Další články

Plzeň dál posiluje, získala ze Slavie obránce Tijaniho

Plzeň získala obránce Mohameda Tijaniho. Čtyřiadvacetiletý beninský reprezentant přestoupil do Viktorie z pražské Slavie a úřadujícímu ligovému mistrovi se upsal na tři roky. Tijani se stal už šestou letní posilou západočeského celku.

Slávista Tijani bude hostovat v Teplicích, Chlumecký na Stínadlech skončil

Stoper Mohamed Tijani bude v jarní části první ligy hostovat z pražské Slavie v Teplicích. V severočeském klubu naopak skončil jiný střední obránce Martin Chlumecký. Předposlední tým tabulky o tom informoval na svém webu.

Liberecký Tijani jde na operaci a v sezoně už si zřejmě nezahraje

Liberecký obránce Mohamed Tijani už si zřejmě v této sezoně nezahraje. Třiadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny, který na severu Čech od léta hostoval ze Slavie, musí na operaci s kolenem a mimo hru bude několik měsíců.

Slavia získala na přestup Tijaniho, posílá ho hostovat do Liberce

Slavia získala z druholigové Jihlavy na trvalý přestup obránce Mohameda Tijaniho, který už v pražském klubu na jaře hostoval. Třiadvacetiletý obránce z Pobřeží slonoviny ale na podzim v Edenu působit nebude a přesune se na hostování do Liberce. Kluby dokončují formality transferu, uvedla Slavia na svém webu.

Slavii posílil obránce Tijani z Jihlavy

Slavii posílil obránce Mohamed Tijani. Dvaadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny zamířil do mistrovského týmu na půlroční hostování s opcí z druholigové Jihlavy. Pražané o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele