Rozespalý Zahustel po nominaci jen nevěřícně koukal do zdi

Velmi překvapivé probuzení zažil v pondělí Ondřej Zahustel. Ze snů ho vytrhl telefonát, z nějž se dozvěděl, že byl poprvé v kariéře povolán do národního týmu. Dlouho tomu prý nevěřil a koukal do zdi, než mu to celé došlo. Šanci zahrát si v reprezentaci bere i jako odměnu za to, že se nevzdal po dvou vážných zranění kolen.

Vrba kvůli marodům poprvé povolal Zahustela a Bartošáka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba musel udělat změny v nominaci na přípravné zápasy se Srbskem a v Polsku. Kvůli otřesu mozku na dnešní sraz nedorazil pravý obránce Theodor Gebre Selassie, zdravotní problémy do hry nepustí ani Davida Limberského a Matěje Vydru. Místo nich povolal Tomáše Kalase a poprvé pozvánku dostali také Ondřej Zahustel z Mladé Boleslavi a Lukáš Bartošák z Liberce.

Mladá Boleslav si pojistila Chramostu a Zahustela

Jan Chramosta a Ondřej Zahustel prodloužili smlouvy s Mladou Boleslaví. Oba ofenzivní hráči se čtvrtému celku minulého ročníku první ligy upsali na další tři roky. Středočeský klub to oznámil na svém webu.

Zahustel nechápal, proč mu sudí proti Spartě neuznal gól

Mladoboleslavští byli po prohře 2:3 se Spartou hodně nahněvaní na sudího Emanuela Marka za to, že jim za stavu 1:1 neuznal gól Ondřeje Zahustela kvůli faulu na brankáře. Bolelo je to o to více, že hned vzápětí odpískal na druhé straně pokutový kop a Sparta se ujala vedení, které dovedla do vítězného konce.

Chramosta a Zahustel prodloužili smlouvy s Mladou Boleslaví

Reprezentanti do jednadvaceti let Jan Chramosta a Ondřej Zahustel prodloužili o dva roky smlouvy s Mladou Boleslaví. Oba odchovanci, kteří se v současnosti zotavují po operacích kolen, zůstanou ve středočeském celku do 30. června 2016.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele