Další články

Nikdy jsem nebyl tak hrdý, radoval se trenér Irů po postupu

Obrovskou hrdost cítil po středečním zápase s Itálií trenér irských reprezentantů Martin O'Neill. Ostrovní tým si díky výhře 1:0 zajistil postup do osmifinále mistrovství Evropy ze třetího místa ve skupině a podle kouče všichni irští hráči v Lille podali heroický výkon.

Premier League v kostce (26. kolo)

Svátky lásky a fotbalu se střetly v nelítostném souboji. Ať už každý z vás strávil Valentýna jakkoli krásně se svoji lepší polovičkou, ani ten, kdo zůstal o Premier League, nemusel klopit hlavu. Super Sunday splnila očekávání, dvě bitvy o titul doplnilo "vraždění neviňátek" ve Villa Parku. Dobrý fotbal se navíc hrál i v sobotu, gólové hody byly k vidění pro změnu na Stamford Bridge.

Norwich po delší odmlce zainvestoval a získal Bradyho z Hullu

Už je to pěkná doba, co na Carrow Road naposledy platili za zbrusu nového hráče - Graham Dorrans byl zakoupen poté, co v Norwichi strávil letoší jaro coby host, a Youssouf Mulumbu přišel jako volný hráč. Levý křídelník či obránce Robbie Brady, jenž čerstvě podepsal na tři roky, se tak de facto stává první novou tváří Canaries v tom pravém slova smyslu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele