Další články

Brankář Petr už není v Brně ani trojkou a pouze trénuje

Brankář vicemistrů světa do 20 let z roku 2007 Radek Petr už ve Zbrojovce Brno ztratil i pozici týmové trojky a pouze trénuje. S klubem má smlouvu až do června 2015, jiné angažmá hledá marně. Gólman, který v pondělí oslaví 27. narozeniny, má za sebou neúspěšné putování po různých evropských klubech.

Petr: První rok v bulharské lize a hned double je parádní počin

Přestože brankář Radek Petr přiznává, že život v Bulharsku není jednoduchý, v těchto dnech prožívá jedny z nejkrásnějších okamžiků kariéry. S nováčkem bulharské ligy Ludogorcem Razgrad získal titul, když v posledním kole v přímém souboji vyhrál nad CSKA Sofia. Navíc získal i Bulharský pohár. V Razgradu tak prý vypukla fotbalová euforie.

Gólman Petr posílil lídra bulharské ligy Razgrad

Brankář vicemistrů světa do 20 let z roku 2007 Radek Petr opouští belgický Eupen a stal se novou posilou bulharského klubu Ludogorec Razgrad. S podzimním mistrem podle italských serverů podepsal smlouvu na tři roky.

Gólman Petr musí po testech v Brémách čekat na další vývoj

Český gólman Radek Petr stále živí možnost, že by si výhledově mohl zachytat bundesligu za Werder Brémy. Čtyřiadvacetiletý brankář a člen stříbrné reprezentace do dvaceti let z mistrovství světa v roce 2007 se však zatím po týdenních testech v německém celku vrátil zpátky do belgického Eupenu.

Petr na rok opouští Parmu, bude chytat v třetí lize

Radek Petr, který před rokem vybojoval s reprezentací do 20 let stříbro na mistrovství světa v Kanadě, bude chytat třetí italskou ligu za celek Pro Patria. Klub z města Busto Arsizio si brankáře české jednadvacítky vypůjčil na roční hostování z Parmy.

Petr: Přestup do Parmy byl nejlepší cestou

Každý si určitě vzpomene na mistrovství světa do 20 let v Kanadě, kde v českém týmu zářil talentovaný brankář Radek Petr. Ten ihned po turnaji zamířil do italské Parmy, kde v první sezóně nenastoupil ani na minutu, jeho tým sestoupil, ale i přesto si tento přestup pochvaluje a věří, že se vydal správnou cestou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele