Pelé po operaci nádoru ve střevě zůstává na jednotce intenzivní péče

Legendární brazilský fotbalista Pelé zůstává týden po operaci nádoru ve střevě na jednotce intenzivní péče. Představitelé nemocnice Alberta Einsteina v Sao Paulu nicméně informovali, že osmdesátiletý trojnásobný mistr světa se zotavuje "uspokojivým způsobem". Původně měl být z JIP přeložen na běžný pokoj již v úterý.

Pelému odstranili nádor ve střevě, legenda se po operaci cítí dobře

Legendární Brazilec Pelé podstoupil v sobotu operaci nádoru v tlustém střevě. Osmdesátiletý trojnásobný mistr světa to dnes oznámil na sociálních sítích a doplnil, že se mu po zákroku daří dobře.

Pelé o Maradonovi: Byl jsi génius, který okouzlil svět

Legendární Pelé se dojemnými slovy ještě jednou rozloučil s další hvězdou světového fotbalu Diegem Maradonou, který v minulém týdnu zemřel v šedesáti letech na infarkt. Ve vzkazu na instagramu slavného Argentince označil za míčového kouzelníka, ale také velkého přítele.

Brazilský míčový kouzelník Pelé je považován za fotbalového krále

Životní příběh brazilského fotbalisty Pelého připomíná pohádku o tom, jak chudý chlapec ke slávě přišel. Z neznámého mladíka černé pleti se takřka přes noc stala hvězda první velikosti. Skvělý stratég, nenapodobitelný driblér a pohotový střelec byl v anketě MOV vyhlášen nejlepším sportovcem 20. století, FIFA jej zase zvolila nejlepším fotbalistou.

Před čtyřiceti lety se s aktivní kariérou rozloučil Pelé

Trojnásobný mistr světa Pelé (76) je dle mnoha anket i řady odborníků nejlepším fotbalistou historie. Za 19 let aktivní kariéry tento brazilský míčový kouzelník nastřílel celkem 1283 gólů v 1366 zápasech. Před 40 lety, 1. října 1977, nastoupil naposledy do profesionálního zápasu, s milovanou hrou se rozloučil v dresu newyorského Cosmosu v zápase proti "svému" Santosu.

Pelé a Maradona se konečně usmířili

Fotbaloví velikáni Brazilec Pelé a Argentinec Diego Maradona, kteří jsou považováni za nejlepší hráče všech dob, se konečně usmířili. Došlo k tomu během čtvrtečního exhibičního duelu pět na pět před Královským palácem v Paříži, jehož se den před začátkem Eura zúčastnily další bývalé hvězdy Bebeto, Clarence Seedorf, Fabio Cannavaro či Rio Ferdinand.

Pelé musel znovu do nemocnice, lékaři mu spravili kyčel

Legendární Brazilec Pelé musel popáté za poslední rok do nemocnice. Pětasedmdesátiletý bývalý kanonýr se na konci prosince v New Yorku podrobil operačnímu zákroku, při němž mu lékaři opravili postavení kyčelní protézy, kterou má od roku 2012.

Trojnásobný mistr světa Pelé zůstává králem fotbalu i v 75

Když si tehdy sedmnáctiletý Brazilec Pelé odbyl mezinárodní premiéru na mistrovství světa 1958 ve Švédsku, mnoho lidí si myslelo, že jde jen o maskota "kanárků". O 19 let později se už tentýž hráč loučil s kariérou jako nejlepší fotbalista všech dob, za nějž je považován dodnes. Míčový kouzelník oslaví 23. října pětasedmdesátiny.

Legendární Pelé musel být znovu hospitalizován

Legendární brazilský reprezentant Pelé musel být počtvrté od loňského prosince hospitalizován. Čtyřiasedmdesátiletý majitel tří titulů mistra světa byl opět přijat do nemocnice Alberta Einsteina v Sao Paulu. Jeho poradce a dlouholetý přítel José Fornos řekl internetovém serveru UOL, že se bývalý útočník podrobil zákroku na páteři. V pondělí by měl být propuštěn.

Pelé se zastal kritizovaného předsedy FIFA Blattera

Znovuzvolený předseda FIFA Sepp Blatter momentálně není nejoblíbenějším člověkem planety, minimálně podporu jedné legendy však má. Za funkcionáře, který je terčem kritiky kvůli korupčním aférám kolem světové fotbalové federace, se postavila bývalá brazilská hvězda Pelé.

Pelé se uzdravuje po operaci prostaty

Legendární Pelé se zotavuje po operaci prostaty. Mluvčí čtyřiasedmdesátiletého Brazilce uvedl, že by za několik dnů mohl opustit nemocnici. Podle lékařů je stav trojnásobného mistra světa stabilizovaný.

Už se chystám na Rio, žertoval Pelé po propuštění z nemocnice

Po dvou týdnech byl legendární Brazilec Pelé propuštěn z nemocnice v Sao Paulu. Trojnásobný mistr světa byl hospitalizován kvůli zánětu močových cest jen pár dní poté, co kliniku opustil po operaci ledvinových kamenů. Čtyřiasedmdesátiletý Pelé dnes uvedl, že už je po problémech v pořádku.

Daří se mi dobře, vzkázal z nemocnice Pelé

Legendární fotbalista Pelé prostřednictvím sociálních sítí uvedl, že se mu zdravotně vede dobře. Čtyřiasedmdesátiletý Brazilec je hospitalizován v Sao Paulu se zánětem močových cest a byl přeložen na jednotku intenzivní péče, kde se podrobuje dialýze. Nemocnice uvedla, že se jeho stav zlepšil.

Pelé musel po pár dnech znovu do nemocnice

Slavný fotbalista Pelé musel tento měsíc již podruhé do nemocnice. Podle brazilských médií byl trojnásobný mistr světa v pondělí hospitalizován na klinice v Sao Paulu se zánětem močových cest. Zástupci nemocnice Alberta Einsteina žádné bližší informace ke stavu čtyřiasedmdesátileté legendy nezveřejnili.

Pelého syn byl po dni za mřížemi propuštěn

Pouhý den po svém zadržení se ocitl syn legendy Pelého znovu na svobodě. Někdejší brankář, známý pod přezdívkou Edinho, se odvolal proti odsouzení na 33 let do vězení za praní špinavých peněz pro drogový gang. Soud stanovil, že na definitivní verdikt bude moci čekat na svobodě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele