Češi v zahraničí: Vydra dal 18. gól, skórovali i Rabušic a Suchý

Krásná branka Matěje Vydry v pátek nepomohla Derby County k bodům proti Sunderlandu. V maďarské lize se zapsal mezi střelce Michael Rabušic, ve švýcarské zase Marek Suchý. Další parádní zápas má za sebou v německé bundeslize Jiří Pavlenka, který výrazně přispěl k výhře Werderu Brémy nad Frankfurtem.

Češi v zahraničí: Skórovali Kozák, Mareš i Pekhart, Čech chytil penaltu a slavil milník

Českým fotbalistům se víkendové zápasy v zahraničních soutěžích povedly. Nejvíc asi zazářil brankář anglického Arsenalu Petr Čech, který vychytal 200. čisté konto v Premier League a navíc se v zápase s Watfordem blýskl chycenou penaltou. Vedlo se i útočníkům. Tomáš Pekhart skóroval v Izraeli podruhé za sebou a prosadili se i další...

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Mladá Boleslav zužovala v zimě kádr. Uloví na poslední chvíli posilu ze Sparty?

Uzdravený trenér Dušan Uhrin plánuje s Mladou Boleslaví v ligové tabulce radikální posun vzhůru. V zimě tým znovu částečně přebudoval a věří, že oproti mizernému podzimu přijde zlepšení.

Boleslav získala Levina z Dinama Moskva a Stronatiho z Austrie

Mladá Boleslav získala ruského záložníka Vladislava Levina z Dinama Moskva. Jednadvacetiletý fotbalista podepsal s pátým celkem ligové tabulky smlouvu do 30. června 2020. Na roční hostování také přišel stoper Patrizio Stronati z Austrie Vídeň. Středočeský klub o tom informoval na svém webu.

Stoper Stronati má namířeno z Austrie do Mladé Boleslavi

Český obránce Patrizio Stronati má namířeno z Austrie Vídeň na roční hostování do Mladé Boleslavi. Rakouský celek o odchodu dvaadvacetiletého fotbalisty informoval na svých internetových stránkách s tím, že hráč ještě musí projít zdravotní prohlídkou.

Stronati při svém debutu v sezoně pomohl zastavit Plzeň

Český obránce Austrie Vídeň Patrizio Stronati si proti Plzni odbyl soutěžní premiéru v této sezoně a ve druhém utkání skupiny Evropské ligy pomohl k bezbrankové remíze. Jednadvacetiletý fotbalista má z prvních 90 minut radost a chce na svém výkonu s Viktorií stavět.

Plzeň má v Rakousku zvuk, tvrdí český obránce Austrie Stronati

Podle českého obránce Austrie Vídeň Patrizia Stronatiho má Viktoria Plzeň v Rakousku pověst skvělého mužstva a čtvrteční zápas skupiny Evropské ligy bude hodně vyrovnaný. Jednadvacetiletý fotbalista by byl nadšený, kdyby si první minuty v této sezoně připsal právě proti výběru trenéra Romana Pivarníka.

Koupí podepsaných dresů pomůžete na dobročinné účely

Chcete sobě nebo svým blízkým nadělit speciální vánoční dárek? V rámci charitativní akce na podporu bývalého třebíčského fotbalisty Davida Novotného je až do 20. prosince spuštěna aukce podepsaných fotbalových dresů, do níž svůj sportovní oděv věnovali třeba reprezentant Theo Gebre Selassie nebo plzeňský Jan Kopic. Ten se dokonce zúčastní i dobročinného fotbalového turnaje.

17.12.2015 Aktuality 60 komentářů
Zaujalo nás

Stronati prožívá skvělé časy, po přestupu přišla i reprezentace

Obránce Patrizio Stronati si na začátek nového roku nemůže stěžovat. V lednu odešel z Baníku Ostrava do Austrie Vídeň, za kterou ve čtyřech zápasech stihl dát gól i dostat červenou kartu. Teď se navíc dočkal první nominace do reprezentace do 21 let a dostal šanci bojovat o místo na domácím mistrovství Evropy.

Stronati podepsal s Austrií Vídeň smlouvu do roku 2018

Obránce Patrizio Stronati už je hráčem Austrie Vídeň, do které přestoupil z Baníku Ostrava. S vedením čtyřiadvacetinásobného rakouského mistra podepsal smlouvu do léta 2018 s opcí na další sezonu.

Ostravu opouští i Stronati, míří do Austrie

O dalšího fotbalistu základní sestavy přichází v lednu Baník Ostrava, do Rakouska má namířeno Patrizio Stronati. Klub vyhověl žádosti hráče a dohodl jeho přestup do Austrie Vídeň, Stronatiho zítra čeká zdravotní prohlídka...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele