Další články

Benficu by v lednu mohl opustit i Musa, útočník dostal několik nabídek

Ze soupisky lisabonské Benfiky by v průběhu ledna mohla zmizet jména hned dvou bývalých hráčů pražské Slavie. Otázkou několika dní je odchod obránce Davida Juráska, spekulace pak sílí i okolo osoby útočníka Petara Musy.

Musa už podle portugalských médií podepsal smlouvu s Benficou

Chorvatský útočník Petar Musa, který v uplynulé sezoně hostoval z pražské Slavie v Boavistě Porto, se stane novou posilou Benfiky. Podle sportovního deníku A Bola už čtyřiadvacetiletý čerstvý reprezentant podepsal se čtvrtfinalistou Ligy mistrů pětiletý kontrakt.

Benfica jedná se Slavií o přestupu útočníka Musy

Chorvat Petar Musa, který z pražské Slavie hostuje v Boavistě, by mohl přestoupit do jiného portugalského klubu Benfiky. Podle internetové verze portugalského listu "A Bola" kluby jednají o letním transferu čtyřiadvacetiletého útočníka.

Musa bude fandit Slavii, Union je podle něj nebezpečný hlavně v protiútocích

Podle útočníka Petara Musy si Slavia musí ve čtvrtečním úvodním utkání skupiny Evropské konferenční ligy proti Unionu Berlín dát pozor na soupeřovy protiútoky i nebezpečného nigerijského ofenzivního hráče Taiwa Awoniyie. Třiadvacetiletý Chorvat Musa na jaře v německém klubu hostoval z Edenu, fandit však bude jednoznačně Pražanům. Aktuálně ze Slavie hostuje v Boavistě Porto.

Musa odešel ze Slavie na hostování s opcí do Boavisty

Slavii opustil útočník Petar Musa. Třiadvacetiletý chorvatský hráč zamířil na roční hostování do Boavisty Porto, součástí dohody je opce na přestup. Pražané o tom informovali na svém webu.

Útočník Musa má podle Trpišovského namířeno ze Slavie na hostování do Boavisty

Slavie by měl opustit útočník Petar Musa. Třiadvacetiletý chorvatský hráč má namířeno na hostování s opcí do portugalské Boavisty Porto. Po ligové výhře 4:0 nad Ostravou o tom informoval trenér Pražanů Jindřich Trpišovský.

Útočník Musa odešel ze Slavie na hostování do Unionu Berlín

Chorvatský útočník Petar Musa zamířil ze Slavie do bundesligového Unionu Berlín na půlroční hostování bez opce. Oba kluby o odchodu dvaadvacetiletého útočníka informovaly na svém webu.

Slavia usiluje o návrat Deliho, odejít by měl Musa

Slavia Praha usiluje o návrat obránce Simona Deliho, který by mohl v Edenu do léta hostovat z Brugg. Naopak kádr ligového mistra a lídra tabulky nejvyšší soutěže by měl opustit útočník Petar Musa, který zřejmě odejde na hostování do konce sezony do bundesligového Unionu Berlín.

Ševčík, Musa a Takács si už do konce podzimu nejspíš nezahrají

Slavisté budou do konce podzimní části sezony ze zdravotních důvodů postrádat další trojici hráčů. Záložník Petr Ševčík a útočník Petar Musa mají vážné zranění ze čtvrtečního utkání Evropské ligy v Leverkusenu a Ladislav Takács si v dnešním ligovém duelu s Libercem zřejmě podvrtnul kotník.

Musu mrzelo, že nezavršil z penalty svůj první ligový hattrick

Slávistického kanonýra Petara Musu mrzelo, že mu v utkání třetího kola nadstavby proti Jablonci těsně unikl premiérový hattrick v české lize. Dvaadvacetiletý chorvatský útočník v třetí minutě nastavení neproměnil penaltu a spokojit se musel s předchozími dvěma góly, jimiž pomohl k výhře 4:0. S 13 brankami se Musa posunul do čela tabulky kanonýrů a týmu chce ve zbytku sezony pomoci vedoucí pozici udržet.

Žolík Musa spasil Slavii v Příbrami a je mezi top střelci ligy

Chorvatský fotbalista Petar Musa se v Příbrami dostal na hřiště až v průběhu druhého poločasu, ale slávistický trenér Jindřich Trpišovský měl při střídání opět šťastnou ruku, protože dvaadvacetiletý útočník v 82. minutě utkání 27. prvoligového kola rozhodl o vítězství Pražanů 1:0. Musa se desátým gólem v sezoně posunul do čela tabulky střelců, kde je aktuálně šest hráčů.

Virtuální derby Sparty se Slavií vyvrcholí esportovým soubojem

Virtuální derby mezi hráči Sparty a Slavie, které pražští rivalové pořádají na podporu boje proti pandemii nového koronaviru, v neděli vyvrcholí vzájemným soubojem v počítačové hře FIFA 20. Každý z týmů bude mít osm členů - zástupce A-mužstva, bývalé fotbalisty, slavné fanoušky a esportové hráče.

Musa podepsal nový kontrakt, kvůli premiéře v Edenu udělá maximum

Petar Musa se znovu popere o místo v prvním týmu Slavie a sebevědomí by mu měl dodat fakt, že s ním vedení českého mistra počítá. Mladý chorvatský útočník se nedávno do hlavního města vrátil, zapojil se do přípravy a včera podepsal nový kontrakt platný do června 2024...

Slavia si předčasně stáhla útočníka Musu z hostování v Liberci

Slavia Praha si předčasně stáhla útočníka Petaru Musu z hostování v Liberci, kde měl chorvatský talent působit do konce sezony. Jednadvacetiletý hráč se k lídrovi české ligy připojí dnes a odletí s ním na herní soustředění do portugalského Algarve. Červenobílí o tom informovali na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele