Mikulášská gólová nadílka a City v čele: 15. kolo Premier League v kostce

Leitmotivem 15. kola se stal kvintet oku lahodících gólů, které pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice. Explozi nadšení na tribunách způsobili Demarai Gray z Evertonu, Lucas Moura z Tottenhamu, Bernardo Silva z Manchesteru City, Fred z Manchesteru United a Mason Mount z Chelsea; autoři branek nás dokonce výjimečně donutili "natáhnout” videorubriku ze tří na pět gólů.

Osm Brazilců nebude moct o víkendu hrát Premier League

Osm hráčů anglické Premier League podle všeho nebude moct hrát o víkendu za své kluby. Důvodem je pravidlo FIFA, které hráčům zastavuje činnost na pět dní v případě, že klub fotbalistu neuvolní na reprezentační sraz.

Šest klubů Premier League nepustilo Brazilce na reprezentaci

Šestice klubů anglické Premier League se rozhodla i přes hrozící sankce neuvolnit na reprezentační sraz brazilské hráče. Důvodem je, že by po návratu museli v Anglii do desetidenní karantény. Kluby by pak fotbalisty neměli k dispozici až na dva ligové zápasy, případně na první utkání v Lize mistrů.

Liverpool je modrý: 25. kolo Premier League v kostce

Tak tohle tady dlouho nebylo. A nemyslím tím, že Liverpool hraje na Anfield Road nejhůř od roku 1923 - právě tehdy totiž naposled prohrál doma čtyři zápasy v řadě. Myslím tím to, že Liverpool patří modrým. Po 22 letech Everton vyhrál venkovní Merseyside derby. Tohle byla nejdůležitější událost uplynulého kola Premier League. Stalo se toho ale víc...

Richarlison a Pickford se omluvili za tvrdé zákroky v derby

Útočník Evertonu Richarlison se veřejně omluvil za tvrdý zákrok na liverpoolského Thiaga Alcántaru v závěru sobotního derby v Premier League, jež skončilo remízou 2:2. Španělský záložník utkání po faulu, za který byl Richarlison vyloučen, dohrál, ale utrpěl zatím nekonkretizované zranění.

Richarlison se dohodl na nové smlouvě s Evertonem

Brazilský útočník Richarlison se dohodl s Evertonem na prodloužení smlouvy o další rok. Nový kontrakt by měl platit do roku 2024.

Richarlison na Copě nehrál kvůli příušnicím, tým bude očkován

Brazilský reprezentant Richarlison onemocněl během mistrovství Jižní Ameriky příušnicemi a přišel kvůli tomu o čtvrtfinále proti Paraguayi. Vedení týmu oznámilo, že dvaadvacetiletý útočník je v izolaci a všichni jeho spoluhráči budou po vypuknutí infekčního onemocnění očkováni.

Richarlison chce být nejlepším střelcem Premier League a sní o národním týmu

Mladý útočník Evertonu Richarlison se nebojí velkých cílů. Už teď prohlašuje, že by se rád stal nejlepším střelcem Premier League. Zároveň se vyznal z toho, jak moc touží dostat se do brazilské reprezentace, kde zatím nemá ani jeden start.

Everton angažoval rekordní posilu Richarlisona

Richarlison se stěhuje z Watfordu do Evertonu. Ten za jednadvacetiletého brazilského kanonýra zaplatil 45 milionů eur, čímž se stal historicky nejdražší posilou Toffees...

Watford dál omlazuje, uvázal si brazilského útočníka Richarlisona

Anglický Watford pokračuje v trendu podepisování hráčů do 23 let - po Danielovi Bachmannovi, Nathanielovi Chalobahovi a Willovi Hughesovi nyní získal nejmladšího z řady celkem šesti posil, dvacetiletého útočníka Richarlisona. Mládežnický reprezentant Brazílie podepsal smlouvu na pět let...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele