Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Bývalý plzeňský brankář Bolek bude chytat v Trnavě

Brankář Petr Bolek se stal posilou Spartaku Trnava. Čtyřiatřicetiletý bývalý gólman Plzně podepsal se slovenským celkem smlouvu do léta 2020, k novým spoluhráčům se podle klubového webu připojil na nynějším soustředění v Turecku.

Brankář Bolek po řízení v opilosti odchází z Plzně do Sokolova

Brankář Petr Bolek po nedávném řízení v opilosti opouští Plzeň. Třiatřicetiletý gólman, který v dresu Západočechů zahájil sezonu, zamířil do druholigového Sokolova, kde bude půl roku hostovat. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Brankář Plzně Bolek nesmí kvůli alkoholu tři roky řídit

Brankář prvoligové Plzně Petr Bolek byl odsouzen v Ostravě za jízdu pod vlivem alkoholu. Třiatřicetiletý gólman přišel na tři roky o řidičský průkaz a navíc dostal pokutu 150 tisíc korun. ČTK to potvrdil mluvčí soudu Lukáš Delong s tím, že rozsudek ještě není pravomocný. Vedení Viktorie Plzeň Bolkovo chování označilo za nepřijatelné a hráči udělilo nespecifikovaný finanční trest.

Bolek boj o pozici jedničky neprožívá, s Hruškou vychází dobře

Tradiční brankářská jednička Plzně Matúš Kozáčik je na marodce a nestihne začátek sezony. Pro jeho náhradníka Petra Bolka to však neznamená zvýšenou motivaci poprat se o místo v brance s novou posilou Alešem Hruškou. Hlavní je podle něj, aby tým postoupil do Ligy mistrů či Evropské ligy bez ohledu na to, kdo bude chytat.

Bolek úspěšně zastoupil Kozáčika, při šanci Džeka prý měl štěstí

Hodně ostrý start do sezony zažil brankář Plzně Petr Bolek. V úvodním utkání skupiny Evropské ligy s AS Řím musel na poslední chvíli zastoupit zraněnou jedničku Matúše Kozáčika a doma pomohl k remíze 1:1. Při svém nejlepším zákroku večera proti Edinu Džekovi měl dvaatřicetiletý fotbalista podle svých slov i štěstí.

Plzeň prodloužila smlouvy s Hořavou, Hejdou a Bolkem

Tomáš Hořava, Lukáš Hejda a Petr Bolek prodloužili smlouvy v mistrovské Plzni o další dva roky. Ve Viktorii tak budou působit minimálně do roku 2019, jelikož měli ještě rok platný kontrakt.

Brankář Bolek si proti Villarrealu užil hokejový zápas

Plzeňský brankář Petr Bolek v závěrečném utkání Evropské ligy s Villarrealem předvedl několik důležitých zákroků, přesto v přestřelce od španělského týmu třikrát inkasoval a připadal si spíš jako na hokeji. Dojem ze čtvrtečního zápasu jednatřicetiletému fotbalistovi zkazilo jen vyrovnání hostů na 3:3 z nastaveného času.

Bolek po "centrifuze" Šachtaru přiznal, že byl rád za konec duelu

Lepší návrat do branky po dlouhé době si brankář Plznš Petr Bolek asi nemohl přát. Proti Šachtaru Doněck v odvetě Evropské ligy nastoupil jen díky zranění Matúše Kozáčika, ale velmi dobrým výkonem pomohl k výhře 2:1 a k postupu do osmifinále. Přiznal však, že byl rád, když rozhodčí odpískal konec.

Bolek věří, že záskok za Kozáčika v Doněcku zvládne

Dlouhých patnáct měsíců čekal brankář Petr Bolek, než znovu dostane šanci v brance Plzně v soutěžním utkání se soupeřem ligové kvality. Ve čtvrtek ho hned čeká velmi těžký test v odvetě play off Evropské ligy na hřišti Šachtaru Doněck. Věří však, že záskok za jedničku Matúše Kozáčika zvládne a pomůže k postupu.

Bolek je opět nejlepším brankářem ve slovenské lize

Čech Petr Bolek obhájil pozici nejlepšího brankáře ve slovenské lize. Bývalá opora Senice, která posílila v létě Plzeň, stejně jako loni patří do nejlepší jedenáctky tamní Corgoň ligy. V tradiční anketě ho vybralo dvacet fotbalových odborníků.

Plzeň získala ze Senice brankáře Bolka, naopak končí Čech

Viktoria Plzeň střídá brankáře. Třetí tým uplynulé sezony se nedohodl na prodloužení smlouvy s Markem Čechem, nahradí ho Petr Bolek ze Senice. Sedmadvacetiletý ostravský odchovanec podepsal smlouvu na tři roky. Kluby se dohodly nezveřejňovat přestupní částku. Plzeň o tom informovala v prohlášení.

Plzeň se prý zajímá o brankáře Bolka ze Senice

Český brankář Petr Bolek ze Senice je podle slovenských médií v hledáčku Plzně. Vedení úřadujících českých mistrů by angažováním sedmadvacetiletého gólmana mohlo vyřešit obsazení postu, kde se v této sezoně už vystřídali Marek Čech, Roman Pavlík a Michal Daněk.

Brankář Bolek zůstává, v Newcastlu ale zaujal

Český brankář Petr Bolek bude nadále působit ve slovenské Senici. Z jeho hostování v Newcastlu sešlo poté, co anglický celek angažoval jiného brankáře Roba Elliota. Přesto ale Bolek při trénincích trenéra Alana Pardewa zaujal a prý ho doporučí svým kolegům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele