Další články

Kučera je šťastný, že se na konci kariéry dočkal první trofeje

Stylový konec kariéry si vychutnává olomoucký Radim Kučera. Osmatřicetiletý kapitán dovedl Sigmu ve finálovém duelu se Spartou k triumfu v Poháru České pošty a v jednom z posledních utkání na vrcholné úrovni se dočkal své první velké trofeje. Kučera byl dojatý, jakým způsobem se loučil se svým osudovým klubem.

Kučera: Dnes bychom nedali branku ani do rána

Po dvou jarních vítězstvích v Ústí nad Labem a doma nad Ostravou fotbalisté Olomouce včera nečekaně klopýtli v Brně. I když předposlední tým tabulky hlavně v prvním poločase přehrávali kombinačně, zcela propadli v koncovce.

Kučera si v bundeslize zlomil lícní kost

Obránce Radim Kučera si v sobotním utkání Bielefeldu s Wolfsburgem v německé lize zlomil lícní kost. V úterý se podle agentury SID rozhodne, zda bude muset český hráč podstoupit operaci.

Kučera v Bielefeldu zůstane až do roku 2010

Až do roku 2010 zůstane fotbalista Radim Kučera v Bielefeldu. Německý klub totiž dnes využil svého opčního práva a čtyřiatřicetiletému hráči prodloužil smlouvu, která mu měla původně vypršet už letos v létě. Bez dalších podrobností o tom informovala internetová verze magazínu Kicker.

Z Kučery je v Německu dokonalý univerzál

I ve fotbalově zralém věku se český obránce Radim Kučera z bundesligového Bielefeldu učí novým věcem. Měsíc před svými pětatřicátinami si do své sbírky zařadil už šestý post v sestavě, na němž může bez potíží hrát. Kromě všech pozic v obraně a jedné v záloze má Bielefeld v Kučerovi i nouzově použitelného útočníka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele