Příprava Anglie s Nizozemskem byla kvůli násilnostem zrušena

Kvůli nepokojům v Londýně byl zrušen přípravný zápas mezi Anglií a Nizozemskem, který se měl hrát ve středu na stadionu ve Wembley. Rozhodla o tom anglická Fotbalová asociace po poradě s policií.

Pro obránce Ferdinanda z Manchesteru United asi skončila sezona

Manchester United se bude muset možná do konce sezony obejít bez obránce Ria Ferdinanda. Dvaatřicetiletý fotbalista má stále problémy se zraněným lýtkem, kvůli kterému od začátku února nehraje.

Ferguson zakázal svým hráčům nákrčníky

Chladné počasí rozšířilo v anglické Premier League módní trend v používání nákrčníků. Na Old Trafford ovšem bude k vidění jen u hráčů soupeřů, hráčům Manchesteru United ho manažer Alex Ferguson zakázal.

Ferdinand se vrátí až v září

Minimálně dalších šest týdnů. Tak dlouho si bude muset anglický Manchester United počkat na svého zraněného kapitána. Rio Ferdinand totiž stále laboruje se zraněným kolenem, a start sezony tak již na sto procent nestihne.

Ze svého zranění Heskeyho neviním, přesvědčuje Ferdinand

Letošní světový šampionát jako by byl prokletý. Jeden z řady kapitánů, kteří pro zranění budou svým týmům chybět je i vůdce Albionu Rio Ferdinand. Ten o šanci předvést se v Africe přišel po střetu se spoluhráčem Emilem Heskeym, vyvrací však, že by šlo o zaviněné zranění.

Anglie na MS bez kapitána, Ferdinand si poranil koleno

Aktualizováno! Vyšetření potvrdilo špatnou zprávu pro anglickou reprezentaci - kapitán Rio Ferdinand si poranil kolenní vazy a mistrovství světa bude sledovat jen v televizi. V týmu kouče Fabia Capella jej nahradí Michael Dawson z Tottenhamu, kapitánskou pásku dostane Steven Gerrard.

Terry přišel o kapitánskou pásku v reprezentaci

John Terry už nebude kapitánem anglické reprezentace. Pásku mu za aféru s nevěrou odebral kouč Fabio Capello. Terryho nástupcem byl jmenován obránce Manchesteru United Rio Ferdinand. Kolem stopera Chelsea se rozhořel skandál poté, co vyšel najevo jeho milostný vztah s dlouholetou přítelkyní někdejšího spoluhráče z Chelsea a národního týmu Wayna Bridge.

Ferguson netuší, kdy bude Ferdinand zdravý

Rio Ferdinand se stálé potýká s bolestmi zad. Obránce Manchesteru United chybí od konce října a manažer Rudých ďáblů Alex Ferguson zatím nedokáže říct, kdy se mu důležitý hráč vrátí do sestavy. Ferguson ale věří, že už to nebude trvat moc dlouho.

Ferdinand z Manchesteru si kvůli zranění měsíc nezahraje

Fotbalisté Manchesteru United se budou muset až měsíc obejít bez obránce Ria Ferdinanda. Anglický reprezentant si před týdnem poranil stehenní sval a léčba se navzdory původním předpokladům protáhne.

Pětice z Manchesteru United v nominaci na hráče roku

Manchester United kráčí za obhajobou titulu a i tento fakt se projevil na nominaci PFA na nejlepšího hráče roku v Premier League. Mezi šesticí nominovaných je hned pět Rudých ďáblů, zbytek soutěže zastupuje pouze kapitán Liverpoolu Steven Gerrard...

Rooney chce ukončit naděje Liverpoolu na titul

S velkým zájmem bude v sobotu celý fotbalový svět sledovat, jak si ve šlágru anglické Premiér League povede Liverpool na stadionu Old Trafford. Manchester United má momentálně na svého nejbližšího soupeře sedmibodový náskok a navíc jeden zápas k dobru.

Ferdinandovi donese na svatbě prstýnky sova

Na srpnové svatbě obránce Manchesteru United Ria Ferdinanda se objeví řada známých osobností jako například herec Mickey Rourke či rapper 50 Cent, ústřední postavou obřadu ale bude sova pálená. Fotbalistovi a jeho partnerce Rebecce Ellisonové přinese k oltáři snubní prstýnky.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Ferdinand se přiznal, že Manchester United nenáviděl

Obránce Rio Ferdinand dovedl jako kapitán fotbalisty Manchesteru United v uplynulé sezoně k triumfu v Lize mistrů i v anglické lize. Přitom to není tak dávno, co slavný klub ze srdce nenáviděl.

Ferguson je nenahraditelný, říká Ferdinand

Manažer Manchesteru United sir Alex Ferguson tento víkend slaví padesát let ve fotbale. Veleúspěšný kouč ale během několika příštích let skončí a Rudí ďáblové budou za něho muset najít náhradu. Že to nebude nijak jednoduché, si uvědomuje obránce Rio Ferdinand.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele