Brankář Bolek má namířeno ze Senice do Newcastlu

Český fotbal by mohl mít v anglické lize dalšího zástupce. Brankář Petr Bolek ze slovenské Senice má namířeno na hostování do Newcastlu. Oba kluby jsou domluveny a ostravský rodák již odcestoval do Anglie, kde podstoupí testy, po nichž se ve slavném celku definitivně rozhodnou o jeho angažování. Senica o tom informovala na svém webu.

Bolek nejlepším gólmanem Corgoň ligy

Nejlepším brankářem slovenské ligy je Čech Petr Bolek. Rozhodli o tom hlasy fanoušků v anketě serveru profutbal.sk. Bolek, který v dresu Senice držel čisté konto dlouhých 797 minut, byl zároveň zvolen druhým nejlepším hráčem Corgoň ligy za suverénním vítězem Filipem Šebem ze Slovanu Bratislava.

Bolka víc než konec série bez gólu mrzely ztracené body

Český brankář Petr Bolek sice v páteční předehrávce 27. kola slovenské ligy přišel po 797 minutách o svou sérii bez inkasovaného gólu, ale mrzelo ho především to, že Senica v boji o titul přišla o dva důležité body. Remíza 1:1 s předposledními Košicemi rozladila i útočníka Ondřeje Smetanu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele