Další články

Kim Min-jae jde z Neapole do Bayernu. Stál víc než miliardu

Bayern Mnichov posílí korejský obránce Kim Min-jae z Neapole, které letos pomohl získat italský titul. Podle německých médií za něj bundesligový mistr zaplatí výstupní klauzuli ve výši 50 milionů eur (1,2 miliardy korun), což z něj udělá nejdražšího korejského fotbalistu. Kim Min-jae podepíše s Bayernem smlouvu do roku 2028.

Bayern se dohodl s PSG, Hernández míří do Ligue 1. Z Neapole do Bavorska přijde Kim

Očekávaný transfer Lucase Hernándeze z Bayernu do PSG bude brzy zpečetěn. Francouzský reprezentant byl už nějakou dobu domluvený na osobních podmínkách s aktuálním mistrem z Ligue 1, ten se ovšem nemohl dohodnout na přestupové sumě. Ta by se měla dle dostupných zdrojů pohybovat mezi 40 až 45 milióny eur. Ani délka spolupráce není úplně přesně známa.

Představení účastníků MS 2022 - Korejská republika

Jižní Korea načíná druhou desítku svých účastí na světovém šampionátu s tím, že na jednu stranu ví, co čekat, a na stranu druhou vlastně ne tak úplně. Na jednu stranu totiž po dlouhé době zaměstnává trenéra s čitelným rukopisem, který je na stranu druhou prvním trenérem v historii země, jemuž bylo dovoleno ve funkci završit komplet celý čtyřletý cyklus...

Kim po roce odchází z Fenerbahçe, přestoupil do Neapole

Neapol oznámila příchod Min-jae Kima z Fenerbahçe. Partenopei za jihokorejského reprezentanta, jenž podepsal tříletou smlouvu s dvouletou opcí, zaplatí 18 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele