do Wolfsburgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele