Schuster potřebuje útočníka, rád by přivedl Raúla

V Realu Madrid se brzy bude řešit budoucnost dlouholeté opory Raúla, který by po patnácti letech strávených v prvním týmu Bílého baletu mohl odejít. O služby bývalého španělského reprezentanta je zájem v tureckém Besiktasi, kde by mu laso velmi rád hodil Bernd Schuster...

Real kvůli zraněním přišel o Raúla a Van der Vaarta

Útočník Realu Madrid Raúl si poranil vazy v kotníku a sezona pro něj předčasně skončila. "Bílému baletu" navíc hrozí, že se ve zbývajících čtyřech kolech bude muset obejít i bez záložníka Rafaela van der Vaarta, který má potíže se stehenním svalem.

Agent: Raul může za rok z Realu odejít

Raul Gonzales je sice nejlepším střelcem historie Realu Madrid, ale ve dvaatřiceti letech se už těžko dostává do základní sestavy. Legenda Bílého baletu chce dodržet smlouvu, která vyprší v létě 2011. Poté by mohlo dojít na změnu dresu.

Del Bosque bude před nominací uvažovat i o Raúlovi

Kapitán Realu Madrid Raúl má stále šanci zahrát si na blížícím se mistrovství světa v JAR. Trenér španělského národního týmu Vicente del Bosque dnes v rozhovoru pro deník Marca Raúla pochválil a uvedl, že 32letý fotbalista je hráčem, o němž bude pro závěrečnou nominaci vážně uvažovat.

Morientes se chystá na Real a těší se na setkání s Raulem

Olympique Marseille zítra čeká poslední utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Realu Madrid. Zvláštní příchuť bude mít souboj pro Fernanda Morientese, který se střetne proti svému bývalému zaměstnavateli. Obzvlášť se těší na setkání s Raulem, s nímž před lety v útoku Bílého baletu bojoval.

Raúl chce svoji kariéru zakončit v Realu

Raúl Gonzales za svou bohatou kariéru nepoznal jiného zaměstnavatele než Real Madrid a pro zbytek svého úspěšného fotbalového života na tom nechce nic měnit. Kapitán Královského klubu uvedl, že by svou kariéru rád završil právě v týmu Bílého baletu.

Jsem jako každý jiný hráč Realu, myslí si Raúl

Raúl již mnoho let neodmyslitelně patří do týmu Realu Madrid a kupou gólů si vypracoval pozici legendy Bílého baletu, podle jeho názoru mu to ale nedává žádné výhody oproti spoluhráčům a u trenéra Manuela Pellegriniho je s nimi na stejné startovací čáře...

Raúl vstřelil 66. gól v Lize mistrů a vyrovnal Müllerův rekord

Dvaatřicetiletý španělský fotbalista Raúl González z Realu Madrid se zapsal do kroniky evropských pohárových soutěží. V prvním poločasu duelu proti AC Milán vstřelil vedoucí gól, který byl již jeho 66. trefou v hlavní fázi elitní soutěže a dotáhl se na rekordní zápis, který vlastní Němec Gerd Müller.

Raúl překonal rekord v počtu ligových startů za Real

Kapitán Realu Madrid Raúl překonal ve středečním vítězném utkání ve Villarrealu (2:0) rekord v počtu ligových startů za "Bílý balet". Dvaatřicetiletý útočník přišel na hřiště ve druhém poločase a nastoupil ke 524. duelu v nejvyšší soutěži, čímž v historické tabulce předstihl o jeden zápas Manuela Sanchíse.

Raúl chce sezonu ukončit se vztyčenou hlavou

Pro Real Madrid končí sezona, v níž musel pomyslné žezlo předat rivalům z Barcelony. Kapitán Královského klubu Raúl nyní od svých spoluhráčů žádá, aby se soustředili na důstojné ukončení tohoto ročníku. Chce veřejnosti dokázat, že Real je stále velkým týmem.

Raúl odmítl nabídku Manchesteru City

Anglický fotbalový klub Manchester City nabídl Realu Madrid 35 milionů liber (přes miliardu korun) za útočníka Raúla. Jednatřicetiletý kapitán "Bílého baletu" však přestup odmítl.

Máme šanci a nevzdáváme se, vzkazuje Raúl do Liverpoolu

Někteří fanoušci Realu Madrid si možná už ani nepamatují, kdy jejich tým naposledy hrál ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Na pokraji vyřazení v této fázi soutěže je Bílý balet i nyní, kapitán Raúl ale burcuje své spoluhráče a věří v postup...

Raúl plánuje konec za dva roky

Raúl Gonzáles, hrající legenda Realu Madrid a čerstvý nejlepší střelec klubu všech dob, plánuje ukončit kariéru v roce 2011. Zároveň ale připustil, že si dokáže představit, že by pak třeba ještě rok hrál ve Spojených státech v Major League Soccer.

Gólový rekordman Raúl touží po ligovém triumfu

Raúl Gonzáles v neděli vstřelil dvě branky Sportingu Gijón a stal se nejlepším střelcem v historii Realu Madrid, v soutěžních zápasech se za Bílý balet trefil už třistadevětkrát. Zkušený útočník ale před individuálními preferuje týmové úspěchy.

Guti: Z Raúla jednou bude prezident

Raúl Gonzáles se ve Španělsku těší téměř posvátné úctě a to nejen u fanoušků, takřka napříč, klubovým vyznáním, ale i u vlastních spoluhráčů. Třeba záložník Guti nepochybuje o tom, že Raúl se jednou stane prezidentem Realu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele