Di Stéfano: Raúl může dát 400 nebo dokonce 450 gólů

Raúl González včera dosáhl další významné mety ve své kariéře, branka na hřišti Numancie byla jeho 307. v dresu Realu Madrid a v historických tabulkách španělského klubu se dotáhl na vedoucího Alfréda di Stefana. Tento legendární hráč současnému kapitánovi Bílého Baletu ještě hodně věří...

Raúl má na dosah Di Stéfanovy rekordy

Zkušený španělský útočník Raúl Gonzáles zaznamenal proti Deportivu La Coruňa svůj třístý šestý gól v dresu Realu Madrid a přiblížil se k legendárnímu rekordu Alfréda Di Stéfana na rozdíl jediné branky.

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

Raul členem klubu pětistovkařů, jubileum oslavil gólem

Kapitán Realu Madrid Raúl včera večer dosáhl dalšího milníku, zápas na hřišti Mallorky byl totiž jeho 500. ve španělské nejvyšší soutěži. A jubileum 31letý útočník oslavil jak se patří - klub z hlavního města vyhrál 3:0, k čemuž Raúl přispěl jedním gólem...

Raúl má dveře do reprezentace otevřené, opakuje del Bosque

Už více než dva roky se ve španělské reprezentaci neobjevil Raúl, její historicky nejlepší střelec. Útočníka Realu Madrid ignoroval trenér Luis Aragonés, ovšem jeho nástupce Vicente del Bosque nikomu dveře nezavírá.

Raúl: Stojíme za trenérem

Hráči stojí stoprocentně za trenérem Schusterem, to je stanovisko, které novinářům prezentoval kapitán Realu Madrid Raúl. Bílý balet se nepředstavil ve Valladolidu v nejlepším světle, prohrál 0:1 a pod německým koučem se ještě více rozhoupala jeho už tak vratká židle.

Del Bosque otevřel Raúlovi dveře do reprezentace

Raúl hodně stál o nominaci na evropský šampionát a do Rakouska a Švýcarska by klidně cestoval jako náhradník, nakonec ale dal tehdejší trenér španělské reprezentace Luis Aragones přednost jiným a kapitán Realu Madrid musel zůstat doma. Podobné je to zatím i pod novým koučem, Vicente del Bosque ale Raúlovi dveře do národního týmu nezavírá...

Mijatovič: O Raúlovi ani o týmu jsem nikdy nepochyboval

Včerejší výhra 7:1 nad Gijónem letos poprvé uspokojila náročné fanoušky i vedení Realu Madrid, Bílý balet dosud zdaleka tak suverénní nebyl. Prvních branek v sezóně se dočkal kapitán Raúl.

Raul bude za Real Madrid hrát ještě minimálně tři roky

Raul je ikonou Realu Madrid a bude tomu tak i v následujících letech. Zkušený útočník a nejlepší střelec historie Ligy mistrů hodlá na Santiago Bernabeu vydržet ještě minimálně tři roky...

Může Raúl za nedostatek posil?

Prezident Realu Madrid Ramón Calderón nikdy nepopíral, že nové posily konzultuje krom sportovního ředitele a trenéra také s kapitánem Raúlem. Po neúspěšném přestupovém období se nyní Merengues ptají, zda silné slovo Raúla nemůže mít vliv na nízký počet útočníků v kádru.

Raúl věří, že se pod novým koučem vrátí do španělské reprezentace

Kanonýr Realu Madrid Raúl věří, že se brzy vrátí do španělské fotbalové reprezentace. Důvod k optimismu mu prý dává změna na trenérském postu, kde po triumfu na mistrovství Evropy vystřídal Luise Aragonése, který útočníka "Bílého baletu" nestavěl, Vicente Del Bosque.

Del Bosque: Raúl i Bojan mají stejné šance

Zdá se, že celá kauza ohledně nominace Raúla do španělské reprezentace bude mít další pokračování. Luis Aragonés sice kapitána Realu Madrid z národního týmu vyřadil a následně bez něj uspěl na Euru, nicméně nový trenér Vicente del Bosque nechává zkušenému útočníkovi dveře do reprezentace otevřené.

Raúl na odchod z reprezentace rozhodně nemyslí

Hořkou pilulku musel spolknout Raúl, když se nevešel do nominace trenéra španělské reprezentace Luise Aragonese na evropský šampionát. Kapitánovi Realu Madrid nepomohly ani dobré výkony v klubu, na konec působení v národím týmu ovšem rozhodně nemyslí...

V Primera Division byl nejlepší Raúl

Kapitán Realu Madrid Raúl si částečně vylepšil náladu poté, co nebyl nominován na evropský šampionát. Španělský útočník získal Trofeo Di Stefano - cenu, kterou dostává nejlepší hráč každého ročníku španělské Primera Division...

Raúl se vysněného Eura nedočká

Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele